- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.080
- 158
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
Ben hep böyle yapanları çok merak etmişimdir. Nasıl bir duygu nasıl bir enerji nasıl bir motivasyon sizdeki?Sadece sana şunu söylemek istiyorum çocuklar bazı şeylere şahit olabilirler ama asla ve asla babalarını yanlarında kötülemeyin.bende eşimden ayrıldığımda çocuğum aynı psikolojideydi ama ben ona her zaman babasının harika bi adam olduğunu onu çok sevdiğini sadece bizim anlaşamadığımızı açıkladım evet içine kapanık ve çok hassas bi çocukluk yaşıyorlar.ailenizde bu konuda hassasiyet göstersinler ve cocuklarınızın yanında baba ve ailesi hakkında hiç bi şekilde konuşmasınlar bu durum çocukları derinden etkiliyor ama biz yetişkinler anlamıyoruz.eger baba da anlayışlı bir bireyse kendisiyle konuşun aynı hassasiyeti onlarda göstersin ve ayda 1 kere de olsa baba ile birlikte bişeyler yapın çocuklarınızın bu duruma alışmasına izin verin ben suan evli olmama rağmen çocuğumun için eski eşimle bir araya gelirim telefonla konuşurum sadece biraz zaman verin birde cocuklara herşeyi detaylı bi şekilde anlatmayın sadece babaları onları çok seviyo sadece siz anlaşamadınızbirde bas basa kaldığınız zaman babayla olan güzel anılardan bahsedin baba profilini gözlerinde yeniden şekillendirsinler çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun
![]()
Ciddi ciddi soruyorum.
Mesela eşiniz siddet uyguladı çocuk bunu gördü yada görmedi ama siz bunu yaşadınız yada aldattı?
Bu gibi şeyler insanda aşırı öfke uyandıran şeyler. Ve bu kadar öfke insanın mantıklı düşünmesine engel olan bir duygu.
Işte tam da merak ettim şey bu.
Onca şeye rağmen nasıl sakın kalıp çocuğa baban mükemmel bir adam deniliyor? Bunun sırrı nedir?