Boşanan arkadaşlardan destek ?

Hande_esk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2017
8
5
1
35
Merhaba arkadaşlar 2 buçuk yıllık bir evliliğim var Eşimle severek evlendik ama Eşimle evlendiğimiz günden beri anlaşamıyoruz 2 ay iyiysek sonra yine kavga çıkıyor kavga sebepleride okdr basit sebepler ki eşimde bir erkeklik gururu var öyle gidiyor. Kadın erkekten üstün olamaz evde onu dinlemeyelim gibi.Benim susmamı bekliyor ama bende öyle bi kişilikte değilim ikimizde zıt kutuplarız mesela bisiklete bindirmiyor erkekler bakar diye araba kullanmamı istemiyor nedeni kadın araba kullanamaz bende dinliyordum sözünü 2 buçuk yıl dayanabildim hani öyle hep bi baskı yoktu ama ben sözünü dilemedikçe iyice koptuk ben bu kdr baskıya alışkın değilim ki şuan o da üzülüyor mu bilemiyorum iki gün sonra dilekçe vereceğiz anlaşmalı boşanacağz sizce ne yapmalıyım ????

Araba kullanamaz mıymış:KK57:

Hanzolukta master yapmış hey maaşallah.

Allah kolaylık versin, boşansanızda boşanmasanızda..

Merhaba arkadaşlar 2 buçuk yıllık bir evliliğim var Eşimle severek evlendik ama Eşimle evlendiğimiz günden beri anlaşamıyoruz 2 ay iyiysek sonra yine kavga çıkıyor kavga sebepleride okdr basit sebepler ki eşimde bir erkeklik gururu var öyle gidiyor. Kadın erkekten üstün olamaz evde onu dinlemeyelim gibi.Benim susmamı bekliyor ama bende öyle bi kişilikte değilim ikimizde zıt kutuplarız mesela bisiklete bindirmiyor erkekler bakar diye araba kullanmamı istemiyor nedeni kadın araba kullanamaz bende dinliyordum sözünü 2 buçuk yıl dayanabildim hani öyle hep bi baskı yoktu ama ben sözünü dilemedikçe iyice koptuk ben bu kdr baskıya alışkın değilim ki şuan o da üzülüyor mu bilemiyorum iki gün sonra dilekçe vereceğiz anlaşmalı boşanacağz sizce ne yapmalıyım ????
Benim esimde böyle ne yazikki yetisme tarzi biraz. Ben ne kadar rahat yetismisim,ama o eski kafali,bugun 5 yildir evliyiz. Bizde cok kavga ederdik, ama nedense alistik. Lunaparka gideriz o binmez ben binerim,piknige gideriz o bisiklete binmez ben binerim.
Artik huyumuzu aldik.
Arada takisiyoruz ama bir parka gittigimde kizimdan once salincaga biniyorum :dondurma:

Genede sen bilirsin yikabilecekmisin evliligini..

Çoçuğun var mı cnm bir de eşin her konuda mı baskı uyguluyor sana bu da önemli

Niye araba kullanamıyormuşuz? Pipisi olunca mı araba kullanılıyormuş anca? Öyleyse biz de taktıralım madem:işsiz:

Boşanman hayrına olur gibi bence ya hayırlısı hakkında.

Çocuğum yok ya egosu var erkekliği çok önemli ben de okdr uyumlu bir insanım ki değer vermiyor evlenmeden böyle değildi evlendikten sonra bana değişti diyor ama kendi çok değişti. Boşanma işine girince bi yandan nasıl atlatırım diye düşünüyorum

Benim esimde böyle ne yazikki yetisme tarzi biraz. Ben ne kadar rahat yetismisim,ama o eski kafali,bugun 5 yildir evliyiz. Bizde cok kavga ederdik, ama nedense alistik. Lunaparka gideriz o binmez ben binerim,piknige gideriz o bisiklete binmez ben binerim.
Artik huyumuzu aldik.
Arada takisiyoruz ama bir parka gittigimde kizimdan once salincaga biniyorum :dondurma:

Genede sen bilirsin yikabilecekmisin evliligini..
Değer de vermiyor artık yetişme tarzı evet benim ailem çok gezer bende öyleyim bu gezmek istemiyor izin gününde evde oturduk bi yere götürsem gönülsüz geliyor ailesi parçalanmış biri zaten bu yüzden evlendim ailem çok sıcak kanlı buna bile yetmedi annem çok ısrar ediyormuş halbuki annem o yesin diye ısrar eder yemekte ama beni hep uyarır ailemle bile arama mesafe koymamı istiyor ben hep onun her dediğini yapacağım ayakkabılarını silmiyorum bir bahanesi mesela kadın olarak silecekmişim ben annemde babamdan böyle görmedim ki erkek olduğu için bir adım geri durmam gerek buda benim yapıma ters ben özgür büyüdüm böyle değildi sevgiliyken yuvamı yıkmak çok zor ama o değiştirmiyo kendini yada beni böyle kabul etmiyor erkeğe dikleniyor diyor napabilirim ki bide konuşmaz olduk artık oyuna sardı oyun oynuyor beni soruyor ama sormak için okdr zor ki

Hemen karar verme o zaman cnm iyi düşün pişman olacağın bir şey yapma.Ayrılırsan daha mutlu huzurlu olacağına inanıyor musun asıl soru bu.Çoçuk olmaması şu açıdan iyi en azından arada kalmayacaksın çocuk olunca insan o kadar boşanmayı göze alamıyor arkadaşlarımdan biliyorum onun aile ortamında büyümesini istiyor insan

Sebep bisiklet araba değil dün bir konuşma yaptık benim ailemden biri dedi ki eşinin dediklerini yapacakmısın işten çıkıp evde ona hizmet edip onun sözü geçecek böyle bi evliliği kabul ediyorsan bitirme dedi ben eşitlik olsun istiyorum birlikte bir elma olalım konuşalım Dertleşelim istiyorum biz şimdiye kdr hiç tartışmadık her kavgamız boşanma oluyor hani tartışma olur dökersin içindekileri 1 saat sonra konuşursun küsüyo konuşmuyor benimle hep benim gitmem lazım bende Yoruldum inan gözünüb içine bakıyorum dışarı çıkıyorz mesela saçım güzel mi diye soru soruyorum bu böyle olmuş mu diye sırf dikkatini çekmeye çalışıyorum ama bana değer vermediğini hissediyorum artık konuşmadığımız günlerde hastaydım erken yattım vardiyalı çalışıyor eşim gece işe gitti sabah bi kalktım kapıyı bile üstünden kitlememiş bende hayatta kitlemeden uyumam okdr üzüldüm ki yeni yaşandı bu olayda

Hemen karar verme o zaman cnm iyi düşün pişman olacağın bir şey yapma.Ayrılırsan daha mutlu huzurlu olacağına inanıyor musun asıl soru bu.Çoçuk olmaması şu açıdan iyi en azından arada kalmayacaksın çocuk olunca insan o kadar boşanmayı göze alamıyor arkadaşlarımdan biliyorum onun aile ortamında büyümesini istiyor insan
Mutlu olur muyum bilmiyorum ama yine eşinin gözünün içine bakan bir kadın olmak istemiyorum bende bi kadınım benimde ilgiye ihtiyacım var kinci bi insan değilim her kavgada 4 yıl önceki sevgili kavgamızı anlatıyor mesela geçmişi unutmuyor yeni yola başlasakta yine aynı olacağız tek çare bu

Yıkmak istemiyorum yuvamı ama çok mu zor diğer erkekler gibi olması bende okdr rahat değilim ama bu evlilikte kadın ikinci planda 1 ay evde konuşmamak okdr kötü bi duygu ki

Ah be hande, ne demek kadınlar araba kullanmaz bısıklete bınmez... neden boyle bırseyı kabul edıyorsun? Arabıstan kanunları mı gecerli sİzin evlilikte? Gercı arabıstanda bile kadınlar araba kullanıbilecek artık..

Esınızle guzelce konusun, ozgurlugunuzu kısıtladıgınsurece mutlu olmadıgınızı seve seve ayrılmak durumunda kalacagınızı soyleyın. Insallah duzelır

Ah be hande, ne demek kadınlar araba kullanmaz bısıklete bınmez... neden boyle bırseyı kabul edıyorsun? Arabıstan kanunları mı gecerli sİzin evlilikte? Gercı arabıstanda bile kadınlar araba kullanıbilecek artık..

Esınızle guzelce konusun, ozgurlugunuzu kısıtladıgınsurece mutlu olmadıgınızı seve seve ayrılmak durumunda kalacagınızı soyleyın. Insallah duzelır

Biz konuşamıyoruz ki okdr bi beyin yapısı var ki hemen bi olayı unutmuyor vuruyor yüzüne ve ben özür dileyen oluyorum. İşim gereği gösterilerim oluyor öğretmenim bir kere bile gösterilerime gelmedi demiyo ki karım bi iş başardı geleyim bi kere çağırdım gelmedi ben eve gelince bile sormadı benim fikrim kendince bi ego savaşı içinde buda bizi bitirdi okdr üzülüyorum ki çok basit sebep ama hata inanın bende yok ben elimden geleni yapıyorum ilgileniyorum ama Yoruldum artık hep ben ilgilenemem gururlu ve inatçı birisi

Back
X