"Boşanalım ama arada bi görüşelim" ?

KisaSamsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
3.721
3.113
248
Size çok aşık olduğunu söyleyen ama aynı zamanda boşanmak için can atan eşiniz size bunu söylese napardınız kızlar?

Ve ısrarla bu durumun çok normal olduğunu söyleyen, yani boşanınca aşk bitmez sadece evlilik biticek aşk neden bitsin diyen?

Baktık dayanamıyoruz bi kaç sene sonra yeniden evleniriz diyen :)

Ama o arada ısrarla bekar olmak isteyen kocanız. Bide siz bu yapılan onursuz tekliften dolayı artık görüşmek istemediğinizi söyledikten sonra trip atan ex koca :)
Yorumları alalım.. :işsiz:

Edit: Çocuk yok.

Son düzenleme:
Size çok aşık olduğunu söyleyen ama aynı zamanda boşanmak için can atan eşiniz size bunu söylese napardınız kızlar?

Ve ısrarla bu durumun çok normal olduğunu söyleyen, yani boşanınca aşk bitmez sadece evlilik biticek aşk neden bitsin diyen?

Baktık dayanamıyoruz bi kaç sene sonra yeniden evleniriz diyen :)

Ama o arada ısrarla bekar olmak isteyen kocanız. Bide siz bu yapılan onursuz tekliften dolayı artık görüşmek istemediğinizi söyledikten sonra trip atan ex koca :)
Yorumları alalım.. :işsiz:

Kapıya koyarım böyle düşünen kocayı :sopa::sopa:
Bu teklifin daha fenasınıda önerir zaman içinde..

Dilekçe aşaması bitti dava gününü bekliyoruz. Valla ben de sapıttım açıkçası :KK53:

çok ilginç bir eski eşiniz var adam boşanalım,ben hayatımı yaşayayım ama seni özlersem de gelirim bir iki sevişiriz giderim modunda.

neyse dilekçeler verilmiş,hayırlısı olsun.

Eski eşim kendisinden sorunsuzca bosanmam ıcın bana bu sekılde konusuyordu
belkıde cocuk oldugundan dolayı bana ayrı bır ev acardı arada gıder gelır hayatıma ambargo koyardı bende onun agzına s.cardım :)
Neysekı yemedım tabı

derdi belli
seninle irtibatı koparmayıp arada sırada sevişmek istiyor
boşver danzeed adam olaydı da seni elinde tutaydı

bi görüşelim napar eder ikna ederim derdinde!!!

Yaptığı teklifin kırıcılığını hiç bilmiyor. Evet derdi o, inkar ediyo ama ben biliyorum istediği bu.
Onu da dedi sen zaten dayanamazsın yine görüşürüz diye. Seni seviyorsam bunu kullanmak zorunda mısın be adam derdin ne senin..

O ne istiyor biliyor musunuz özgür olayım kimse bana karışmasın istediğimi yapayım gezeyim tozayım bir yoklayayım ortamı başka kadınları. Ama elimdeki bulgurdan da olmayayım bir köşede dursun gezme tozmalardan sıkılınca başkasını da bulamazsa yine sizinle evlenecek. Olduu canımm deneme tahtası mıyım ben diyip direkt kapı önüne hiç iletişimde olmayacaksın madem boşanmak istiyor tamamen kaybedecek.

hımmmm insanlar artık iyice zıvanadan çıkmış diye düşünüyorum.
gel gelelim adam gönül eğlendirmek istiyor. ama boşluğa düşersem diye korktuğundan seni çanta da keklik olarak tutmak istiyor.
akla mantığa hiç uymayan birşey. kesinlikle boşan ve sonsuza dek karşılaşma derim. inş bu zihniyetteki adamdan çocuğun yoktur.

Yaptığı teklifin kırıcılığını hiç bilmiyor. Evet derdi o, inkar ediyo ama ben biliyorum istediği bu.
Onu da dedi sen zaten dayanamazsın yine görüşürüz diye. Seni seviyorsam bunu kullanmak zorunda mısın be adam derdin ne senin..
kullanırlar canım
zayıf buluyor seni libidosuna yenik düşer diye düşünüyor belki

seninle artık görüşmeye ihtiyacım yok canım cinsellik isterse istediğim an ihtiyacımı karşılayabilirim diyeceksin de
olmayacak!

O ne istiyor biliyor musunuz özgür olayım kimse bana karışmasın istediğimi yapayım gezeyim tozayım bir yoklayayım ortamı başka kadınları. Ama elimdeki bulgurdan da olmayayım bir köşede dursun gezme tozmalardan sıkılınca başkasını da bulamazsa yine sizinle evlenecek. Olduu canımm deneme tahtası mıyım ben diyip direkt kapı önüne hiç iletişimde olmayacaksın madem boşanmak istiyor tamamen kaybedecek.

Aynısını dedim tabi ki de kabul etmiyor.

bu çok onur kırıcı bir tweklif ya.
kendini bu kadar düşürebilen bir adamın dönüp yüzüne bakmam ben bir daha.
sevgilisi var sanırım eşinin.
onunla ilişkisini rahat yaşamak istiyordur.
ama sen de el altında dur istiyor.
üff çok haysiyetsiz ya

Back
X