• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Boşanalım ama arada bi görüşelim" ?

"Hani bizdik marjinal" diyeyim ben o zaman... Bana da eşim boşanmadan önce bir kaç kez dedi arada sırada görüşelim diye. Boşanma süreci uzamasın diye hıhııı demişliğim vardır.. Çocuk yok, sebep yok görüşmeye oysa ki.. Boşandık bir daha ne yüzü ne yüzüm.....

Size çok aşık olduğunu söyleyen ama aynı zamanda boşanmak için can atan eşiniz size bunu söylese napardınız kızlar?

Ve ısrarla bu durumun çok normal olduğunu söyleyen, yani boşanınca aşk bitmez sadece evlilik biticek aşk neden bitsin diyen?

Baktık dayanamıyoruz bi kaç sene sonra yeniden evleniriz diyen :)

Ama o arada ısrarla bekar olmak isteyen kocanız. Bide siz bu yapılan onursuz tekliften dolayı artık görüşmek istemediğinizi söyledikten sonra trip atan ex koca :)
Yorumları alalım.. :işsiz:

Edit: Çocuk yok.
Hmm sorumluluklardan kaciyo bence aevgili gibi takilacak hesap soran olmucak para isteyen olmucak ohh bu erkekler ne akilli yaa.

sapıtmıs
baskalarıda olsun sende ol hayatımda dıyor aslında

boyle dusunen bı adamla aynı evde yasamak emınım cok zordur... ınsanın mıdesı kaldırmaz

Size çok aşık olduğunu söyleyen ama aynı zamanda boşanmak için can atan eşiniz size bunu söylese napardınız kızlar?

Ve ısrarla bu durumun çok normal olduğunu söyleyen, yani boşanınca aşk bitmez sadece evlilik biticek aşk neden bitsin diyen?

Ama o arada ısrarla bekar olmak isteyen kocanız. Bide siz bu yapılan onursuz tekliften dolayı artık görüşmek istemediğinizi söyledikten sonra trip atan ex koca :)

Daha neler duyacağız Allahım. Çamaşırını ütüsünü de sizmi yapacakmışsınız bu arada sırada görüşürken. Size boşanalım teklifi ile geldiği gün bitmiş geçmiş daha neyin görüşmesi olacak ki. Boşanalım dediği gün kapıya koyun ve birdaha görüşmeyin hazır çocukta yokmuş.

"Hani bizdik marjinal" diyeyim ben o zaman... Bana da eşim boşanmadan önce bir kaç kez dedi arada sırada görüşelim diye. Boşanma süreci uzamasın diye hıhııı demişliğim vardır.. Çocuk yok, sebep yok görüşmeye oysa ki.. Boşandık bir daha ne yüzü ne yüzüm.....

Aynen öyle canım boşandıktan sonra ne alaka yani?
Dünyada tek adam kendileri var sanıyorlar herhalde, adam olsaydın da sahip çıksaydın eşine.

Adama bak yaa. Hayatım bunun için bosqnmamiza gerek yok açık evliliğe varım ben. Beraberiz yine ama hayatlarımıza birileri girip çıkabilir. Kıskançlık yok yani rahat rahat takıl ama bende takılırım dayanamazsak eski usule döneriz de bence. Bakalım ne diyecek.

Ya da ben artık aile olmak istiyorum bosanalim öyle takılmak falan olmaz ben başka kısmet bulup bir an önce aile kurmaya hazır biri ile evlenip çocuk yaparım da diyebilirsin. Aşkı da sen artık platonik yaşarsın kendi kendine dersin.

Kontrol edilmeden istediği gibi yaşamak istiyor. sıkılıp yalnız kaldığı zamanlarda da sana gelecek bu kadar basit. tabikide kabul etme seven insan evliliği bitirmez aşk falan yok onda :KK54:

Başka arzusu varmıymış.

Öncelikle geçmiş olsun...ben de zor günlerden geçiyorum ama eş sıkıntısı daha bi başka...
Bence size şiddet gösterdiği ilk yıl bitirmeliydiniz. İlişkiyi saygı yürütür çünkü. Bi de yumuşak mizaçlıdınıx anlaşılan. Hem şiddet göstermeye hem ahlaksız teklifler yapmaya cesaret buluyor krndinde. Sizin ona olan zaafınızdan faydalanmaya çalışıyor.
Bizim bi akraba vardı ilk eşine şiddet uyguladı aldattı ondan boşanıp aldattığı kadınla evlendi. Yeni eşine gıkını bile çıkaramıyor parasız kalınca sen beni bırakıp gidersin diye ağlamış
Şakın ezdirmeyin kendinizi güçlü olun yarın daha iyi hissedicem deyin siz de herkes gibi normal bir koca ve gelecekteki çocuklarla mutlu olma hakkına sahipsiniz
İş sizde biter

Seni ve konularını ilk zamanlardan beri biliyorum.Çok zor dönemlerden geçtin, geçiyorsun.Lütfen toparlanmaya başlamışken şu rezil adamı çıkar hayatından.Sen aklı başında bir kızsın ve de mantıklı.Bu adam sana hayatında hep sıkıntı yaşattı ve tamamen çıkarıp atmazsan daha da çok yaşatır benden sana tavsiye.

Back
X