Boşanama makkk

Ben de bunu da sorguluyorum elbette , psikoloğa da gidiyorum gittim de , tavsiyeleri oldu ama yalnız o yatakta yatmak bana çöm koyuyor , sevilmek dokunulmak istiyorum , gece yarım yamalak uyuyorum
Bu gece eşimin tarafında çekmecede kulak tıpam vardı , eşimden istedim horladığı için , o da kalktı gidiyor tıpa takma ben giderim diye , böyle bir talebim yok gel dedim , artık o koca yatak o yalnızlık delittceke gibi beni , aynaya bakıyorum kendimi beğeniyorum mesela , istiyorum ki eşim evde sıkıştırsın biraz dokunmaya çalışsın falan , içten içe bekliyorum ama bunu göremeyince sinir basıııe , birikiyo birikşyo birikiyo, boğuluyorjm yalnız hissediyorum , lafta sözde alma vermede iyi ama kadınlığımı hissettirmekte tökezliyor çok ama çok
Anne babası asla iletişim halinde değiller aynı evdeler ayrı odalarda yaşıyorlar
Onlar gibiyiz diye aklıma geldikçe çok ama çok dibe batıyorum
Babası asla karısı ile ilgilenmez annesi kafayı yemiş gibi bişey
Onlara benzediler ben de delşrecek gibi oluyorum
Bende de aynı bu durum var. 2 ay önce memleketten geldik bir kez gelip okşamadi dedigin gibi salak salak dokunmaya calisiyor. Daha yeni dogum günümdü guxrlce gezdik yemek yedik geldik ama gece atacağız o gün bari gelir sever dedim yine de gelmedi. Gel de sinir olma aglama. Ev oda dar geliyor

Bende de aynı bu durum var. 2 ay önce memleketten geldik bir kez gelip okşamadi dedigin gibi salak salak dokunmaya calisiyor. Daha yeni dogum günümdü guxrlce gezdik yemek yedik geldik ama gece atacağız o gün bari gelir sever dedim yine de gelmedi. Gel de sinir olma aglama. Ev oda dar geliyor
Yeni doğum gününse sen de terazi Burcusun ?
Eşin ne Burcu

Boşanmanı tavsiye etmem. Düzelmiyorsa kendini cinsel açıdan tatmin edebileceğin ürünleri araştır, bu yolu dene. Bende baya işe yarıyor. Hayat kurtarıcı diyebilirim. Horlama, kilo, cinsel sıkıntılar bizde de var. Başım sıkışınca oyuncaklara başvuruyorum. Sonra kafam rahat. Boşanınca ne olacak? Sanki diğer erkekler daha mı farklı? Hep aynı sorunlar canım. Cinsellik iyi olur, başka sorunlar çıkar, maddiyat iyi olur, cinsel sorunlar çıkar, çocuk çoluk olur, maddiyat iyi olmaz, çocuk olmaz, adam iyi olur falan filan... Kendi başının çaresine bakmak en iyisi. Evliyken başkasıyla olamayacağımıza göre, boşanmayı da düşünmüyorsan daha doğrusu benim gibi götün yemiyorsa o zaman dediğim yöntem güzel. Dene bence işe yarıyor.
Eşiniz bir şey demiyor siz onu yaparken

, düzelmek için adım atmıyorsa En azından karısının bunu yaptığını görüp biraz gururu kırılıp kendini düzeltmeye çalışmalı diye düşünüyorum
Yav nerdeee görmese daha iyi. Zaten bu çözüm yöntemimi geri alıyorum. Valla herkeste işe yaramaz. Başka yorumlar olmuş biz o aletleri kullanacaksak her şeyi biz kendi kendimize yapacaksak adamlar ne işe yarıyor... Doğru valla. Ama konu sahibi bazı yönlerden memnun eşinden. ben o yüzden böyle demiştim. Hiç çare yoksa boşanmaların büyük bölümü de cinsel problemlerden kaynaklanıyor internete yazınca çıkıyor zaten. Kadının hakkı var yani bu durumda boşanabilir kesinlikle. Ama işte yalan dünya... Çocuklar oluyor yuva oluyor... Kuzenim de dava açtı perme perişan... Ben ondan diyorum. Tü nalet olsun böyle adamlara ne diyim daha

Back
X