- 26 Kasım 2021
- 49
- 15
- 3
- 40
- Konu Sahibi canimanacanan
Bu lafa nasıl inandım kendime sinir oluyorum.yedirrmiyorum aptallığın böylesini.yoksa onun burnundan getirirdim araba parası isterdim tazminat isterdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemem artık onuBak ne dicem üyeliğini silelim tekrar açarız ha olur mu gel. (şş kızlar bir şey deniyorum)
Kesinlikle öyle.Siz eğleniyorsunuz bence. Biz yorum yazdıkça daha da eğlenip dalga geçiyorsunuz
Bu lafa nasıl inandım kendime sinir oluyorum.yedirrmiyorum aptallığın böylesini.yoksa onun burnundan getirirdim araba parası isterdim tazminat isterdim.
Terapi alıyprum.Bu kinden, nefretten, kendinizi yiyip bitirmekten bıktıysanız lütfen bir psikologdan yardım alın. Bakın psikiyatriste değil psikoloğa gidin. Paranız yoksa devletten psikiyatriste gidin sizi psikoloğa yönlendirmesini rica edin. Yine aynı şekilde Yeşilay sigarayı bırakma merkezlerinde de psikologlar çalışıyor, rica minnet gidin size yardımcı olacaktır. Bu kin ile kanser olursunuz.
Terapiyi almayın siz yiyin anca faydası olur çünküTerapi alıyprum.
adını versene sen eski kocanın.ben 2 aya evlendiririm onu.seni de davet ederim düğüne üzülmeTerapi alıyprum.
Faydası olmuyor anlaşılan. Daha çok alınTerapi alıyprum.