- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
herkesin bir işi gücü hayatı var.siz fazlaca abarttınız.onu çok iyi tanıyorum.kin duymuyorum.çünkü o hasta ve ben en abştan hatalıydım evlenerek.Sana bu şiddeti uygulayan adama kin duymaman çok ilginç. Ayrıca, bu adamın, sen polisiye tedbirlere başvurmazsan, gelip seni çocuğunun önünde öldürmeyeceğimi, senden medenice ayrılacağını mı düşünüyorsun?
Boşanmayı kafaya koyduysanız, eşinizle konuşun. Ayrılmak istediğinizin kesin oldugunu, çocugunuz için hır gür ortamı olmadan sakince yolları ayırmayı teklif edin. Neden ufak konuymuş. Vermeyin çocugunuzun rızkınıbunalr ufak konular.bunu düşümüyorum bile.buarad ev tutup nasıl düzen kurucam.sonra eşim benim ayrı eve çıkmama ne dicek.bu evden nasıl eşyaları taşıcam
yapacağı çirkeflikler düşündürüyor ama ben ne arsa ne araba istiyorum.çocuk nafakası bile almayabilirim.yine de boşanmam diyorUmarım.
almıcak zaten.yok böylr bişi.bunları konuşucaz insan gibiBoşanmayı kafaya koyduysanız, eşinizle konuşun. Ayrılmak istediğinizin kesin oldugunu, çocugunuz için hır gür ortamı olmadan sakince yolları ayırmayı teklif edin. Neden ufak konuymuş. Vermeyin çocugunuzun rızkını
Eski konularını bildiğimden, hatta dün bir arkadaşın “Manolya adında bir kadın eşi tarafından öldürülünce sen sanıp çok korktuk.” diye yazmasına istinaden evet abarttım sanırım.herkesin bir işi gücü hayatı var.siz fazlaca abarttınız.onu çok iyi tanıyorum.kin duymuyorum.çünkü o hasta ve ben en abştan hatalıydım evlenerek.
Oda istiyomu boşanmak istemiyosada sıkıntı eziyet eder bide neler duyuyoruz haberlerde Allah korusunobjektif olursak sevgisiz bu evlilikte ikimiz de acı çektik.ben sadece boşanmak istiyorum
hayır nem karşımdaki kişiyi eşimi tanıyorum.o kadar da değil...toplumda saygın biri işi gücü var.bizim sorunumuz fikirlerini dikte ettirmek istemesi.ben dinlemeyince de şiddete yakın şeyler oluyor.ama bu sizin dediğiniz boyutta olamazEski konularını bildiğimden, hatta dün bir arkadaşın “Manolya adında bir kadın eşi tarafından öldürülünce sen sanıp çok korktuk.” diye yazmasına istinaden evet abarttım sanırım.Ben sizin kötü olmanız için değil, şu an göremediklerinizi göstermek, yardımcı olmak adına yazdım mesajımı. Abarttığımı da hiç düşünmüyorum.
bugün otele gitti.mesaj atıyr.oda kötü ve 50 lira imiş falan.evde yalnızım kızlar şimdi.öyle olunca telefonla aradım ve boşanalım dedim.istemediğini söyledi ama beni sevmiyor.o da alışacaktır.zaman gerek.Oda istiyomu boşanmak istemiyosada sıkıntı eziyet eder bide neler duyuyoruz haberlerde Allah korusun
offf kızlar.yok öyle bişi.yapmaz.tanıyorum.bankada kalacak param.Paranız bankadaysa tedbir koydurmasın. Çekin paranızı şimdilik
ben hayatımda sorun istemiyorum.herkes yoluna gidecek.biz de başka bir şhire gidicez.bir daha görmicem bile.öfffTabi ki çirkeflik yapacak, anlaşmali değil de çekişmeli olsun diyecek ki siz birsey istemeyin diye. Bence darp raporu almazsanız ilerde pişman olursunuz
He yapmaz. Kaç mesajdır para yüzünden kavga ediyoruz parayı seviyor diyorsunuz ama yapmaz parama göz dikmez diye de cevap veriyorsunuz. Bu adam parayı seviyor mu sevmiyor mu. Ben boşanacak olsam ve eşimin birikimi olduğunu bilsem evlendik beraber yaptık o birikimi der tedbir koydururum belki hakim yarısını bana verir diye. Benden ayrılmak istiyor madem beter olsun derim.çünkü kendimi haklı görürümofff kızlar.yok öyle bişi.yapmaz.tanıyorum.bankada kalacak param.
Size sanirim siddet uygulamis kuyruk sokumunuza kadar ağriyormuş ve inanin ben okurken burda canım sıkıldı..belliki para pul nafaka onemli değil sizin icin..ama hâla esinizden icin o oyle yapmaz diyerek bahsedebiliyosunuz...insan oğlu çiğ sut emmis arkadaslarin yazdiklqrini kulak ardi etmeyin kaba kuvvet uygulayan iki gun sonra bosanmamak icin cinnet gecirir herseyi yapar ne kadar elit olursa olsunn..bence ilk is evinizi esyalarinizi ayirip diger ev ortam srhir ayarlayana kadar ailenizin yaninda bi sure sabredinofff kızlar.yok öyle bişi.yapmaz.tanıyorum.bankada kalacak param.
O zaman boşan ama başka şehire gitme çocuga çok yazık sanada yazık yine ailen var aile dayanamaz öfkeyle karar verme bende çok boşanmak istedim ama eşim istemiyo bizde şiddet para meselesi yoktı çalışmıyodu bende babamın evine geldim oda geldi babamın evinde oturuyoz ama onlar köyde şimdi iyi çok şükür çalışıyo bende senin gibi boşanmayı çok düşündüm çalışırım çocuguma bakarım diyodum ama sakın ailenin yanından uzaklaşma el acımaz ama anne baba kıyamaz sakin kafayla mantıklı düşünbugün otele gitti.mesaj atıyr.oda kötü ve 50 lira imiş falan.evde yalnızım kızlar şimdi.öyle olunca telefonla aradım ve boşanalım dedim.istemediğini söyledi ama beni sevmiyor.o da alışacaktır.zaman gerek.
Siz eşinizi en iyi ne zaman tanirsiniz biliyor musunuz? Boşanma aşamasında. Gercek yüzünü o zaman görürsünüz. Sizi yildirmak için neler yapacağını tahmin bile edemezsiniz.ben onu çok iyi tanıyorum.paramı almaz.çünkü anlaşmalı boşanıcaz
ben arssasını arabasını almıcam.tazminat almıcam.ev eşyaları da onun, o almıştı.e neden o parayı alsın.o alırsa ben de alırım mantıken di mi.o benim param.nokta.He yapmaz. Kaç mesajdır para yüzünden kavga ediyoruz parayı seviyor diyorsunuz ama yapmaz parama göz dikmez diye de cevap veriyorsunuz. Bu adam parayı seviyor mu sevmiyor mu. Ben boşanacak olsam ve eşimin birikimi olduğunu bilsem evlendik beraber yaptık o birikimi der tedbir koydururum belki hakim yarısını bana verir diye. Benden ayrılmak istiyor madem beter olsun derim.çünkü kendimi haklı görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?