- 17 Nisan 2014
- 196
- 59
- 98
- Konu Sahibi PudraPembesi34
-
Sigortasızsa aylık 1500-2 bin vereceğini hiç snmıyorum
6 sene çalışmış olsa bile şuan ne geliri var mahkeme ona bakar, 150-300 arası birşey bağlarlar size.Sigortasız 6 senedir çalıştığını dilekçeme eklemelimiyim. Çalıştıgını kanıtlarsamdamı olmaz. Çok çağresizim çok
Bu adam senden nafaka ister birak sana vermeyi.hic nafakaya umut baglamayin boyle birinden ne hayir gelir
Eşime parayı verdim araca bakmaya gitti olursa kapora vercekti ve günde anlaşıp notere gidicektik. Ama arac temizmiş ogün arkadaşınla gitmiş arkadaşının üzerine almış arabayı. Aklım başımda ama böyle birşey beklemezdim.Böyle birine neden çocuk yaptınız? Ve neden kendi ödediğiniz arabayı başkasının üzerine yaptınız? Şaka mıdır bu? Yani aklınız nereye gidiyor anlamıyorum ki. !
Hayır ailem yok vefat etti babam. Annemlede babam öldüğünden beri görüşmedik. Onun tercihi başka oldu.Ne diyecegimi bilemedim Allah yardimciniz olsun. Cok zor bir durum aileniz yaninizdami bebege anneniz kardesiniz bakarsa calisabilirsiniz. Bu adam cekilmez
Aynen katiliyorum
Konu sahibesi canini kurtarsin yeter, bu adamdan para cikmaz zaten hayir da gelmez.
11 aylık bebeğimi kime bırakıcam konu budur
KOnu sahibesi is bulun, bosanin kacin bu kadar net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?