- 27 Temmuz 2016
- 842
- 908
- 23
- 42
- Konu Sahibi Mavi siyah
-
Mahkemede size sorulduğunda itiraz etmediniz mi bu konulara?kızlar Ada'm bana küfür etti darp raporum var hakaret etti yalan beyanlarda bunlunup bende dayak yedim falan demiş tazminat talep ettim ama hakime hanım kabul etmemiş boşanmayı gerçekleştirmiş dünyam başıma yıkıldı hiç biri Hakkı'mı alamadım altınlarımı düğün günü aldılar ailesi .araba da o şahısta vermiyo benim adıma ama evlilik Zaman'ı almıştık ama ben ödedim parasını bunaldım iyice paramı da yedi ne yapayım ?bu konularda temyize giden var mı
Ben gitmedim hiç mahkemeye avukatım gitmeme gerek olmadığını söylediMahkemede size sorulduğunda itiraz etmediniz mi bu konulara?
Eeeee avukat itiraz etmemiş mi?Ben gitmedim hiç mahkemeye avukatım gitmeme gerek olmadığını söyledi
Bilmiyorum bu yönde karar verdi dedi bilmiyorum bilsem size sorarmıyımEeeee avukat itiraz etmemiş mi?
İyi de siz avukata para veriyorsunuz arkadaşım.Bilmiyorum bu yönde karar verdi dedi
Sizin avukatınız aramızda biri mi de burada soruyorsunuz?[/QUOTE sormakta Özgür'üm siz cevap vermek istemeyebilirsiniz
Peki temyiz uzun sürer mi arabam ondaAvukatınız muhtemelen geri çekilmesi yönünde uyarılmış(!)
Evlilik içinde edinilen tüm mallar (miras dışı) eşler arasında bölünür . Arabada hakkınız var .
Onun dışında yalan beyan sunulmuş , karar değişikliği için temyize gidin tabii ki .
Avukatınızı arayın hemen, temyiz süreniz dolmadan temyize gidin, altınlarınız olduğunu düğün videosuyla ispatlayabiliyorsunuz, arabayı vermiyor diye birşey yok, evlilik sonrası edinilen mallar ikiye bölünür. Araba sizin üzerinizeyse satışını yapar, parayı ikiye bölersiniz evlilikte edinilen mallar rejimine göre.Bilmiyorum bu yönde karar verdi dedi bilmiyorum bilsem size sorarmıyım
Temyiz Yargıtay'a yapılıyor, 5-6 ay veya daha uzun sürebilir ama sizin lehinize sonuçlanma ihtimali yüksek, ortada araba var zira, yalan beyanlar var, kararı düzelterek onama, kısmen bozma veya tamamıyla bozma yetkisi var Yargıtay'ın.Peki temyiz uzun sürer mi arabam onda
Avukatım bana eğer temyize başvurursan 4 beş yıl sürer dava arabada onda kalır o sürede itiraz ettiğin için evli kalırsın o sürede diyo tazminatını hakim reddetti diyo yalan söyledi Eşimin annesi ben darp raporu aldım diye o da oğlumu dövdü falan dedi ya bizim grubu hakim dinlemedi onları direk dinledi bizi reddetti tartışma çıkabilir diye hiç tartışmaya meyil verecek birşey yapmadığım halde ne olur akıl verin Allah Rıza'sı içinTemyiz Yargıtay'a yapılıyor, 5-6 ay veya daha uzun sürebilir ama sizin lehinize sonuçlanma ihtimali yüksek, ortada araba var zira, yalan beyanlar var, kararı düzelterek onama, kısmen bozma veya tamamıyla bozma yetkisi var Yargıtay'ın.
Siz ya şu anki avukatınızla veya onun sözleşmesini fesh ederek başka bir avukatla derhal temyize gidin, aylarca sürse de farklı bir karar çıkması muhtemel çünkü.
Kararın içeriği bi buçuk ay sonra kağıt gelecek ona göre diyoravukatınız karşı tarafla anlaşmış olabilir, keşke siz de gidip takip etseydiniz. Avukat size kararı getirmedi mi, bir de siz inceleyin, daha kararın içeriğinden haberiniz bile yok. Avukatınızı bir güzel sıkıştırın, ayrıntılı belgelerle bilgi isteyin, temyiz için de avukatınıza pek güvenmeyin zira sizin lehinize girişimleri yok gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?