Haklisin Tum erkekler boledir bosandiktan sonra onlarin ikinci bi sanslari olcak ama kadinlarin ole degil cocuklri icin yalniz savasacaklrEskiden bosanan kizini eve getiren anne baba çocuk veya çocukları babasına bırakırlardı. Bu durum oldugu için erkek kolay kolay bosanamazdi. Cocuklara nasil bakacagim diye. Kadinin da tekrar evlenmeye şansı yuksek olurdu. Biraz gaddarca gorunuyor ama bana dogru geliyor. Sizin durumunuzda da eşiniz cocuklarinin kendisine ayakbagi olmayacağını bildiği için bu kadar rahat davranıyor.
Hem çalışıp hem nafaka alırsınız ailenizde destek olursa geçinirsiniz.Evet canim calisiyorum ama ayni zamanda oturdugum evin kredisi oduyorum yani dusunmem gereken ayni zamnda maddi problemlerde var
Siz bir adım atın ve aynı yatağı paylaşmaya başlayın, sizden gelen adım onuda fedakarlığa zorlar...Hic sabrimiz klmadi ayni yatagi bile paylasamiyoruz uzun zamandir en ufak bi konu kavgaya donusuyor nasil toparlyacgimi bilmiyorum cok denedim ama bikc gun guzel oluyor sonra eskiye donuyoruz okadar tukettikki hersyi
Keske o gunlere donebilsemm ama ole tukenmisizki icimden gelmiyo yapamiyorum cok denedim ole yabanci geliyomi gece uyaninca gordugumde sicriyorum psklojim iice bozuldu yani yasadiklarimiz birbirimizden ole uzaklastirdiki tutunacak bi yer bulamiyorumSiz bir adım atın ve aynı yatağı paylaşmaya başlayın, sizden gelen adım onuda fedakarlığa zorlar...
Eski konularınızdan birinde film önerisi istemissiniz, romantik film izlerken eşime yeniden aşık oluyorum demissiniz...mesela böyle bir adımla da başlayabilirsiniz....
Kac senelik evlisiniz ne kadardir boyle ayri yasiyorsunuz? Esinize sevginiz bitti mi onu sevmediginizi mi dusunuyorsunuz? sevgi bitti diyebiliyorsaniz ayni hayati yasamanin bir anlami yok bana gore.Ayni yatagi paylasmiyoruz o odadaysa ben farkli yerde bi evin icinde birbirmizden habersiz yasiyoruz goruyoruz ama konusmuyoruz gerek olmadikca konustugumuzda hep tartisiyoruz cocuklar icin bir aradayiz
12 senelik evliyim 7 senedir bu sekilde yasiyoruz son donemler dahada kotuye gittiKac senelik evlisiniz ne kadardir boyle ayri yasiyorsunuz? Esinize sevginiz bitti mi onu sevmediginizi mi dusunuyorsunuz? sevgi bitti diyebiliyorsaniz ayni hayati yasamanin bir anlami yok bana gore.
Merhaba ben bosandim maddi olarak zorluk oluyor rabbim bi şekilde yardım ediyor size tavsiyem şimdiden internetten kulanmadiginiz bütün urunleri satışa çıkarın damlaya damlaya göl oluyor.rabbim sizinde benimde butun bayanlarinda hayirlisiyla rızkını talihini sansini bereketini herzaman acik etsin kimsenin bi lirasina muhtac bırakmasınMrb arkadaslar 7 yasinda ikiz cocuk annesiyim arafta kaldim ne yapcagimi bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacim var.bitmis bi evliligim var kurtarilmasi zor ama bu zamana kadar cocuklar icin devam etmek zorunda kaldigimkari koca olarak yasamayi birakali cok oldu bi evin icinde iki arkadastanda yabanciyiz her yolu denedik ama bizden olmuyor sabrim tukendi dava acmak uzereyiz. onla dewam edersem bni nasil bi hayat bekliyor biliyorum ama bittiginde beni ve cocuklarimi neyin bekledigini bilmiyorumyapabilcekmiyim cocuklarima yetisebilcekmiyim yetebilcekmiyim ???kafamda birsru deli sorular?bosanan bayanlarin yardimlarina fikirlerine ihtiyacim var...
...
Bosandiktn ne kdr sure sonra toparlandn cnm yani ruhsal olarak ilk zamanlarini nasil atlattin?Merhaba ben bosandim maddi olarak zorluk oluyor rabbim bi şekilde yardım ediyor size tavsiyem şimdiden internetten kulanmadiginiz bütün urunleri satışa çıkarın damlaya damlaya göl oluyor.rabbim sizinde benimde butun bayanlarinda hayirlisiyla rızkını talihini sansini bereketini herzaman acik etsin kimsenin bi lirasina muhtac bırakmasın
Artık evlılık değil ezıyetse her yolu denedıysen yapacak bısey yok.Ayrıca ıstersen her seyı yaparsınMrb arkadaslar 7 yasinda ikiz cocuk annesiyim arafta kaldim ne yapcagimi bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacim var.bitmis bi evliligim var kurtarilmasi zor ama bu zamana kadar cocuklar icin devam etmek zorunda kaldigimkari koca olarak yasamayi birakali cok oldu bi evin icinde iki arkadastanda yabanciyiz her yolu denedik ama bizden olmuyor sabrim tukendi dava acmak uzereyiz. onla dewam edersem bni nasil bi hayat bekliyor biliyorum ama bittiginde beni ve cocuklarimi neyin bekledigini bilmiyorumyapabilcekmiyim cocuklarima yetisebilcekmiyim yetebilcekmiyim ???kafamda birsru deli sorular?bosanan bayanlarin yardimlarina fikirlerine ihtiyacim var...
...
Bosandim canim ama bu sureci simdi nasil atlatacagimi bilmiyorum cok uzuluyorum neye uzuldugumu bile bilmeden korkuyorum sudan cikmis balik gibiyim ne yaoacagimi bilmiyorumArtık evlılık değil ezıyetse her yolu denedıysen yapacak bısey yok.Ayrıca ıstersen her seyı yaparsın
Yeni bosandim canim yeni oldugu icnmi canm yaniyo pismanmiyim onuda bilmiyorum tum hislerim birbirine karisti ayirt edemiyorumNe kadar oldu boşanalı, nerde yaşıyorsunuz en çok neden üzüldünüz pişmanlık mı var
Eşin boşanmak istedi mi nasıl oldu süreç. Çok yeniymiş daha bence zaman geçtikçe acın azalacakYeni bosandim canim yeni oldugu icnmi canm yaniyo pismanmiyim onuda bilmiyorum tum hislerim birbirine karisti ayirt edemiyorum
Ortak aldigimiz bi karardi zamanla gececk diye umuyorum belki yasadigm bu surec hissettiklerim normaldir bilmiyorumEşin boşanmak istedi mi nasıl oldu süreç. Çok yeniymiş daha bence zaman geçtikçe acın azalacak
Bosandiktn ne kdr sure sonra toparlandn cnm yani ruhsal olarak ilk zamanlarini nasil atlattin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?