- Konu Sahibi beyazkelebek82
3 yıllık kocam meğer beni hamileliğimin 6.ayından itibaren asistanıyla aldatıyormuş.doğum yapmama az bir süre kala kocamın beni aldattığna dair mesajlar almaya başladım ve o her defasında yalanladı.o kadar güveniyordum ki ve seviyordum ki ona inanmak istedim.nerden geldiği belli olmayan bi mesaj için günahını mı alıyorum diye düşünüyordum ama yinede kendini bilen hiç kimsenin hamile bi kadına böyle bi mesaj göndereceğini de sanmıyordum.kafamda hep soru işareti vardı.bir dediğimi 2 etmeyen,gözümün içine bakan,ilgili kocam aynı zamanda başka bir kadını da idare ediyormuş meğer.2 ay önce doğum yaptım,düne kadar sabahlara kadar benimle beraber bebeğimizle ilgilendi,gecenin bir yarısı canım bişi istediğinde kalktı üşenmeden yaptı.1 hafta önce maillerine baktığımda kızla mesajlaşmalarını gördüm kızlar çıldırmak üzereyim.kıza seni seviyorum,aşkım yazmıştı.canım çok yanıyor,kimse onun böyle bişi yaptığına inanmıyor.beni sevmiyorsa neden bebek yaptık biz?sevmeyen bi insan bu kadar ilgili olabilir mi,sevmediği birine böyle davranabilir mi?mesajları görünce inkar edecek bişi bulamadı,ben ayrılacağım diyince hamileleiğim boyunca cinsellik yaşamadığımızı,evliliğimizin zaten yürümeyeceğini söyledi.çıldırmak üzereyim evden gitmesini istedim ve ayrılacağımı söyledim.1 haftadır görüşmüyoruz.üzüntüden sütüm kesildi lütfen bana akıl verin çıldıracağım.