- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
bunlar hep maddi konular.700 liraa vermem güç.üstelilkişim sürekli mesai kalmayı gerektiriyor.işten 19.30 da çıkıyorum.çocuğu işe getiremem.bir sürü sorun var.Yeni bir şehre giderseniz ilk etapta çocuğunuza bakıcı bulmakta zorlanabilirsiniz ama belki kreşe verirsiniz. Onun dışında yeni şehir yeni başlangıçtır ilk başlarda zorlar ama elbet alışırsınız
Başınızı ağrıtıyorum kızlar.Dünkü 'paramı vermem' nedeniyle evde çok ciddi sorunlar oldu, detaylara girmek istemiyorum.para deyince değişiyor.
nikah yüzüğümüzün parasını gönderdiği çiçeğin parasını ve hatta eğer ondan ayrılacaksam telefon faturasını isteyen balayında hep paralar benden gidiyor diyen adam ailem istanbula dönünce huzur vermiyor bana.bugün bir arbede oldu ve ben yere düştüm, itişme kakışma..ben sıkıldığımı fark ettim.anladm ki bu adamdan bana sadece zarar gelecek.ben boşanmak istiyorum.kenarda 40000 liram ve 3000 lira maaşım var hayatımı kurarım sanırım.gitmiyor yürmüyor ilişki en ufak para ile ilgili karşı çıkışımda şiddete varan şeyler oluyor.şu an kuyruksokumum acıyor.oturup kalkamıyorum.yere düşme esnasında sanırım popoma bişi oldu.eğer o parayı vermezsem evde huzur olmayacakmış, sürekli tartışma çıkaracakmış
ben artık boşanmak istiyorum.
-yarın eşyalı bir ev tutacağım.500 lira imiş.elektrik su 800 olsa geçinirim herhalde.zira babamla da olmuyor.
-ikincisi bu ilçeden gitmek istiyorum.ailem kabul etmezse çocuğa istanbulda bakarız derse 4 yaşındaki çocuğuma farklı bir ilde yalnız bakabilir miyim.mesela balıkesir de çalışmak istiyorum.
-ben artık eni bir yaşam istiorum ama burada değil.bu ilçede değil.
boşananlar nasıl ayrıldınız
ayrıca umarım hamile değilimdir.buna dua edicem.Ayrıca hiçbir yere sığışamadım kızlar.babamın yanında sıkıntı kocamın yanında sıkıntı.
O halde bence en iyisi ailenize yakın bir eve taşınmanızbunlar hep maddi konular.700 liraa vermem güç.üstelilkişim sürekli mesai kalmayı gerektiriyor.işten 19.30 da çıkıyorum.çocuğu işe getiremem.bir sürü sorun var.
hep huzursuzluk.ben son derece sakinim.meditasyon nefes işe yaradı.hiçbişeye kızamıyorum derken bunları yaşıyorumEvliliginizin tutulacak tarafi kalmamış gerçekten..umarım hamile değilsinizdir.Allah yolunuzu açık etsin demek istedim.
Evliliginizin tutulacak tarafi kalmamış gerçekten..umarım hamile değilsinizdir.Allah yolunuzu açık etsin demek istedim.
objektif olursak sevgisiz bu evlilikte ikimiz de acı çektik.ben sadece boşanmak istiyorum40.000 tl iyi bir birikim.
Onu kenarda iyice biriktirip nafakayla kendi maaşınla falan destekleyip daha büyük bir miktar haline getirebilirsin.
Eşyalı ev tutmanda iyi olur,çocuğun büyüyünce kendi evine geçersin daha temiz daha rahat olur.
Ve lütfen gidip darp raporu al,boşanma davalarında çok etkili oluyor,sana bu kadar eziyet eden parana göz koyan adamın donuna kadar al lütfen.
Sakın peşini bırakma,sana yaptıklarının bedelini ödesin.
Objektif olarak yorum yapıyorum; sen bunları haketmedin,boşan ve bitsin.objektif olursak sevgisiz bu evlilikte ikimiz de acı çektik.ben sadece boşanmak istiyorum
ben de hatalıyım.sadece çocuk yapmak aile olmak için sadece mühendis diye bir adamla çok kısa sürede evlendim.internetten tanıştığım bu adamdan ne bekleyebilirdim.kötü bir çocukluk geçirmiş kişilik bozukluğu olan şiddete eğilimli biri.psikiyatri de düzeltemez.sorunları derin ve belli olmuyor40.000 tl iyi bir birikim.
Onu kenarda iyice biriktirip nafakayla kendi maaşınla falan destekleyip daha büyük bir miktar haline getirebilirsin.
Eşyalı ev tutmanda iyi olur,çocuğun büyüyünce kendi evine geçersin daha temiz daha rahat olur.
Ve lütfen gidip darp raporu al,boşanma davalarında çok etkili oluyor,sana bu kadar eziyet eden parana göz koyan adamın donuna kadar al lütfen.
Sakın peşini bırakma,sana yaptıklarının bedelini ödesin.
babamla sorunum var.o da ayrı bir kişilik.şahsına münhasır.huysuz...68 yaşında ve değişmsi güçO halde bence en iyisi ailenize yakın bir eve taşınmanız
Objektif olarak yorum yapıyorum; sen bunları haketmedin,boşan ve bitsin.
Saha mutlu huzurlu olacaksın eminim.
Seninde hatan var ama siz 2 kişi değil 3 kişisiniz.ben de hatalıyım.sadece çocuk yapmak aile olmak için sadece mühendis diye bir adamla çok kısa sürede evlendim.internetten tanıştığım bu adamdan ne bekleyebilirdim.kötü bir çocukluk geçirmiş kişilik bozukluğu olan şiddete eğilimli biri.psikiyatri de düzeltemez.sorunları derin ve belli olmuyor
Demekki başlatan o,sanırım senin susup dinlemeni boyun eymeni bekliyor.
- daha doğrusu şöyle oluyor...br konu açıyor... tartışıyor.sus diyorum susumuyor sonra ben de cevap veriyorum.dır dır dır
zamanında ben hamileyken çocuk benden değil diyen baba mı iyi davranacaktı bana.gülünçSeninde hatan var ama siz 2 kişi değil 3 kişisiniz.
Bir evladınız da var.
Ne olursa olsun en azından onun için onun annesine iyi davranmaya çalışması lazımdı.
Umarım hakkında hayırlısı olur.
ben sustuğum halde konuşutor.ve para sorunu hallomadığı ev almadığımız sürece huzursuzluk yaratacakmışDemekki başlatan o,sanırım senin susup dinlemeni boyun eymeni bekliyor.
bunları istemiyorum.burası küçük bir ilçe ve herkes herkesi tanır.dedikodu istemiyorum.Ben size yolunu söyleyeyim.
1. Yarın ilk işiniz darp raporu almak ve eşinize uzaklaştırma çıkartmak olsun.
2. Darptan dolayı yüklü bir tazminat isteyin.
3. Bir avukat tutun ve ona gönderdiğiniz tüm paraları belgelendirin banka dekontlarıyla ve isteyin.
4. Altınlarınızı isteyin. Düğün resimleri, düğün cdsi çok önemli bu konuda.
5. Yarın ilk işiniz tedbir nafakasına başvurmak olsun.
6. Evlilik içinde alınan tüm malları bölün. Ortak arabanızı sattığını, peşinat yaptığını falan söyleyin. Araca ve kendinize ait eviniz varsa evinize tedbir koydurun.
Bunları hemen yapın. Yaşadığınız evi terk etmeyin, onu uzaklaştırın. O size maddi şiddet de uygulamış. Onu en sevdiği yerden, parasından vurun ve sonra istediğiniz yerden kendinize bir ev alın. Alacağınız nafaka vb. ile gül gibi geçinin. O düşünsün, siz değil!
ben susacağım.benim paamı istediği gibi o karar verecek ne alınacağına.ben bunu istemiyorum.sabah akşam çalışıyorum.Demekki başlatan o,sanırım senin susup dinlemeni boyun eymeni bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?