Yardımınıza çok ihtiyacım var arkadaşlar.
7 aylık evliyim.2 yıllık flört ve 1 yıllık nişanlılık dönemi sonunda evlendik.evlenmeden önce kayınvalidemle beraber oturma kararı aldık.(eşim aldı daha doğrusu) o dönemde kayınvalidem ve görümcelerim bana o kadar iyi davrandılarki hediyeler,iltifatlar vs beraber oturmayı kabul ettim.
ama evlendikten sonra bana karşı tavırlar değişti bildiğiniz hizmetçi gibi her işi yapmaya sürekli laf yemeye,kocamla dışarı çıktığımızda yüzümüze tükürmeye falan başladı.sürekli bana hayalimdeki gelin senin gibi değildi demeye başladı.evlendiğim günden beri çok özür dilerim sen döl tutamıyorsun seni buraya süs olarak almadık çocuk vereceksin diyebaskı üstüne baskı ve beni 6 ayda 6 kez doktora götürdü bunun çocuğu olmuyor diye ve en sonunda doktor bizi kovdu.aynı evin içinde bir de 30 yaşında bekar görümcem vardı oda ayrı bir hava.sürekli senin aç karnını doyuruyorum sen el kızısın tarzı kelimeler kullanmaya başladı.o eve kocam baktığı halde ve görümcem 5 kuruş yardım etmediği halde baş tacıydı.bunlar sizlere anlatabildiklerim bir de anlatamadıklarım var ki duysanız inanamazsınız.
ben eşime 6 ay boyunca annesinin ve ablasının yaptıklarını anlattığım halde şaka yapıyorlardır takma diyerek geçiştirdi ki ben bir gün dayanamadım evi terkedip babamın evine döndüm.olanları aileme anlatınca annem sinir krizi geçirdi nasıl bunları 6 ay boyunca çekersin diye ve hemen avukatlar arandı derken eşim geldi ve ayrı ev tutacağını söyledi.yalvardı yakardı.1 ay annemde kaldım bu sürede ayrı ev açıldı bana kayın validem ayrı eve çıkmaya izin vermiş ama eşimden bileziklerimi istemiş eşimde 14 bileziğimi vermiş.bizim evimizide benim babam bankadan kredi çekerek ev yaptı.
çeyizimi toplamaya gelmemi istemediler onlar topladı.çeyizim çöp poşetlerinde geldi ve yarısı çalınmış.havlular kıyafetler seccadeler hiçbir şeyim kalmamış.onada tamam dedim.edilen küfürleri falan hiç söylemeyeceğim.
1 aydır ayrı evdeyiz eşim tutturdu anneme gideceğiz elini öpeceksin diye.bende kabul etmeyince boşanalım dedi.şok oldum.ne zaman annesinin evine gidip gelse kavga çıkarıyordu dün gece son raund oldu.sizden akıl bekliyorum çok ihtiyacım var nolur...