bosanalim dedim ama.. haksız miyim..

Özel yaşamınız dışında eşinizin bi sorunu var mı gerçekten?..

Anlattıklarınıza göre eşiniz huy olarak kapalı, sakin, durgun bi insan ama bu suç değil.. Sonuçta herkesin bi kişiliği karakteri var.. Sizin sorun ettiğiniz şeyleri belki o fark etmiyo bile çünkü yapısı öyle yaşananlar ona anormal gelmiyo olabilir..
Olaylara kötü yönünden baktıkça daha da karmaşıklaşır işler karşılıklı olarak bazı makul kabullenmeler gerekir fikrimce..

Onun dışında cinsellik boşanmaya yetecek bi sebep mi onu da bilemiyorum..

Ben genel olarak (uç örnekler hariç) yuvaların dağılmaması taraftarıyım..Ama tabi hayat sizin neler çektiğinizi biz bilemeyiz..
Fazla bi sorunu yok.
Usengec bi tip zaten bi ekmek al dersin 737373838 defa tekrarlatir
Herşeyi senden bekler
Bel fıtığı var bende 50 defa valizi al kaldır koy dedim yapmadı en sonunda ğer zamanki gibi ben yaptım ve sonuç 1 hafta yatalak yattim

1 numara yeterince sorun değil mi?
Kız zaten kimsesiz, evli olduğu halde hala ailesiz.
Bunu forumda kolay kolay yazmam ama sizin yerinizde olsam boşanırım konu sahibesi ne çocuğu? Adam sizi sevmiyor, değer vermiyor, ilgi göstermiyor, neden evlisiniz?
Sevmiyorsun dedim defalarca seviyorum diyor. Ben duygularımı belli edemiyorum diyor. Seninle kavgalı olunca yapamıyorum diyor. Güya seviyorsin diyorum bende nasıl sevgiyse

Özel yaşamınız dışında eşinizin bi sorunu var mı gerçekten?..

Anlattıklarınıza göre eşiniz huy olarak kapalı, sakin, durgun bi insan ama bu suç değil.. Sonuçta herkesin bi kişiliği karakteri var.. Sizin sorun ettiğiniz şeyleri belki o fark etmiyo bile çünkü yapısı öyle yaşananlar ona anormal gelmiyo olabilir..
Olaylara kötü yönünden baktıkça daha da karmaşıklaşır işler karşılıklı olarak bazı makul kabullenmeler gerekir fikrimce..

Onun dışında cinsellik boşanmaya yetecek bi sebep mi onu da bilemiyorum..

Ben genel olarak (uç örnekler hariç) yuvaların dağılmaması taraftarıyım..Ama tabi hayat sizin neler çektiğinizi biz bilemeyiz..

Katılıyorum. İnsanlar sevgisiz bomboş hayatlar sürsün ama aman yuvaları dağılmasın.

Eşin sana kocalık yapmıyor. Ama ortada kalacaksan boşanmanın hiç bir anlamı yok. Önce bir işe gir. Dikkatini dağıt. Sürekli kocanı düşünme aramadı falan diye. Sen kendi hayatını kur. Bütün gün evde onu bekliyorsan sana gereğinden fazla değerli geliyordur.

Katılıyorum. İnsanlar sevgisiz bomboş hayatlar sürsün ama aman yuvaları dağılmasın.
Çok güzel çarpıtmışsınız tebrik ederim :KK53:

Burda eşini sevmediğini söyleyen bi kadın göremedim ben.. Eşinin huylarını sevmeyen daha doğrusu onu değiştirmek isteyen ve cinsellik isteyen bi kadın gördüm..

Cinsel istekler benim fikrime göre tek başına yeterli değil boşanmak için başkaları için fazlaca önemli olabilir..

Adam kadının huylarını değiştirmeye çalıştığı zaman "beni kısıtlıyo, beni olduğum gibi kabul etmiyo, benim şöyle olmamı istiyo ama ben buyum vıt vıt vıt" öten hanımlar var ya; bence bu adam açısından da söylenecek şeyler olmalı...

Ki dediğim gibi anlatılanlara yorumum bu eğer bilmediğimiz dertler varsa hayat onun hayatı paşa gönlü bilir..

Çok güzel çarpıtmışsınız tebrik ederim :KK53:

Burda eşini sevmediğini söyleyen bi kadın göremedim ben.. Eşinin huylarını sevmeyen daha doğrusu onu değiştirmek isteyen ve cinsellik isteyen bi kadın gördüm..

Cinsel istekler benim fikrime göre tek başına yeterli değil boşanmak için başkaları için fazlaca önemli olabilir..

Adam kadının huylarını değiştirmeye çalıştığı zaman "beni kısıtlıyo, beni olduğum gibi kabul etmiyo, benim şöyle olmamı istiyo ama ben buyum vıt vıt vıt" öten hanımlar var ya; bence bu adam açısından da söylenecek şeyler olmalı...

Ki dediğim gibi anlatılanlara yorumum bu eğer bilmediğimiz dertler varsa hayat onun hayatı paşa gönlü bilir..

Yazıda bir kez eşimi seviyorum gibi bir cümle gördünüz mü bu yazıda???
Tek cümle var: Ailem olsun diye evlendim.
Yazının geri kalanında da konu sahibesinin eşini sevdiğine dair bir şey göremedim ben.

İlgisiz, sevgisiz, aile sıcaklığı arayıp bulamayan bir kadın var burda fark ettiniz mi? Sizce bu adam bu kadına aradığı sıcaklığı verip düzelecek mi? Adam uyuşuk, ilgisiz, sevgisiz.

Pardon bu kadın bu adama çok aşık, yuvaları dağılmasın.

Bosan yada bosanma demek bana dusmez sonucta o evliligi yasayan o insanla omrunu geciren sensin. Benim de seninkine benzer bi esim var. Ne sevgisini gosterir ne ilgilenir ne de ozel gunleri umursar. O da esin gibi ben sikayetlendigimde dovuyomuyum sovuyomuyum ne istiyorsun diyip isin icinden cikar. Ustelik benim 2 de cocugum var. Bende birilerine bisiler anlattigimda nasil cekiyosun sen bu adami bosan gitsin diyolar. Ama tum yasananlara rafmen insan sevgiyi bianda icinden atamiyor. Sen sadece esin senin icin bisiler yapsin istiyorsun senle ilgilensin sebi sevdigini belli etsin istiyorsun. Sana su kadar soyliim ben ne zaman esime isteklerimi anlatsam ne zaman ondan beklentilerimi siralasam kendini geri cekiyor. Bende artik hicbisey soylemiyprum ne sikayet ediyorum ne de dile getiriyorum isteklerimi kendimi geri cektim ilgi dozumu azalttim. Sevgim icimde illaki var ama bunu onceki kadar gozune sokmuyorum. Ve inanmazsin belki ama suan benle daha ilgili. O bana nasil davraniyorsa bende ona benzer davraniyorum ilgi gosterirse biraz daha ilgileniyorum ilgisizlesirse hemen ilgimi azaltiyorum. Sanirim bisileri anlamaya basladi ve simdi kendi benle ilgileniyor. Belkide sende de ise yarar. Cocuk dusunme hemen inan o zaman hersey daha zor oluyor. Ama elinden geleni yapmadan da pes etme. Seviyorsan bide bunu dene belki oda ilgisizligi yasarsa ilginin onemini anlar

Yazıda bir kez eşimi seviyorum gibi bir cümle gördünüz mü bu yazıda???
Tek cümle var: Ailem olsun diye evlendim.
Yazının geri kalanında da konu sahibesinin eşini sevdiğine dair bir şey göremedim ben.

İlgisiz, sevgisiz, aile sıcaklığı arayıp bulamayan bir kadın var burda fark ettiniz mi? Sizce bu adam bu kadına aradığı sıcaklığı verip düzelecek mi? Adam uyuşuk, ilgisiz, sevgisiz.

Pardon bu kadın bu adama çok aşık, yuvaları dağılmasın.

Onu seviyorum güya o da beni sevdiğini söylüyor ama
Hani derler ya senin için dünyayı yakarım der . Bir kibrit bile çakamaz.. aynen öyle.

Buyrun..

Aranan ne? Problem bu..

Benim fikrim üzerinden tartışmak yersiz.. Kendi fikrinizi söylersiniz ama benim fikrimi eleştirmek haddinize değil ki; benim de sizin fikrinizi aynı şekilde..

Haksız mıyım diye soran bi kadına fikir vermek için toplandıysak fikrimiz ve tavsiyelerimiz onun iyiliği yönünde olmalı.. Siz boşanmanın onu mutlu edeceğini düşünüyo olabilirsiniz.. Ben de olaylara iyi yönünden bakmayı tavsiye ediyorum.. Aile özlemi çeken bi insan ailenin kadrini daha iyi bilir belki biraz zaman tanıyarak durumu düzeltebilirler.. Mutluluk için çözüm tek değildir belki.. Daha fazla fikirlerimi çarpıtıp saygısızlık etmezseniz sevinirim..

Senin beğenmeyip "hıh" dediğini , başkaları "hop" deyip kapıverir, diye bi laf vardır , git uyuyan kocana sıcacık sarıl, eşini kendinden soğutma ablacım:KK69:
Tek derdimiz zaten erkeklerin soğumaması evliliklerde,karısı kendinden soğumasın diye kaygı güden erkeğe gerek yok dimi kadın fedakar olsun yeter

Güven konusunda sorun yok. Oda bana Güvenir. Dürüstlük te öyle ama sevildigimi hissedemiyorum. Biraz da ailem olmadığı için herhalde buna çok daha fazla ihtiyaç duyuyorum

Buyrun..

Aranan ne? Problem bu..

Benim fikrim üzerinden tartışmak yersiz.. Kendi fikrinizi söylersiniz ama benim fikrimi eleştirmek haddinize değil ki; benim de sizin fikrinizi aynı şekilde..

Haksız mıyım diye soran bi kadına fikir vermek için toplandıysak fikrimiz ve tavsiyelerimiz onun iyiliği yönünde olmalı.. Siz boşanmanın onu mutlu edeceğini düşünüyo olabilirsiniz.. Ben de olaylara iyi yönünden bakmayı tavsiye ediyorum.. Aile özlemi çeken bi insan ailenin kadrini daha iyi bilir belki biraz zaman tanıyarak durumu düzeltebilirler.. Mutluluk için çözüm tek değildir belki.. Daha fazla fikirlerimi çarpıtıp saygısızlık etmezseniz sevinirim..

Bravo büyük zafer kazandınız.
Biraz insandan anlayan biri bu hatuna ve açtığı konulara bakarak şunu görebilir ki, bu hatun sevgisiz büyümüş. Kendisine sevgi vaadeden herkes için seviyorum dicektir zaten.
Tek cümlede seviyorum yazmak seviyorum anlamına mı gelir? Ayrılamam, yıkılırım, ayrılmak istemem ne yapmalıyım stili bir şey gördünüz mü? Yazılarda 1 mg duygu yok, his yok. Hatun boşanalım demiş, cidden seven biri zaten boşanmayı aklına getiresiye kadar çözüm yolları arar, bunu böyle dillendirmez.
Sağlıklı aile ortamında büyümüş insanlar kendine hiç ilgi göstermeyen poposunu dönüp yatan biri için ehhh seviyorum işte zaten yazmaz.

Pardon kraliyet ailesinden olduğunuzu unutmuşum, alıntı yapma saygısızlığını asla bir daha yapmam.

Bravo büyük zafer kazandınız.
Biraz insandan anlayan biri bu hatuna ve açtığı konulara bakarak şunu görebilir ki, bu hatun sevgisiz büyümüş. Kendisine sevgi vaadeden herkes için seviyorum dicektir zaten.
Tek cümlede seviyorum yazmak seviyorum anlamına mı gelir? Ayrılamam, yıkılırım, ayrılmak istemem ne yapmalıyım stili bir şey gördünüz mü? Yazılarda 1 mg duygu yok, his yok. Hatun boşanalım demiş, cidden seven biri zaten boşanmayı aklına getiresiye kadar çözüm yolları arar, bunu böyle dillendirmez.
Sağlıklı aile ortamında büyümüş insanlar kendine hiç ilgi göstermeyen poposunu dönüp yatan biri için ehhh seviyorum işte zaten yazmaz.

Pardon kraliyet ailesinden olduğunuzu unutmuşum, alıntı yapma saygısızlığını asla bir daha yapmam.

Çarpıtmalarınız git gide seviyesini düşürüp saçmalaşıyor.. Alıntı yapmanız değil, fikirlerimi yanlış değerlendirmeniz mesele..

Doğru tek ise fikir danışılmamalı.. Fikir danışılıyorsa ortaya atılan fikir ve önerilerin doğruluğu konusunda kesin yargılara varılamaz. Sizin yaşan tarzını, hayata bakış açınız ve deneyimlerinizle benimki aynı olamaz; olamayacağı için fikirler uyuşmak zorunda değil. O sebeple birbirimize göre doğru yanlış kavramlarımız da çelişkili olabilir.

Saygılı olmak gerekir. Saygı da kraliyet ailelerine has bi meziyet değildir.. İnsanlığın gereğidir..

Üç yıl olmuş yalnız başınıza bir evlilik yaşamışsınız resmen üstelik sıfıra yakın cinsellik ki bence evliliğin temel taşlarından biridir. İlgisizlik ki bu da çok zor eşten yeterlisini görmeyince. Kız kardeşine eşini ezdirmeler falan bardak şimdiye çoktan taşardı. Dövmüyorum sövmüyorum da bir yere kadar. Hepsini geçtim eğer mutsuzsanız mutlu da edemezsiniz (bir çocuğu veya kocayı).

• Beğen
Reactions: anu
Boşanmak için illa ki şiddet, aldatma vs olması gerekmiyor. Siz hayata bir defa geliyorsunuz, karşınızdaki kişi ne kadar iyi olursa olsun mutsuz olduğunuz, ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını düşündüğünüz ortamda bir on sene daha kalsanız geçen yıllarınız için üzülecek, hem kendinizi hem de karşınızdakini daha fazla suçlayacaksınız belki de. Bazen zorlamamak, yolunuzu farklı çizmek gerekiyor.

• Beğen
Adama bak, korkutmaya çalışarak yanında tutmaya çalışıyor seni. Hasta herif.
Yanında kalacaksın. Yatağına gireceksin. Evin işini göreceksin. İsteklerini karşılayacaksın. O ne kadar isterse o kadar konuşacaksın. O istediğini yapar. Senide karısı olarak değil kıdemli hizmetçi olarak getirdi zaten. :KK62:

• Beğen
Back
X