- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
5 saniye mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana kalirsa cok buyuk sorunlar degil bunlar. Hatta hayatin gercekleri inan ki. Kimin evliligi dört dörtlük. Kimin esiyle arkadasiyla isiyle sorunlari yok ki. Burada bosan bosan diyenlerede ayrica cok sinir oluyorum. Biraz hayata olumlu bakin sükür ederek yasayin. Sorunu biraz kendinizde de arayin. Hayatta iyilikte kötülükte karsiliklidir. Benim esim (9 yillik evliyim) mesela bana karsi önceden daha ozverili idi. daha ilgisini sevgisini gösterir üzerime titrerdi. Ama ben adami yillar icinde yordum. Evet yordum. Nazimla kaprisimle ufak sorunlari büyüterek cok konusarak fazlaca herseye müdahil bir kadin olarak adami yordum. Simdi bana karsi eski muhabbeti yoksa bunda illaki benimde payim vardir. Belki sizinde esinize karsi onu yordugunuz seyler vardir. Kimse mükemmel degil. Tarzinizi degistirin konusma hitap uslup..davranislarinizi degistirin.. biraz kendinizi yenileyin birde böyle deneyin. Herseyi problem yönünden bakmayin. Hickimsenin kocasi aksam oturup dizilerde izledigimiz kadar ilgili sevgili degil ki. Bugun bosansan baskasiyla evlensen o omrunun sonuna kadar sana hergun sevdigini soyleyip ilgili mi olacak? Ilgi alaka sevgi ilk gunki gibi kalmaz yillar gectikce azaldi gibi gorunsede aslinda guclenir. guven sadakat aile olmak asil onemli olan. Adam sevdigini soyleyemez ama baska vasiflari kotu yonlerini orter.Ailem yok doğru düzgün söylemiştim annem bizi terk etmiş. .
Ben bi ailem olsun diye evlendim ama eşim vurdum duymaz Umarsiz bi insan..
Kız kardeşi beni defalarca evden kovdu. Ses etmedi. Neyse sorun şu ki eşimle 3 yıldır evliyiz. Eşim fazla ses etmeyen sorun çıkarmayan kendisinden hiç bi talepte bulunmayan birini istiyor. Mecbur kalmadikca konuşmaz espiri yapmaz . Sınırlıdır genelde. İlk zamanlar hep kufrederdi sonra bıraktı etmiyor artık. .
Neyse sorun şu ki çocuk istiyor. Ben 3 yıldır zerre kadar bişey anlamadım . 5 saniye sürüyor ilişki ancak. Bende çocuktan önce cinselligin ne olduğunu bilmek istiyorum dedim sinirlendi. Varikosel var ameliyat olucam dedi. Diyor ama umrunda degul yapmıyor. Umursamiyor. Defalarca dile getirdim bu problemi. Beni sevdiğini söylüyor ama bi çaba sarf etmiyor bişey için. .
Evlilik yıldönümü nu unuttu sonra telafi edicem dedi 7 aydır bekliyorum hiçbişey yok.. Şehir dışına gider is icin 45 gün bazen 1 ay ama 1 kere dahi görüntülü konuşalım demez.. arar bi sorun olup olmadığını sorar kapatır. .
Bugün ayrılalım dedim . Ben bitirmem bitirirsen sen bitirirsin.. sen kafana koymuşsun cesaretini toplayinca yapacaksın ama çok pişman olacaksın dedi. Keşke kocam yanımda olsaydı da agzimi acmasaydim diyeceksin dedi..
Bende beni sevmeyen biri ile olacağıma yalnız kalırım daha iyi dedim. Boşanmış bi kadını örnek verdi bak kafayı yemiş je yapacağını şaşırmış onun gibi olacaksın dedi. Bende bitecek bi gün bu iş dedim. Döndü sirtini uyuyor şimdi ..
Boşanmamizi istemekte haksız miyum
Aslında çaba sarf etsin diye söylüyorum umursasin diye..
Bana sürekli seni dövdüm mu deyip duruyor. Karısına çocuğumu bırak deför git diyen insanları bana örnek veriyor.
Sana böyle mi yaptım diyor ama umursamiyorda çaba da yok.
Bilemiyorum hiç bu şekilde düşünmek aklıma gelmedi ama.. Az önce eve geldi ayrılmak istediğimi tekrar ettim.. asla bırakmam dedi .. Burama kadar getirdin bunaldım o yüzden Tmm dedim dedi. Seviyorum ama belli etme sorunum var dedi.. seninde hataların var benden çok değişme bekliyorsun. Babama git sor hayatta en sevdiğim insan bu kere seni seviyorum demiş miyim. Annem e bile kendimi opturmem git sor . Hayatımda kimse için yapmadığım şeyleri senin için yaptım . Yemin ederim en iyi en icten sana davrandım . Beni sevdiğine inanmıyorum artık dedim.. seninle aram kötü iken dayanamıyorum yapamıyorum dedi.. seninle iyi iken çok mutluyum ama kötü iken çok kötüyüm beni anla eksik yönlerimi de sen tamamla dedi.. Cinsellik konusuna gelince de çok ata veriyoruz ayda bir olunca böyle oluyor dedi. Çaba sarf edelim seni sevmesem asla dil dökmem dedi.Bana kalirsa cok buyuk sorunlar degil bunlar. Hatta hayatin gercekleri inan ki. Kimin evliligi dört dörtlük. Kimin esiyle arkadasiyla isiyle sorunlari yok ki. Burada bosan bosan diyenlerede ayrica cok sinir oluyorum. Biraz hayata olumlu bakin sükür ederek yasayin. Sorunu biraz kendinizde de arayin. Hayatta iyilikte kötülükte karsiliklidir. Benim esim (9 yillik evliyim) mesela bana karsi önceden daha ozverili idi. daha ilgisini sevgisini gösterir üzerime titrerdi. Ama ben adami yillar icinde yordum. Evet yordum. Nazimla kaprisimle ufak sorunlari büyüterek cok konusarak fazlaca herseye müdahil bir kadin olarak adami yordum. Simdi bana karsi eski muhabbeti yoksa bunda illaki benimde payim vardir. Belki sizinde esinize karsi onu yordugunuz seyler vardir. Kimse mükemmel degil. Tarzinizi degistirin konusma hitap uslup..davranislarinizi degistirin.. biraz kendinizi yenileyin birde böyle deneyin. Herseyi problem yönünden bakmayin. Hickimsenin kocasi aksam oturup dizilerde izledigimiz kadar ilgili sevgili degil ki. Bugun bosansan baskasiyla evlensen o omrunun sonuna kadar sana hergun sevdigini soyleyip ilgili mi olacak? Ilgi alaka sevgi ilk gunki gibi kalmaz yillar gectikce azaldi gibi gorunsede aslinda guclenir. guven sadakat aile olmak asil onemli olan. Adam sevdigini soyleyemez ama baska vasiflari kotu yonlerini orter.
Lutfen olaylara biraz iyi yonunden bak. Sukur et inan insanlar cok zor imtihanlardan geciyor
Yani elbette kimsenin evliliği dört dörtlük değil.Bana kalirsa cok buyuk sorunlar degil bunlar. Hatta hayatin gercekleri inan ki. Kimin evliligi dört dörtlük. Kimin esiyle arkadasiyla isiyle sorunlari yok ki. Burada bosan bosan diyenlerede ayrica cok sinir oluyorum. Biraz hayata olumlu bakin sükür ederek yasayin. Sorunu biraz kendinizde de arayin. Hayatta iyilikte kötülükte karsiliklidir. Benim esim (9 yillik evliyim) mesela bana karsi önceden daha ozverili idi. daha ilgisini sevgisini gösterir üzerime titrerdi. Ama ben adami yillar icinde yordum. Evet yordum. Nazimla kaprisimle ufak sorunlari büyüterek cok konusarak fazlaca herseye müdahil bir kadin olarak adami yordum. Simdi bana karsi eski muhabbeti yoksa bunda illaki benimde payim vardir. Belki sizinde esinize karsi onu yordugunuz seyler vardir. Kimse mükemmel degil. Tarzinizi degistirin konusma hitap uslup..davranislarinizi degistirin.. biraz kendinizi yenileyin birde böyle deneyin. Herseyi problem yönünden bakmayin. Hickimsenin kocasi aksam oturup dizilerde izledigimiz kadar ilgili sevgili degil ki. Bugun bosansan baskasiyla evlensen o omrunun sonuna kadar sana hergun sevdigini soyleyip ilgili mi olacak? Ilgi alaka sevgi ilk gunki gibi kalmaz yillar gectikce azaldi gibi gorunsede aslinda guclenir. guven sadakat aile olmak asil onemli olan. Adam sevdigini soyleyemez ama baska vasiflari kotu yonlerini orter.
Lutfen olaylara biraz iyi yonunden bak. Sukur et inan insanlar cok zor imtihanlardan geciyor
Ben size boşanın ya da boşanmayın diyemem kendi kararınız elbette.Bilemiyorum hiç bu şekilde düşünmek aklıma gelmedi ama.. Az önce eve geldi ayrılmak istediğimi tekrar ettim.. asla bırakmam dedi .. Burama kadar getirdin bunaldım o yüzden Tmm dedim dedi. Seviyorum ama belli etme sorunum var dedi.. seninde hataların var benden çok değişme bekliyorsun. Babama git sor hayatta en sevdiğim insan bu kere seni seviyorum demiş miyim. Annem e bile kendimi opturmem git sor . Hayatımda kimse için yapmadığım şeyleri senin için yaptım . Yemin ederim en iyi en icten sana davrandım . Beni sevdiğine inanmıyorum artık dedim.. seninle aram kötü iken dayanamıyorum yapamıyorum dedi.. seninle iyi iken çok mutluyum ama kötü iken çok kötüyüm beni anla eksik yönlerimi de sen tamamla dedi.. Cinsellik konusuna gelince de çok ata veriyoruz ayda bir olunca böyle oluyor dedi. Çaba sarf edelim seni sevmesem asla dil dökmem dedi.
Bilemiyorum dusunecegim dedim... düşün ama kendi hatam var mı diye de düşün dedi..
Yalnızım dedim asla yalnız değilsin dedi. İş yoğunluğu nu filan bahsetti kafam çok dolu dedi. Bilemiyorum. Bebeği de senden bi parçam olsun diye istedim dedi..
Bu kadar..
ben sana bişey söyleyim mi bencil davran sen bu adamla MUTLUMUSUN? bunun cevabı sende.yok bağımıyormuş küfür etmiyormumuş dövmüyormuş bunlar artı değil.olması gerekenler.o kim ki sana küfür etcek dövcek bagırcak..ömür geçermi geçmezmi sen karar verceksin..çocuk bir kere yapma çünki ilişkiniz beklentilerinizi karşılamıyor bunda sizi mutsuz ediyor.beklideğiniz şeylerde en doğal olması gerken beklentiler.yani eşinizden ekstra bir beklentiniz yok.Ailem yok doğru düzgün söylemiştim annem bizi terk etmiş. .
Ben bi ailem olsun diye evlendim ama eşim vurdum duymaz Umarsiz bi insan..
Kız kardeşi beni defalarca evden kovdu. Ses etmedi. Neyse sorun şu ki eşimle 3 yıldır evliyiz. Eşim fazla ses etmeyen sorun çıkarmayan kendisinden hiç bi talepte bulunmayan birini istiyor. Mecbur kalmadikca konuşmaz espiri yapmaz . Sınırlıdır genelde. İlk zamanlar hep kufrederdi sonra bıraktı etmiyor artık. .
Neyse sorun şu ki çocuk istiyor. Ben 3 yıldır zerre kadar bişey anlamadım . 5 saniye sürüyor ilişki ancak. Bende çocuktan önce cinselligin ne olduğunu bilmek istiyorum dedim sinirlendi. Varikosel var ameliyat olucam dedi. Diyor ama umrunda degul yapmıyor. Umursamiyor. Defalarca dile getirdim bu problemi. Beni sevdiğini söylüyor ama bi çaba sarf etmiyor bişey için. .
Evlilik yıldönümü nu unuttu sonra telafi edicem dedi 7 aydır bekliyorum hiçbişey yok.. Şehir dışına gider is icin 45 gün bazen 1 ay ama 1 kere dahi görüntülü konuşalım demez.. arar bi sorun olup olmadığını sorar kapatır. .
Bugün ayrılalım dedim . Ben bitirmem bitirirsen sen bitirirsin.. sen kafana koymuşsun cesaretini toplayinca yapacaksın ama çok pişman olacaksın dedi. Keşke kocam yanımda olsaydı da agzimi acmasaydim diyeceksin dedi..
Bende beni sevmeyen biri ile olacağıma yalnız kalırım daha iyi dedim. Boşanmış bi kadını örnek verdi bak kafayı yemiş je yapacağını şaşırmış onun gibi olacaksın dedi. Bende bitecek bi gün bu iş dedim. Döndü sirtini uyuyor şimdi ..
Boşanmamizi istemekte haksız miyum
Aslında çaba sarf etsin diye söylüyorum umursasin diye..
Bana sürekli seni dövdüm mu deyip duruyor. Karısına çocuğumu bırak deför git diyen insanları bana örnek veriyor.
Sana böyle mi yaptım diyor ama umursamiyorda çaba da yok.
tatlım direk boşan ya sonra sana aşık birini bulursun çocuğunda olur mutlu huzurlu yaşar gidersin
sen hayatta niye yaşarsın mutlu olmak için değil mi ? ne var bunda adam ilgisiz alakasız ruhsuz ee ortada bağlayıcı çocuk yok cinsellikte yok koca gibi koruyan kollayan bir yok niye dursun ki ? bencede çocuk yoksa düşünebilir...anamız bizi birdaha dünyaya getirmicek kiiii kimin yanında mutlu huzurluysak orda olmak kendimize verebilecegimiz ennnn güzel hediyeeeGercekten bu kadar kolay mı sizin için. Ortada çok büyük bir Problem yok gibi. Ve insan kendisine benzeyen kişileri es olarak seçermiş. Bu adam evlendikten sonra mı böyle oldu Allah aşkına !