hararetli bi olayı anlatırken susturmanın nedeni neydi peki?
Çok ilginç gerçekten.Hadi sinirli olması, kızması bi yere kadar anlaşılır da, boşanmak gibi ciddi bir şeyi habire ağzına sakız yapması hiç hoş değil.
Kendini ezdirme, gölgesinde durma.
Bi inat uğruna yıkılmasın boşu boşuna yuvanız. Boşanırım dersem boşanır diyosun çünkü..
Şu sıralar pek ilgilenmesen, konuşmasan tutumu yine aynı mı olur sence?
Esin senin baskilarinla mi sigara birakti? yoksa kendi istegiyle mi?
Tek neden sigara değilse eşinde doluluk söz konusu o zaman.
Dolmuş ve taşmış evi terketmiş.
Hiç arama bakalım nereye kadar sürecek.
Eğer ciddiyse geri dönmez zaten...Bikaç gün içinde belli olur.
Aslında benı çok seviyor bılıyorum,bende onu çok seviyorum ama sigarayı bıraktıgından beri çekilmez oldu.
işte ben bunu hiç bi erkek için demiyorum. 6 yıldır evli olduğum ous içinde diyemem. nerden bileyim beni sevdiğini, belkide benden nefret ediyordur, belki mecburdur benle evli kalmaya vs.
anne ve baba sevgisinden başka hiç bi sevgiden %100 emin olamam ki ben
bi sigara yüzünden bu duruma gelindiğinede inanmıyorum açıkçası..ya senin bilmediğin şeyler var, ya bilipte söylemek istemediğin..
Aynen..
Bu arada aşağıda ki yeşil 'adam sembollü' kim..
bence kavgayı siz fitillemişsiniz küçücük çocuk değil ki ne demk insanların yanında sonra anlat diye defalarca ikaz ki bende anlatılmayacak bir konu sandm ekspermiş ne var bunda bence sizdede var problem ki yemek sofrasındada olsanız adam birşey anlatıyorken ki kötü birşey de değil böyle birkaç kez akaz etmek niye annesi misin sen oda küçük çocuğun mu........
ayrıca eve gelince kavga çıkarmanız annesiyle siz konuşun adam kaç defa ikaz etmiş anlamıyor demekki kadın adamın ne suçu var Allah aşkına kendinize kavga arıyorsunuz... bundada sizi suçlu buldum......açıkçası
neyse böyle şeylerden kesinlikle boşanmayın!!!!!!!! ki o ne kadar suçlu ise sizde altta kalır yanınız yok yane........
eşiniz size yakınlaştığında güzellikle konuşun bak sende bende biranda borca girince farkında olmadan sinirli olduk.... bana sürekli boşanalım demen artık çocukluğu geçtik.... tamam boşanalım desem neolacak boşanacakmıyım böyle eften püften şeyler için ben seni seviyorum sen beni nazlanıyoruz birbirimize yanlız buaralar biraz nazlanmayı abarttık küçük şeyleri büyüteceğimize ellerimizi tutsak... deyin...
buarada başbaşa bence 1-2 günlük kaçamak i gelir size........
tekrar söylüyorum eşiniz ne kadar boşanalım demsi saçmalıksa sizde abartılı hareketlerdesiniz
ben de sizde çok hata buldum yazdıklarınızdan, ancak eşiniz yaptığı fevri hareketlerle kendini haksız konumuna sokmuş. ne olursa olsun bir insan hele de misafir varken karısına el kaldıramaz. o sebeple geri adım atmamalı eşiniz yaptığından pişman olana kadar beklemelisiniz. aramayın bence bir daha. pişman olmazsa zaten sizi sevmiyor ve istemiyor demektir, bu duruma yapabileceğiniz pek birşey yok.
bu kadar kontrol etmeye çalışmanızdan eşiniz bıkmış olabilir. sevgisi azalmış da olabilir. biraz kendinizi geri çekin.
olur da eşinizle düzelirseniz de eşinizi toplum içerisinde küçük düşürecek davranışlar sergilemeyin bir daha. ayrıca annesine zaten kızıyormuş yaptığı ednsizlik için, yeterince kızamıyorsun ne demek ona da mı elini kaldırsın? size kızdığında nasıl tavırlarınız hala aynı kalabiliyorsa annesi de bir kadın. oğlunu dinleyecek diye bir kaide yok. bu konuları uzatmak yıpratır sadece ilişkinizi, sizinkini yıprattığı gibi.
Canim sen de az degilmissin. Ufacik seylerden olay cikarmissin.
Bana esin artik dolmus gibi geldi. Ne bileyim, isterse sigara tiryakisi olsun. Tamam sinirli olur, herkese catar filan anlarim da. Sizin derdiniz evliliginiz gibi geldi bana, sigaradan cok. Boyle her seyden kavga payi cikarmamak lazim iste, adamlarin basini yiyip sonra da niye terketti diye sasiriyorsunuz. Sen bence bundan sonra gayet sakin ve ilimli yaklas, hatta bir sure arama, adam kendi kendine kalip bir dusunsun. Olaylarin sicakligi gecince kendisi gelir belki. Daha fazla ustune gitme. Olur da ararsan da sakin hesap sorar bir tavir alma, kizmadan, sakin yaklas.
eşin ve ailesi özgüven patlaması yaşıolar resmen...
arkadaşların da dediği gibi, sigarayı bırakmış olması, tek sebep olamaz.. sigarayı bırakmaya çalışan veya yeni bırakan insan,tgenelde sinirli olur, çatacak yer arar ama senin ki olayı baya bi abartmış ya...
boşanacağım demesi, evi terk etmesi, el kaldırması bunlar sigaradan olacak şeyler değil...
sakince konuştun mu neden boşanmak istiomuş, gerekçesi neymiş...
Yok alttdan alıyorum,boşanma dilekcesi ve protokol getirmiş.Evi ve arabayı bana bıraktıgını çocugun verasetını bana bıraktıgını kendı hakkının suresiz olacagından bahsetmiş.Hiç sesimi çıkarmıyorum oda sormuyor bakalım nereye varacak.Haksız oldugumu kabul ettıgım noktalar var ama tam olarak konuları kelimelere dokemedıgım için kendım burda daha çok haksız gibi gorunuyorum herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?