Aaaaa bu ben :)
Bu yollardan geçtim, sonunda yeniden aşkla tanıştım. Sizi de gayet iyi anlıyorum. Yardımcı olmak isterim
Gerçi benimki çok yeni ama insan kalbi kıpır kıpır etme İHTİYACI hissediyor, hele bu insan bir kadınsa, hele önceki ilişkisi/evliliğinde duygusal şiddete veya eleştiriye maruz kaldıysa/ kadınlığına olan güveni alt üst olduysa...
"Evet ya beni biri beğeniyor" "Biri benim düşüncelerime, duygularıma değer veriyor" insana şaşırtıcı geliyor, aslında normal olan bu olmasına rağmen o eski patolojik ilişkilerimizde o kadar çok eziliyoruz ki bizi şaşırtıyor bu duygular...
Ama şaşırtmasın. Sizi çoookkk eskiden takip edip yorum yaparım bilirsiniz. Sizin o evlilikten çok daha güzel şeyleri hak ettiğinizi biliyordum. Size hep boşanın demişimdir. Bence çok da iyi oldu. Hep diyorum mutlu anne=mutlu çocuk.
Ve evet. O ihtiyaç duyduğunuz ilişkiyi de mutlaka bulacaksınız. Ve evet, doğru adamlar hala var. Sallamıyorum yanlış anlaşılmasın. Caddeden geçerken arabaların geldiği tarafa kendisi geçen, yolun ortasına geldiğimizde bu kez diğer tarafa geçip elimi öyle tutan biri var hayatımda. Şımartılmayı o kadar özlemişim ki. Zaman zaman geçmiş evliliğime çok büyük zaman kaybı olarak bakıyorum ve üzülüyorum ama onu yaşamasaydım o zaman bugünkü BEN olmayacaktım. Belki bu ilişkide yersiz kaprisler yapıp değerini bilemeyecektim.
Gözlerime bakarken içinden kalpler uçuştuğunu gördüğüm bir adam var hayatımda. Sabah 6'da günaydın mesajı yazan, gün içinde belki 10 kere arayan, her gün beni görmek isteyen, benimle (ve çocuklarımla) geleceğe yönelik planlar yapan...
Bizlerin avantajı anne olmamız aslında. Çünkü tek başımıza olsaydık daha aklı havada olup lay lay lom kararlar alabilirdik. Çocuklarımızın olması, artık hayatımızdaki kararları yek kişilik değil 2-3 kişilik alıyor olduğumuzu bilmek ayaklarımızı otomatik olarak yere bastırıyor ve bizi yanlış kararlar almaktan koruyor.
Layık olduğunuz şeyler şu an sahip olduklarınızdan çok daha fazla. Sevgi dolu, saygı dolu, heyecan dolu, AŞK dolu bir ilişki diliyorum size.