Benim onu yok saymam işine gelir ben konuşmazsan o hiç konuşmaz son zamanlarda hep öyle yapıyorum zatenbence biraz hayatınıza bakın. gezin tozun. adamı umursamayın. aynı şekilde yok sayın onu.
Benim onu yok saymam işine gelir ben konuşmazsan o hiç konuşmaz son zamanlarda hep öyle yapıyorum zaten
Deneyeceğim umarım işe yararyemek bulaşık iilaki işlerini hallediyorsunuz. onları da yapmayın.
Bende öyle düşünüyorum önce sağlam bir işim olmalı cocuğum da küçük kreş için ama iki sene nasıl dayanıcam bilmiyorumSen sen ol gidecek bir yerin ,yarına dair planın olmadan "dumur olsun diye " boşanma lafını ağzına alma...."peki bosanalim" der öylece kalırsın.Sen kendini yarına hazırlamaya bak ve 2.cocugu gündemine alma bile...bebeğin büyüdükçe bagimsizlasacaksin.3 yasa getirince boşan boşanma bir işe gir...inan bana roller o zaman değişir.Hala istiyorsan da o zaman bosanirsin
Merhaba yazım biraz uzun olabilir kusura bakmayın şimdiden
Eşimle evleneli 4 sene oldu çok büyük zorluklar yaşadık ama hepsini aşarak evlendik bir oğlumuz oldu şimdi 13 aylık eşim banakarşı evine çocuğuna karşı aşırı ilgisiz ne gün içinde arar be msj atar ben ararsam da ya açar yada duymamışım der geçiştirir. İstiyor ki ben ona soru sormayayım bir şey demeyeyim o tüm akşam tv izlesin telefonda oyun oynasın tamam yorgundur diye bieşwy demek istemiyorum ama her gün aynı şey bir şey sorsam duyar ama cevap vermez ya da ben konuşurken oğluma laf atar benim sözüme önem vermez yani bıraksam her akşam kahveye gider birlere kadar gelmez bi güzel laf söz söylemez artık bıktım güzelce de anlatsam derdimi kavgada etsem değişmiyor daha kaç senemi böyle ilgi bekleyerek bu adama heba edicem bilmiyorum şeytan diyor ki boşanma kağıdını çıkar koy önüne dumur olsun ondan vazgeçebileceğimi anlasın ama hiç cesaretim yok oğlum daha çok küçük annem babam kabul etmez tek başıma nasıl yaparım bilmiyorum nolur bana bir akıl verin
diyorsunuz ya işine gelir onu umursamazsamBende öyle düşünüyorum önce sağlam bir işim olmalı cocuğum da küçük kreş için ama iki sene nasıl dayanıcam bilmiyorum
Kendini geliştirerek.... Kurslara giderek...sana destek olabilecek kişilerin kimler oldugunu belirleyerek .Yavaş yavaş yeni hayatını inşaa ederek ilerlersen iki senenin nasıl geçtiğini sen bile anlamazsın güzelim.Bende öyle düşünüyorum önce sağlam bir işim olmalı cocuğum da küçük kreş için ama iki sene nasıl dayanıcam bilmiyorum
Boşanınca 'peri masalı beklemiyor' diye kadınlar,eşlerinin ilgisizliğini ve/veya psikolojik şiddeti sineye çeksinler öyle mi?boşanınca peri masalı gibi bir hayat beklemiyor sizi....bırkaın artık şu adamlardan ilgi beklemeyi, belki sizin hatalarınız adamı o hale getirdi...
Aaa tabi peri masali bekliyor sanıyor her boşanan kadinda kolay ya eve bakmak evlat yetistirmek her yere her seye koşmak cok kolaydı.boşanınca peri masalı gibi bir hayat beklemiyor sizi....bırkaın artık şu adamlardan ilgi beklemeyi, belki sizin hatalarınız adamı o hale getirdi...
Aaa tabi peri masali bekliyor sanıyor her boşanan kadinda kolay ya eve bakmak evlat yetistirmek her yere her seye koşmak cok kolaydı.
Ama daha kolayi var degil mi sizin gibi dusununenler icin kendini suçla adami sal gitsin sinek kadar olsun basımda olsun de ve hayatini tek kişi yaşa adam bir halta yaramasada olur tabii canim yeter ki evde olsun.Anlamak mümkün değil
Boşanınca 'peri masalı beklemiyor' diye kadınlar,eşlerinin ilgisizliğini ve/veya psikolojik şiddeti sineye çeksinler öyle mi?
Hatta yetmez,'ben ne yaptım da,benim kocam böyle oldu?' diye kendileriinde arasınlar hep hatayı.
İlgisiz-sevgisiz yaşanır da,
kocasız yaşanmaz tabii.
ay pardon elimden kaçmış:) engin düşüncelerimi başkalarınada yazıyorum da...fikirlere at gözlüğüyle bakmamak lazım...yıllar önce düşündüklerinin, yıllar sonra ne kadar yanlış olduğunu görüyor bazen insan...P pardon_ama önce sistemi kullanmayı ve alıntı yapmayı iyice öğrenin,
sonra bize cevap yazarsınız.
Aceleye mahal yok.
Engin düşüncelerinizden bir süre daha mahrum kalabiliriz.
Çalışmayı zaKendini geliştirerek.... Kurslara giderek...sana destek olabilecek kişilerin kimler oldugunu belirleyerek .Yavaş yavaş yeni hayatını inşaa ederek ilerlersen iki senenin nasıl geçtiğini sen bile anlamazsın güzelim.
Kesinlikle katılıyorum bu zihniyette hemcinslerim olması üzücüAaa tabi peri masali bekliyor sanıyor her boşanan kadinda kolay ya eve bakmak evlat yetistirmek her yere her seye koşmak cok kolaydı.
Ama daha kolayi var degil mi sizin gibi dusununenler icin kendini suçla adami sal gitsin sinek kadar olsun basımda olsun de ve hayatini tek kişi yaşa adam bir halta yaramasada olur tabii canim yeter ki evde olsun.Anlamak mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?