o kadar çok nedeni var ki.. bu sorunlarla karşılaşacağımı daha önce deseler inanmazdım.. inşallah dediğiniz gibi işin içinden çıkarım.. çalışıyorum.. öğretmenim.. en zoru da eşim için geldiğim bu köy gibi yerde tek başıma hazirana kadar beklemek zorunda kalmamEşyaya anlam yüklemeyin öncelikle. Sebebi neydi boşanmanızın? Merak etmeyin öyle bir atlatılıyor ki hatırlamıyosunuz bile belli bir süreden sonra. İlk tavsiyem kendinizi meşgul edecek şeyler bulmanız. Acıklı müzik, filmlerden uzak durun. Yeni hayatınızın tadını çıkarın. Özgürlük çok güzeldir. Hele ki saçma bi evlilikten çıktığınızda. Elalem her şeye konuştuğu için takılmayın. Sizin hayatınız kimseyi ilgilendirmez. Bir şey diyene cevabı yapıştırın. Hiç çekinmeyin. Ayıp bi şe yapmadınız ya.
2010 senesinde benim de evim eşyalarım evliliğim hiç olduboşanıyorum.. Enkaz halindeyim.. daha önce boşanan bayanlar bu süreci nasıl atlattığına yönelik tavsiye almak istiyorum..
benim yaşadığım çevrede boşanma çok normal değil. Nasıl baş ederim bilmiyorum..
2 yıllık evliydim.. Emek emek aldığım eşyalar, evim hepsi hiç oldu tekrar. Tekrar düzen kurabilir miyim bilmiyorum.
Daha önce boşanan bayanlar nasıl atlattığınızı sonrasını bana anlatır mısınız.. sizden güç almak istiyorum
o kadar çok nedeni var ki.. bu sorunlarla karşılaşacağımı daha önce deseler inanmazdım.. inşallah dediğiniz gibi işin içinden çıkarım.. çalışıyorum.. öğretmenim.. en zoru da eşim için geldiğim bu köy gibi yerde tek başıma hazirana kadar beklemek zorunda kalmam
Zor bir donemin başindasin kardesim. Ayni kaderi yasiyoruz. Ben ayrildiktan bir sure sonra toplum arasina girmedim sanki girdigimde tum gozler bende gibiydi. 1-2 sene kendime gelemedim kimseye guvenemedim.psikolojik rahatsizliklarim basladi basaramama korkusu takinti. Sonra uzmana gittim ilac kullandim 1 sene kadar.ayrildiktan 3.5 sene sonra evlendim suanda 8 aylik evliyim. Gorucu usuluyle tanistik
Tesekkur ederim hepimiz mutlu olalim. Suanda zaten o donemde kendimi soyutladigima pismanim. Artik gayet normal bi olay bu durumlar. Keske bosanmasalar olmasa ama anlasilamiyorsa da yapilcak bir sey yok. Hayat devam ediyorİşte bu yüzden kendimizi soyutlamamalıyız...Ayıp değil ki boşanmak,kötü birşey hiç değil tabii edepsizlik veya farklı bir sebep ile boşanmadıysanız... İşten ayrıldığınızda da insanlar size böyle mi bakacaktı?
Ya da farklı bir şehire yerleşseniz... Olay sadece bunu sıradan görebilmek yürümeyen bir arabayı itmek çekmek nedendir...Biraz barışık olalım kendimiz ile ve bu adım ile yüzleşelim... İnanın herşey sizin için daha kolay olacak ozaman.Beklerseniz boşa adım atmış hissedersiniz biryerden başlamalı ve sizi gafil avlamak için bekleyen bilinçaltınıza fırsat vermeden ben başardım bakın yapabiliyorum ve yapmaya devam edeceğim inancını hem kendimize hemde etrafımızda olan nice insana gösterebilmeliyiz...
Dilerim şimdi çok çok daha iyisinizdir ve herşey gönlünüzce olur
2 cocuk ile bosanip ayakta duran tekrar yeni bir hayat kuranlar varmi? Suan bosanma asamasindayim ve asla mutlu olmicakmisim gibi geliyor..
Hayir canim ama kesin kararli davayi ben aciyorum bu haftaDüzelmedi mı canım aranız? Açtı mı davayı eşin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?