• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanacak

Htchsndrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2018
30
13
38
37
Eşim boşanma davası açacağını söyledi pazartesi günü. Beni sevmediğini, yüzümü görmek istemediğini ve aynı evde bile kalmak istemediğini söyledi. Son zamanlarda virüsü bahane ederek eve haftada bir geliyordu. Sorunlarımız hep vardı. Evine bağlı birisi olmadı hiç. On yıllık evliyiz. İkimizin de işi gücü var. Ekonomik durumumuz gayet iyi. Bir oğlumuz var. İki yıl önce beni aldattığını öğrendim. Yüzleştik. Kabul etti, senden asla ayrılmam dedi. Kursa bir süre ayrı yaşadık sonra oğlum için boşanmaktan vazgeçtim. O zamandan beri davranışlarında pek bir değişiklik olmadı. Yani evine bağlılığı olmadı. Beni sevdiğini söylemezdi ama ayrılık falan gündeme gelmezdi. Ne var ki adam eve gelmemek için bahaneler üretirdi. Oğlumun da evin de ihtiyaçlarını karşılamada bir sıkıntı yapmazdı. Ama beni hiç sahiplenmezdi. Ben istediğim gibi gezer tozarım, istediğimi giyerim. Adam hiç birime ses çıkarmazdı. Tamam beni sıkmaması güzel ama insan da önemsenmiyor düşüncesine neden oluyor. İki ay önce tamamen koptu benden. Eve daha az gelmeye başladı bahanelerle. En sonunda on gün önce beni sen kendinden soğuttun artık seni sevmiyorum dedi. Ev ve arabam bende kalacak. Ona araba ve iş yeri kalacak. İşim var zaten çalışıyorum. Maddi açıdan sıkıntı yaşamam inşallah diye düşünüyorum. Korkum ve endişem oğlum. Zaten çok ilgili bir baba değildi. Şimdi tamamen bırakıp gidecek. Oğlum çok duygusal onu bu sürece nasıl alıştıracağım bilmiyorum. Şimdilik ilgilenir biraz. Ama sonra başka bir çocuğu falan olursa yavrumu tamamen bırakacak eminim. Babasız kalacak ve psikolojisi etkilenecek diye çok korkuyorum. Kendimde çok üzgünüm ben elbet atlatırım diye düşünüyorum. Ağlarım, üzülürüm yıpranırım ama elbet unuturum insan nelere alışmıyor ki. 16 yıllık geçmişimiz var elbet zor olacak. Ama ya oğlum

Eşiniz bilerek bu süreci evli geçirmiş sizinle muhtemelen. Çünkü aldatıldıginizi öğrendiğinizde davayi siz acsaydınız eşiniz maddi açıdan zararlı çıkacaktı. Birde sizi suçlamış rahat rahat.

İlgisiz bir babanın yokluğunu çok çekmez oğlunuz, zaten evde değilmiş son zamanda. Daha da alışır zamanla.

Oglunuz icin uzuntunuzu anliyorum ve evet zaten ilgisiz baba ayrilinca daha da ilgisizlesecek..iste sizin sinavinizda bu olacak..oturup aglasmaktansa siz dik duracak ve oglunuzu iyi yetistireceksiniz..adam coktan ruhen gitmis sizden bedeni yeni ayriliyor..ondan size fayda olmaz..kendi hayatinizi kurun

İş yerini alabilmek için böyle yapmış acaba aldatılma olayını yeni öğrendim deseniz mahkemede nerden bilecekler ki affettiğinizi falan ? Eşiniz çocuk büyüyünce gelir oğlum falan diye görüşmek ister.Çocuğunuzu doğru bir şekilde yetiştirirseniz onu bırakıp giden karaktersiz babasını ne daha sonradan affeder ne de şimdi ihtiyacı olur.Kendinizi kapatmayın yeni ilişkiler yaşayabilirsiniz daha gençsiniz.Bir tane karaktersize rastladınız diye dağılmayın

Son düzenleme:
İki yıl önce beni aldattığını öğrendim. Yüzleştik. Kabul etti, senden asla ayrılmam dedi.
Ha sende sen ayrılmazsan bende ayrılmam dedin oturdun yani.

oğlum için boşanmaktan vazgeçtim.
Niye çok mu örnek bir babaydi.Yoo.Bahane aramissiniz bunu bulmussunuz.Ekonomik ozgurlugunuz de varmış bosanmamak için sebebiniz yokmuş yani.
Beni sevmediğini, yüzümü görmek istemediğini ve aynı evde bile kalmak istemediğini söyledi.
Bu lafları söylemesi gereken sizken o söylemiş.Cidden değdi mi?Gurunuzu hiçe saymissiniz değdi mi?

Eşim boşanma davası açacağını söyledi pazartesi günü. Beni sevmediğini, yüzümü görmek istemediğini ve aynı evde bile kalmak istemediğini söyledi. Son zamanlarda virüsü bahane ederek eve haftada bir geliyordu. Sorunlarımız hep vardı. Evine bağlı birisi olmadı hiç. On yıllık evliyiz. İkimizin de işi gücü var. Ekonomik durumumuz gayet iyi. Bir oğlumuz var. İki yıl önce beni aldattığını öğrendim. Yüzleştik. Kabul etti, senden asla ayrılmam dedi. Kursa bir süre ayrı yaşadık sonra oğlum için boşanmaktan vazgeçtim. O zamandan beri davranışlarında pek bir değişiklik olmadı. Yani evine bağlılığı olmadı. Beni sevdiğini söylemezdi ama ayrılık falan gündeme gelmezdi. Ne var ki adam eve gelmemek için bahaneler üretirdi. Oğlumun da evin de ihtiyaçlarını karşılamada bir sıkıntı yapmazdı. Ama beni hiç sahiplenmezdi. Ben istediğim gibi gezer tozarım, istediğimi giyerim. Adam hiç birime ses çıkarmazdı. Tamam beni sıkmaması güzel ama insan da önemsenmiyor düşüncesine neden oluyor. İki ay önce tamamen koptu benden. Eve daha az gelmeye başladı bahanelerle. En sonunda on gün önce beni sen kendinden soğuttun artık seni sevmiyorum dedi. Ev ve arabam bende kalacak. Ona araba ve iş yeri kalacak. İşim var zaten çalışıyorum. Maddi açıdan sıkıntı yaşamam inşallah diye düşünüyorum. Korkum ve endişem oğlum. Zaten çok ilgili bir baba değildi. Şimdi tamamen bırakıp gidecek. Oğlum çok duygusal onu bu sürece nasıl alıştıracağım bilmiyorum. Şimdilik ilgilenir biraz. Ama sonra başka bir çocuğu falan olursa yavrumu tamamen bırakacak eminim. Babasız kalacak ve psikolojisi etkilenecek diye çok korkuyorum. Kendimde çok üzgünüm ben elbet atlatırım diye düşünüyorum. Ağlarım, üzülürüm yıpranırım ama elbet unuturum insan nelere alışmıyor ki. 16 yıllık geçmişimiz var elbet zor olacak. Ama ya oğlum
İlk aldatmada bıraksanız is buralara gelmicek iste
Zaten babayı görmüyomjs pek,alısması dha kolay olur belki.
Pedagog yardımı alırsanız daha kolay atlatırsınız.

Oğlunuz için endişeleriniz yersiz. Boşanmasanız dahi zorla adama kendi oğlunu sevdiremezsiniz değil mi??

Aldatmayı affederek kaçınılmaz sona da kendiniz razı olmuşsunuz zaten.Hikayedeki tek güzel şey çalışıyor ve maddi olarak zora düşmeyecek olmanız.Oğlunuzu düşünüosanız önünüze bakın ve sağlıklı bir anne olun,gerekirse terapi alın.Kusurlu bir insanı oğlunuzun hayatına itelemeye çalışmaktansa oğlunuzla kendi aranızdaki bağı kuvvetlendirmeye çalışmanız daha iyi olur.

Basliktan belli zaten konu sahibinin üzüldüğü şey adamın ondan bosanacak olmasi
Yoksa cocuklar bu ortamda zaten mahvolacak.
Harbiden başlık bile "boşanacak".. Adam gitmese tüm sevgisizliğine ,ilgisizliğine hatta aldatmasına rağmen evli kalmaya devam edecek konu sahibi. Bahanesi de oğlu..Sanki adam mükemmel baba da oğlu mahrum kalacak ilgisinden.

Back
X