Boşanacaktık madem neden bebek yaptık biz?

beyazkelebek82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
66
0
46
İzmir
3 yıllık kocam meğer beni hamileliğimin 6.ayından itibaren asistanıyla aldatıyormuş.doğum yapmama az bir süre kala kocamın beni aldattığna dair mesajlar almaya başladım ve o her defasında yalanladı.o kadar güveniyordum ki ve seviyordum ki ona inanmak istedim.nerden geldiği belli olmayan bi mesaj için günahını mı alıyorum diye düşünüyordum ama yinede kendini bilen hiç kimsenin hamile bi kadına böyle bi mesaj göndereceğini de sanmıyordum.kafamda hep soru işareti vardı.bir dediğimi 2 etmeyen,gözümün içine bakan,ilgili kocam aynı zamanda başka bir kadını da idare ediyormuş meğer.2 ay önce doğum yaptım,düne kadar sabahlara kadar benimle beraber bebeğimizle ilgilendi,gecenin bir yarısı canım bişi istediğinde kalktı üşenmeden yaptı.1 hafta önce maillerine baktığımda kızla mesajlaşmalarını gördüm kızlar çıldırmak üzereyim.kıza seni seviyorum,aşkım yazmıştı.canım çok yanıyor,kimse onun böyle bişi yaptığına inanmıyor.beni sevmiyorsa neden bebek yaptık biz?sevmeyen bi insan bu kadar ilgili olabilir mi,sevmediği birine böyle davranabilir mi?mesajları görünce inkar edecek bişi bulamadı,ben ayrılacağım diyince hamileleiğim boyunca cinsellik yaşamadığımızı,evliliğimizin zaten yürümeyeceğini söyledi.çıldırmak üzereyim evden gitmesini istedim ve ayrılacağımı söyledim.1 haftadır görüşmüyoruz.üzüntüden sütüm kesildi lütfen bana akıl verin çıldıracağım.

3 yıllık kocam meğer beni hamileliğimin 6.ayından itibaren asistanıyla aldatıyormuş.doğum yapmama az bir süre kala kocamın beni aldattığna dair mesajlar almaya başladım ve o her defasında yalanladı.o kadar güveniyordum ki ve seviyordum ki ona inanmak istedim.nerden geldiği belli olmayan bi mesaj için günahını mı alıyorum diye düşünüyordum ama yinede kendini bilen hiç kimsenin hamile bi kadına böyle bi mesaj göndereceğini de sanmıyordum.kafamda hep soru işareti vardı.bir dediğimi 2 etmeyen,gözümün içine bakan,ilgili kocam aynı zamanda başka bir kadını da idare ediyormuş meğer.2 ay önce doğum yaptım,düne kadar sabahlara kadar benimle beraber bebeğimizle ilgilendi,gecenin bir yarısı canım bişi istediğinde kalktı üşenmeden yaptı.1 hafta önce maillerine baktığımda kızla mesajlaşmalarını gördüm kızlar çıldırmak üzereyim.kıza seni seviyorum,aşkım yazmıştı.canım çok yanıyor,kimse onun böyle bişi yaptığına inanmıyor.beni sevmiyorsa neden bebek yaptık biz?sevmeyen bi insan bu kadar ilgili olabilir mi,sevmediği birine böyle davranabilir mi?mesajları görünce inkar edecek bişi bulamadı,ben ayrılacağım diyince hamileleiğim boyunca cinsellik yaşamadığımızı,evliliğimizin zaten yürümeyeceğini söyledi.çıldırmak üzereyim evden gitmesini istedim ve ayrılacağımı söyledim.1 haftadır görüşmüyoruz.üzüntüden sütüm kesildi lütfen bana akıl verin çıldıracağım.

ne hali varsa görsün sen ikinize ait yavruyu karnında taşırken gidip aldatıyo bi de üstüne pişkin pişkin yürümez diyo...:47:

yanı ne denırkı bole bı adiliğe bılmıorm... nankörlük... aklım karıstı valla...

1 hafta ıcınde aradı mı gorustunuz mu?

canım oncelıkle Allah sabır versın.biraz bekle bence hemen karar verme..o kadar ılgılendıgıne gore demekkı bır seyler bıtmemıs.belkı hata yaptıgını anlar..bebegın ıcın guclu olmaya calısmalısın... bebegıne de uzun hayrlı bır omur dılıyorum..

:77::77:

ne pişkin insanlar var yarabbim. Allahım sana sabır versin. nasıl bir akıl verelim ki onu da bilmiyorum. iki pislik birbirini bulmuş işte. birbirlerini tepe tepe kullansınlar kendi piğsliklerinde boğulsunlar. askerdeki erkekle hamile kadın aldatılmazmış.
bunu yapan benim kocam olsaydı herhalde kafasını gözünü patlatır üzerindekileri soyar iç çamaşırları ile sokağa atardım.

hala anlam veremedıgım bı sey var bekar bı kız evlı bı adamla ne yasayabılır kı???

Çok zor bir durum...Rabbim yardımcınız olsun. Bebeğiniz daha çok küçük, ayrılmak da devam ettirmek de çok zor böyle bir durumda. Merak ettiğim bir konu var ; neden hamileliğiniz boyunca birlikte olmadınız ? Doktorunuz mu önerdi ? Yoksa sizin tercihiniz miydi ?

ne desem ne yazsam bilemiyorum..çok iç acıtan bir durum..
zaten yürümez diye bu kadar net bir düşünceye sahipse nasıl oluyor da o kadar ilgili davranabiliyor aynı zamanda şaşırdım doğrusu..
fikir yürütemedim ..Allah yardımcın olsun diyebiliyorum sadece..
eğer bir anlık heves ve heyecan ise yaşadıkları hatasını anlayacaktır.tabii affetmek mümkün mü bilemem..

Son düzenleme:
yahu kadın hamile sağına soluna zor dönüyor. doğru düzgün yatamıyor, kalkamıyor, dk da bir wc ye koşturuyor, midesi bulanıyor, mide, kasık sırt, bel ağrıları oluyor ve erkekler kafayı sıyırmış gibi cinsellik derdine düşüyorlar. hamile kadın bunca sıkıntının için de cinselliği nasıl düşünsün. o zaman tüm hamile kadınları kocaları boşasın olsun bitsin.

Allah sabır versin .Yavrun ve kendin icin güçlü olmalisin bundan sonra.Ben hemen karar verme acele etme diyemiycem bende hamileyim.Biz keyfimizE bu kadar sıkıntı çekmiyoruz.Onunda yavrusu.Insanların birbirine bağlılıklari cinsellikten ibaret olmamalı.Ne kadar pişkinlik bu.Boyle bir zamanda kocana güvenemeyeceksen ne zaman güvenebilirsinki . Başkasına seviyorum derken yüreği sizlamayan bir adamdan hic bir hayır gelmez bence allah bildiği gibi etsin onları ınşallah . Sana da yavrunada allah güç kuvvet versin.Hayırlı kapılar açsın ınşallah da kendi ayaklarınızın üstünde durun.

aldatmaya her zaman çok karşıyım şartlar ne olursa olsun hele hele en hassas döneminde yapmışssa bunu sana çok büyük terbiyesizliktir karar senin ama çok acele karar verme bebeğin var zaman herşeyin ilacı

Bu olayı sakın içine atma ve mutlaka yanına ailenden birini çağır yalnız kalma, en azından yanında dertleşeceğin biri olur. Bebeğine odaklan. ben de hamileyim ve bir süredir eşimle ayrı odalarda yatıyoruz. ne yapalım o zaman kocalarımız bizi önlerine gelen kadınla aldatsınlar mı? hamile bir kadın neler düşünür, lohusa bir kadın neler düşünür neler hisseder bunun hesabını yapmıyorlarda cinselliklerini düşünüyorlar.

boşan ya da boşanma diyemem de bu hayatta önemli olan sen ve bebeğinsin. sütün de kesildi psikolojini de bozdular şimdi o ahlaksız kadınla halay çeksinler.

Cinsellik bir evlilikte en önemli konulardan biridir. Bazı erkekler dayanır 9 ay ama bazıları dayanamaz. Belliki bayanın eşi dayanamayanlardan. Öyle herkesin kocası kafasını gözünü patlatmasına izin vermez ayrıca...Yapabilenlere ne mutlu...
Bu arada ben de bir anneyim ve hamileliğin nasıl birşey olduğunu gayet iyi bilirim.

Çok üzüldüm, allah kolaylık versin. Bundan sonra hiçbirşey eskisi gibi olamaz sizin için.. Arkadaşların dediği gibi bebeğinize odaklanın, onun için var olduğunuzu düşünün.

Mailleri de kesinlikle yedekleyin, olmadı mail ekranının fotoğraflarını çekin. O da olmadı bir tanıdığınıza takip ettirin, fotolarını çektirin. Çatır çatır da tazminat isteyerek boşanma davasını açın.

Yani tabikii sizin kararınız olacak ama en azından ben olsam böyle yapardım.

Son düzenleme:
Tasıdıgın bebek ikinizin bebegi.
O cocugu isterken bunları bilmeliydi kendileri.
Hamileligi bahane ediyor birde utanmadan.:57:

Cinsellik bir evlilikte en önemli konulardan biridir. Bazı erkekler dayanır 9 ay ama bazıları dayanamaz. Belliki bayanın eşi dayanamayanlardan. Öyle herkesin kocası kafasını gözünü patlatmasına izin vermez ayrıca...Yapabilenlere ne mutlu...
Bu arada ben de bir anneyim ve hamileliğin nasıl birşey olduğunu gayet iyi bilirim.

Valla ben dayanamayan erkekleri bilemem. herkesin düşüncesi farklıdır. evliliklerde sadece cinselliğe hamilelikte ara verilmiyor. iş seyahati oluyor, hastalık oluyor vs.
kocası iş seyahatine çıkan her kadında cinsellik derdine düşüp kocasını aldatma yoluna gitmiyor. ya da her erkek --karım hamile hazır birlikte de olmuyorken gidip şunu bir aldatayım --demiyordur.

kendimi konuyu açan arkadaşın yerine koydumda valla o an elimden geleni ardıma koymazdım.
ya da gayet sakin şekilde kapıyı gösterir akan 1 damla göz yaşıma şahit etmezdim onu.

şimdi konuyu açan arkadaşın kucağında 2 aylık bebeği ile ne halde olduğunu düşünebiliyormusunuz ben düşünemiyorum hatta düşünmek istemiyorum. Allah yeni doğum yapmış hiç bir kadını böyle sinir stres içinde bırakmasın ve konuyu açan arkadaşa Allahım büyük sabırlar versin.

Valla ben dayanamayan erkekleri bilemem. herkesin düşüncesi farklıdır. evliliklerde sadece cinselliğe hamilelikte ara verilmiyor. iş seyahati oluyor, hastalık oluyor vs.
kocası iş seyahatine çıkan her kadında cinsellik derdine düşüp kocasını aldatma yoluna gitmiyor. ya da her erkek --karım hamile hazır birlikte de olmuyorken gidip şunu bir aldatayım --demiyordur.

kendimi konuyu açan arkadaşın yerine koydumda valla o an elimden geleni ardıma koymazdım.
ya da gayet sakin şekilde kapıyı gösterir akan 1 damla göz yaşıma şahit etmezdim onu.

şimdi konuyu açan arkadaşın kucağında 2 aylık bebeği ile ne halde olduğunu düşünebiliyormusunuz ben düşünemiyorum hatta düşünmek istemiyorum. Allah yeni doğum yapmış hiç bir kadını böyle sinir stres içinde bırakmasın ve konuyu açan arkadaşa Allahım büyük sabırlar versin.

Öcelikle siz de hamilesiniz ve bu nedenle sizinle çatışmak istemem... Yazdıklarınızı çok anlamsız buldum...Çünkü aynı şey değil. Ben de dedimki zaten bazıları dayanır ama bazıları dayanamaz. Arkadaşın eşi de muhtemelen sekse düşkün. Ve bu onu farklı arayışlara sürüklemiş olabilir. Bu o adamı haklı çıkarır mı? Tabiki hayır...Ama bazen nedenlerinide irdelemek gerekir. Ortada 2 aylık br bebek var. Yoksa ben de yazarım ayrıl gitsin, boşa, bas poposuna tekmeyi v.s...

merhabalar,konuyu okuyunca diğer arkadaşlar gibi benmim de içim sızladı.bende 1,5 yıllık evliyim bebeğimiz yok hamile falan da değilim fakat kadınlık içgüdüsü ile az da olsa düşünebiliyorum.eşinin yaptığı ne kadar ayıp yaibir arkadaşın dediği gibi eşlerimiz olmayınca da bizim bir arayış içine girmemiz lazım?erkeklerden bazen iğreniyorum.iyiler hoşlarda iş cinselliğe gelince dünyayı bile satarlar...bende geçenlerde nette birşeyler yakaladım.tekrar olursa ailene söylerim yapacağın açıllamayı sen düşün dedim.beğeniyorsan beni ölümüne seninleyim,beğenmiyorsan çeker gidersin netteki o.....u larla sonsuza kadar fingirdeşirsin dedim.onurumu zedelemene izin veremem,onurum gururum sevgimden üstündür dedim.çok üzülmüş kendimden utanıyroum dedi:)))) çok mutlu oldum.ne acılar çektim ben sadece bu kadarıyla bile,sizin anlattıklarınızı yaşarken birde bebeğin içinde olduğu durumları düşünmek bile istemiyorum.Allah yardımcınız olsun.bir müzik indirme sayfasında gördüm kadınlar para ile haftasonluk eğlenmeye adam arıyorlar.Allahım sen doğru yoldan ayırma dedim ya...kadınlık gururundan yoksun bırakmasın kimseyi...dua edicem sizin için...

Canımm Allah yardımcın olsun:( Sen onun için herşeyi yap o gitsin aldatsın böyle iştee.. O kadar ilgide hissetmemen içindirr ilgisiz olsa kesin aldatıyordur diyecektin cünkü.. İlgili davranmışki baska kadınnın olduğunu anlama diye..Allah yardımcın olsun

Back
X