Boşanan bayanlar

minimiki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
43
2
86
İzmir
6 yıllık evliyim iki çocuğumuz var eşimle tartismalarimiz oldu o hep küstü bir orta yolu bulduk ben onun bir çok şüpheli hareketini görmezden geldim ama bitti evlendik sosyal medya da eski sevgilisinin profilini aratti kızdım bir iki uzatmadim eskort sitelerine girdiğini gördüm arkadaşım için dedi eve kredi çekilip sigorta evrakları geldi dedim ben kredi çekmedim dedi geçen kış incir çekirdeğini doldurmayacak sebepten kavga çıkardı bütün öfkesini kizimdan almaya kalktı kovdum evden gitmedi iki gün sonra bana mesaj attı ailem ziyarete gelecek sen evden git bu arada ev benim ailemin babam kanser hastası gitsem adam mahvolur bunu da yuttum barıştık iki hafta önce eve geldik çocukları yatirdik ben ona sarıldım benimle yatakta alay etmeye başladı son vermesini istedim devam ettirdi yatakta beni mutlu etmezsen etrafta kadın çok diyince sinirlendim döndüm arkamı uyudum küstü ertesi sabah bana iğrenç mesajlar attı bütün hafta konuşmadık ben çocukları alıp alilemin yazlığına gittim geri döndüğümde özler diye düşünüyordum ki kizimdan Kredi kartı ni iade etsin annen demiş ne yapmaya calisiyorsun dedim artık bu evde benim aldığım hiç bir şeyi yiyip icemezsin senin masraflarını da karsilamayacagm dedi bende bu ne demek dedim bana küfürler etmeye başladı seni çocuklar olmasa öldürürüm dedi ertesi gün kapıları kilitledim onu eve almadım eşyalarımi balkondan at dedi attım tekrar kapıyı zorladı git yoksa polis çağırırım dedim gitti ben bundan nasıl bosanacagim

Bu nasıl insan yaaa.ne diyeceğimi şaşırdım. Ev sizin kendi ailenizin mi.babanıza acil sifalar diliyorum.bir an önce bu adamdan kurtulun

Evet ailemin evi hep kendini haklı gören ona göre bütün kadınlar ikinci sınıf eksik annesi ablası ve kız kardeşi hariç bütün kadınlar şeytan

Hemen boşayın bu adamı.genelde boşanın demem ama sizin ona zerre ihtiyacınız yok hemen davayı açın.sizi kimse aşağılayamaz.sonra öyle pişman olacak ki.bakın görün.

Back
X