boşanan arkadaşlar nasıl ayrıldınıx

Yapabilirsiniz, sakin moral bozmayin. Cok iyi bir durumdasiniz, maasiniz guzel birikiminiz harika yeni buldugunuz ev cok uygun. Para sıkıntısı cekmeyeceksiniz, huzurlu olacaksiniz, o adamin dirdirini cekmeyeceksiniz, istediginizi istediginiz gibi harcayacaksiniz, agzinizin tadi yerinde olacak.
Simdilik o buldugunuz eve cikin davanizi acin, bi sure ayni sehirde idare etmeye calisin cocugunuz biraz daha buyusun ondan sonra farkli bi sehire gecersiniz.
Simdi de gecebilirsiniz tabi cocugu krese verirsiniz ordan da baska bir kursa gider is cikisi da birlikte donersiniz, ama bi anda bu kadar degisim sizi de yorabilir.

planlı gitmeliyim kızlar.herşey tek tek olmalı önce ev sonra boşanma sorunu

Ortada bir çocuk var. Medenice ayrılmak, sonra görüşecek yüz bırakmak çok önemli.

Ortada bir çocuk var. Medenice ayrılmak, sonra görüşecek yüz bırakmak çok önemli.
ben aslında ona küs değilim.o öyle biri.sevemedi beni.ailesinin istemediği bir evlilik ve ben o sandığı zengin kız da değilim.o öyle.

bunları istemiyorum.burası küçük bir ilçe ve herkes herkesi tanır.dedikodu istemiyorum.
Nasıl olsa ayrılacaksınız oradan. Dedikodu olsa nolur ki? En fazla bir iki hafta konuşurlar. Üstelik aldığınız intikam da belki bu durumdaki erkekleri korkutur, kadınlara da cesaret verir.

Değişik bir ev herkese iyi gelir. Hele siz beğendi iseniz... Hiç muhtaç değiliniz. Kreş ve bir oyun ablası (abisi) tüm sıkıntınızı çözer. Yeni bir hayat, yeni bir heyecan. Tek ihtiyacınız cesaret. Hayat yaşadıklarınıza katlanamayacağınız kadar güzel. Ayrıca evladınızı lütfen o evde büyütmeyin.

Nasıl olsa ayrılacaksınız oradan. Dedikodu olsa nolur ki? En fazla bir iki hafta konuşurlar. Üstelik aldığınız intikam da belki bu durumdaki erkekleri korkutur, kadınlara da cesaret verir.
ya ayrılamazsam, öyle ha deyince oluyor mu, üstelik kötü bir izlenimle gitmeyi istemem

intikam istemiyorum.kinli de değilim.ben huzur istiyorum.ben kendi hayatıma bakmak istiyorum.ben oülumla yeni hayatımı kurmak istiyorum

zamanında ben hamileyken çocuk benden değil diyen baba mı iyi davranacaktı bana.gülünç
Keşke o zaman boşansaydın.
Para konusunda ise sakın paranı kaptırma.
Senin bir mücadelen var ayaklarının üzerinde durabiliyorsun,bunu kırmasına izin verme.
Moralini bozma yapacaksın,çok güzel yapacaksın hemde.
Unut onu boşanmaya odaklan sen.

herhangi bir kinim yok.ikimizin de hayatı mahvoldu.üzgünüm gerçekten

ya ayrılamazsam, öyle ha deyince oluyor mu, üstelik kötü bir izlenimle gitmeyi istemem
Bunları yapmazsan yaşayacağın ve çocuğuna yaşatacağın her maddi sıkıntıda pişmanlık yaşarsın.
Merak etme, senin için kötü bir izlenim olmaz, şiddeti uygulayan utansın, senin alnın ak.
Ayrılma konusunda emin değil misin?
Evden ayrılmadan önce bir avukata gidip danış o zaman. O sana yol gösterir mutlaka. Ama her şeyi anlat.

karnında bebek yeni bir şehre gelmişim.ilk gece şiddete uğramışım.Allah kimsenin başına vermesin.boşanamadım.hazır değildim.

şehir değikliği için yazdım.ayrıca tek başına birine ev verecekler mi evli olduğumu biliyorlar.bir sürü detay var kızlar

40000 tl parası varmıs. Muhtemelen bankada. Evlilikte boşanırken herşey ikiye bölünüyor. Kadıncağız 20000 den olmasın?

karnında bebek yeni bir şehre gelmişsin.ilk gece şiddete uğramışsın.Allah kimsenin başına vermesin.boşanamadım.hazır değildim.
Sana bu şiddeti uygulayan adama kin duymaman çok ilginç. Ayrıca, bu adamın, sen polisiye tedbirlere başvurmazsan, gelip seni çocuğunun önünde öldürmeyeceğimi, senden medenice ayrılacağını mı düşünüyorsun?

40000 tl parası varmıs. Muhtemelen bankada. Evlilikte boşanırken herşey ikiye bölünüyor. Kadıncağız 20000 den olmasın?
bunalr ufak konular.bunu düşümüyorum bile.buarad ev tutup nasıl düzen kurucam.sonra eşim benim ayrı eve çıkmama ne dicek.bu evden nasıl eşyaları taşıcam

karnında bebek yeni bir şehre gelmişim.ilk gece şiddete uğramışım.Allah kimsenin başına vermesin.boşanamadım.hazır değildim.
Boşan şimdi hazırsın.
Arttırdığın birikimlerin var,hayatın var evladın işin var.
Daha mutlu olabilirsin.

o kadar da değil.çüş yani.sadece boşanma esnasında çirkeflik yapoacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…