• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanali 6 ay oldu ve..

Ben 30 olucam. O 40. Çocuk yok, olsun isteyemedim ben hiç..

bende artık erkeğin yaşça daha büyük olması taraftarıyım ama bazı adamlarda yaş alsa da büyümüyorlar. :(
anlaşmak değer görmek aslında önemli olan.

peki görüntü olarak yaş farkı varmış gibi duruyor musunuz ? Mikropik Mikropik

Cay kahve ortamina dondurmussunuz burayi. Herkese benden cay. :KK48:

tulipa tulipa biz iki sap kaldik boyle. :dondurma:

BenveUtkum BenveUtkum 6 kisa bir sure degil ki, hissettigin an istedigin kisiyle baslayabilirsin. Erkekler 15 gun sonra basliyor kadinlar niye beklemeli ki .
Bir ömür geçirdiği hatunu öldükten sonra 40 günde evlenen biliyorum ben :skandal:ama bizim gönlümüze hitap edeni bulmamız zaman alıyor tabi.

bende artık erkeğin yaşça daha büyük olması taraftarıyım ama bazı adamlarda yaş alsa da büyümüyorlar. :KK43:
anlaşmak değer görmek aslında önemli olan.

peki görüntü olarak yaş farkı varmış gibi duruyor musunuz ? Mikropik Mikropik
Evet benimki epeyce bir olgun. Belli oluyor ama ben şikayetçi değilim, kendisi kıymet bildiği sürece sorun yok :KK48: o da çok şükür bebek gibi davranıyor :anne:

Cay kahve ortamina dondurmussunuz burayi. Herkese benden cay. :KK48:

tulipa tulipa biz iki sap kaldik boyle. :dondurma:

BenveUtkum BenveUtkum 6 kisa bir sure degil ki, hissettigin an istedigin kisiyle baslayabilirsin. Erkekler 15 gun sonra basliyor kadinlar niye beklemeli ki .
Adamın, karısı ölmüş. Gommusler. Adam mezarlıktan çıkarken biyiklarinj burarak içinden geçiriyormus ki"kız mi alsam Dul mu alsam ". :)))))) erkekler böyle. Bizde 40 lar 50 ler seneler bekleyelim :)))

Daha ayrilma asamasinda bile bakiyorlar. Birine sordum ne is diye.:dondurma: Hayat devam ediyor dedi .

Eee bize de devam ediyor. Biz mal miyiz bekleyelim.
Aynen.Onlar ilişki içinde bile hazır olup buluyorlar.Biz niye uzun uzadiya yas tutalim.Bizim neyimiz eksik:KK8:

Gerçi biz uslanmayız tutarız yine yasımizı
Onlara erişmek mümkün mu?

O hiç evlenmemiş demistin.O vakte niye evlenmemiş acaba.Kiz verecez sorarız biz:KK45:

Aslında peşine düştüğü pek kimse olmamış, herhangi biriyle evlenecek biri de değil zaten. İstediği biri varmış o da kısmet olmamış. Aradan epey zaman geçmiş.. Sonra ben çıktım karşısına :KK69: Bidaha da bırakmadı ...

Back
X