- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Boşa bunu gitsin psikopat herif!
Sürekli şunu ben aldım şunu ben yaptım diyen erkekten zaten hayır gelmez ki her açıdan sıkıntılı insan.(fiziksel şiddette varmış)
Hiç sabredipte hayatını mahvetme.
Olmıyorsa olmuyordur 2 aylık evliyim millet laf edecek diye hiç düşünme.
Senin yaşadığını sadece sen bilirsin.
Umarım en kısa sürede kurtulursun.
Düzelecek bir durum değildi. Doğru karar verdiniz.
Allah size güç versin.Yolunuz bahtınız açık olsun.
Nihayet geç olmadan bu kararı verdiniz....
Bal gibi unutur üzerine örtü çekersiniz yaşadıklarınızın, sadece zaman ve sabır....Yeni hayatınız mutluluk getirsin,nitekim mutluluğu seçtiniz tebrikler...
Kendinizde eksiklik hissettirmeyi başarmış,önce şu duygulardan vazgeçin...Eksik olan biri varsa o da eski eş adayınız....Teşekkür ederim hepinize. Ama benim fikire ve taktiğe ihtiyacım var daha dava acılmadan tüm resimlerimizi silmiş. Ben en azından dava sonuna kadar gizleriz sandım.
Benim ne eksiğim var ben nerde yanlıs yaptım annesine anneme teyzesine akrabasına yemek yapmıyoo diye bagırırken. Dükkanda iş var ev dursun şimdilik derdi.
Şimdiden kızları eklemeye baslamıs. Bende unutmak istiyorum sevmemek istiyorum.
Ah canım senin adına çok sevindim bı işin sonunun olmayacağını biliyordun adam seni 2 aylık evlisiniz darp ediyor be güzelim seni sevse değer verse bunu yapmaz resimlerinizi silip başkalarını eklemesi en basit hali bunu düşünme bile ilerideki güzel günlerini hayal et bol bol sana değer veren elbet biri çıkacak
Neden öyle dediniz ki zaten cnm yanıyor toplamda 2 ay olmus okumus görmüş memur insanlarız ne evliliğimi anladım ne mutluluğu. Ben sadece ayakta kalmanın yollarını arıyorum.Yakinda evli kalacak insan bulamayacagiz en iyisi kimse evlenmesin sorun tumden kalkar.
Canım benim düşünmen gereken çok basit kimse değişmez bugün sana düzelcem desede üç gün sonra aynı şeyler devam eder sen boşanıcam Allah boşanıcam demelisin şu arkana bakmadan kaç ve kurtulEvet resimlerimizi silip onu bunu eklemeye başlamış. Ya benle Neden evlendi o zaman. Ben hesaplarımı kapattım tayinden sonra açarım açarsam. Onda foto yok bende var olmuyo daha boşanma da yok.
Eşim karıcım düzeliriz de yok boşanalım allah boşanalım.
Allah düşmanıma vermesin napcam ne dicem ne düşüncem hiç bilmiyorum.
Koyu renk kısmını açtım şimdi de davayı açtım ama acısına dayanma yolu sordum. Boşananlar nası basardınız diyeBu konu geçen gün açılmıştı amakoyu siyah renkte olan kısmı yani.
Düzenleme mi yapmış konu sahibi anlamadım. Diyeceğimizi orda dedk şimdi ne dylm
Başarılmycak bişy yok ki bunda. Stres yapma bence hiçKoyu renk kısmını açtım şimdi de davayı açtım ama acısına dayanma yolu sordum. Boşananlar nası basardınız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?