• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan-boşanabilen kadınlar sizi çok kıskanıyorum .

O nasıl olıyo abla ya
Çocuklarıma hamile kaldığım günü biliyorum . Çünkü o ay bi kere yaptık . İlkini isteyerek 3 sene sonra yaptık ikincisinde de istemeden hamıle kaldım. Spiral kaymış . 10 aylık idi ilk kızım. Ayda 1 kere ile hamile kaldım .
Az olunca da biliyorsun günleri :)

Hanımefendi son çocuk 11 sene önce yapılmış off lütfen konu sahibinin yorumlarını okuyun yahu 8 senedir cinsellik yok ayrıca sadece cinsellik değil sevmiyorum adamı diyor..
Konu baştan da dedim sadece cinsellık değil . Ev arkadaşı modundayız . Yani benim bi dünyam var çocuklarımla o bana ayak uyduruyor. Kızmıyor kısmıyor üzmüyor ben ne dersem o olur genelde ama eksik bişey. .
Ne bilmiyorum .

Nasıl yani çocuk yapılırken cinsellik yaşanmış olmuyor mu Bir şeyler yaşanmalı ki çocuk olsun Zaten cinselliktir hem istemiyorum diyor hem de bunu yapıyor zorla mı olmuş yani
Görev üsülü çoğu sevişme
Sevilmiş olmak için çoğu da yarıda kalıyordu
Çünkü ben akşam yapılacak yemeği , okuldan alınacak çocuğu düşünüyordum
Sonra da bitti gitti

Konu baştan da dedim sadece cinsellık değil . Ev arkadaşı modundayız . Yani benim bi dünyam var çocuklarımla o bana ayak uyduruyor. Kızmıyor kısmıyor üzmüyor ben ne dersem o olur genelde ama eksik bişey. .
Ne bilmiyorum .
Arada bağ kopunca böyle oluyor. Sırf gitmeyin diye sessize almış, artık umrunda da değil, açığı kapatıcam derken kendini dışa atmış. Eksik olan bu işte. Cinsellik sadece cinsellik değil. Anlaşılmayan bu. Ha çözüm ne dersen bilmiyorum, çok zor bir durum şu an. Ne yapsan olmaz.

Ne bilmiyorum .
İyi de aşk ve tutku hep ilk günkü gibi kalmaz ki ben öyle düşünüyorum Yani ilk günkü gibi sevişemez ki insanlar bir süre sonra ten tene alışır spontan monoton hale gelir Bana sorarsanız önceki konunuzda da yazdıkları gibi çocuklarınızı düşünün eğer tekrar evlenmeyi düşünmüyorsanız boşandıktan sonra bence bir gözden geçirin bakın arkadaşınız bile böyle söylemiş yani sizi tanıyan biri bile bu şekilde yorumlamış ama eğer gerçekten hiç istemiyorsanız boşanmanın size çok daha iyi geleceğini düşünüyorsanız boşanın Ben yine de kurtarılabilir mi tarafındayım hastalık diyorsunuz belki bu sebeple de bir şeyler olmuyor olabilir ya belki canı istemiyordur ya olabilir yani insanız sonuçta bir yaştan sonra ereksiyon olamıyor olabilir bilmiyorum ya önceki konumuzla ne yazıyorlarsa ben hepsine katılıyorum ama burada hep boşan demişler ben hiç katılmıyorum ama tabi sizin kararınız kimse bir şey diyemez

Görev üsülü çoğu sevişme
Sevilmiş olmak için çoğu da yarıda kalıyordu
Çünkü ben akşam yapılacak yemeği , okuldan alınacak çocuğu düşünüyordum
Sonra da bitti gitti
Siz ilk ne zaman bu evlilikte kırılma noktasını hissettiniz ve bunu hissettiren ilk olay neydi? Sadece partnerlik duygusu değil arkadaşlık da kalmamış gibi bence o da önemli bir mesele. Bazı evlilikler arkadaşlık, yoldaşlık duygusuyla bile yeterli tatmine ulaşır bu yüzden soruyorum.

Arada bağ kopunca böyle oluyor. Sırf gitmeyin diye sessize almış, artık umrunda da değil, açığı kapatıcam derken kendini dışa atmış. Eksik olan bu işte. Cinsellik sadece cinsellik değil. Anlaşılmayan bu. Ha çözüm ne dersen bilmiyorum, çok zor bir durum şu an. Ne yapsan olmaz.
Eşimi anlattım ama şu yönü de var o da kendine bakan hani düzgün biridir hobileri vardır boş beleş değildir . Nasıl olduk böyle hiç bilmiyorum
Düzelir mi bilmiyorum . Bi üye yıllar önce açtığım bi konuyu bulmuş yapıstımış buraya sagolsun 😅 yine aynı yerdeyim . Dön dolaş aynı yer .
Ne diyeyeyim kendime bilmiyorum korkak bişey işte

Siz ilk ne zaman bu evlilikte kırılma noktasını hissettiniz ve bunu hissettiren ilk olay neydi? Sadece partnerlik duygusu değil arkadaşlık da kalmamış gibi bence o da önemli bir mesele. Bazı evlilikler arkadaşlık, yoldaşlık duygusuyla bile yeterli tatmine ulaşır bu yüzden soruyorum.
İlk Sanırım bi işi varken ticarete atılıp kafayı oraya vermesi oldu . Ben tek kaldım çocuklarla , her yere tek yetiştim ,
O da bizim için çalıştı çok çalıştı babasız büyümüş parasız büyümüş
Çok çalışıp para kazanırsa iyi oluruz sandı sanırım .
Para kazandı ama biz uzaklaştık .

İlk Sanırım bi işi varken ticarete atılıp kafayı oraya vermesi oldu . Ben tek kaldım çocuklarla , her yere tek yetiştim ,
O da bizim için çalıştı çok çalıştı babasız büyümüş parasız büyümüş
Çok çalışıp para kazanırsa iyi oluruz sandı sanırım .
Para kazandı ama biz uzaklaştık .
O dönem akışa bırakmasaydınız keşke uzman desteği falan alsaydınız. Bi de böyle soğukluklarda adım atan tarafın kim olduğu önemli değil ama birinin adım atması her şeyi değiştirir. Aradaki sıcaklık için adım atmak ister misiniz yoksa benim bu adamı artık içim almıyor mu dersiniz?

Ay hanımlar göz ardı edin birbirini rahatlayın niye sinirlerinizi bozuyorsunuz küfürleşiyorsunuz Allah aşkına ya. Cumartesi akşamını zehir etmeyin kendinize ve birbirinize!

Ay hanımlar göz ardı edin birbirini rahatlayın niye sinirlerinizi bozuyorsunuz küfürleşiyorsunuz Allah aşkına ya. Cumartesi akşamını zehir etmeyin kendinize ve birbirinize!
Fatih T*rim ppli tivitır irkekleri gibi.

Back
X