boşanan çocuklu hanımlar bir bakar mısınız lütfen

Childgirlss

Sadece oğlunun vazgeçilmezi
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
1.528
689
43
merhaba kk,

Boşanmış, hatta boşanma aşamasında dava sürerken ev açmış, çocuğuyla beraber tek yaşayan ve aynı zamanda çocık okutup çalışan var mı hiç destek almadan ana babadan vs bir cevaplar mısınız nasıl gidiyor hayat

asgari ücretle çok zor...

yerinizde olsam, çok büyük sorunlarınız yoksa boşanmazdım..boşanmak demek, erkeğin ekmeğine yağ sürmek demektir(çocuk varsa )...Boşanıp, hayatın yükünü tek başıma sürdürmezdim...boşanınca çokta mutlu bir hayat beklemiyor insanları...

Konularımı okuyup yorumlamanız daha sağlıklı olur bence

9 sene 4 evi daha olan kp ile yaşayıp yılmadan her küçük şeye hakaret küfür aşağılanma ve dayak yeseniz, hiçbir ortama düğün misafirlik akraba ziyareti vs dahil edilmeseniz eşinizin tek ailesi babası kardeşi ve çocuğu olsa da mı boşanmazdınız gerçekten üstekik eşiniz sizden 15 yaş büyükken ?

geç bile kalmışsınız der, sizi tebrik ederim...nereli bunlar?

Allah yardimciniz olsun demeye geldim.bende minik bir bebekle boşanmıştım ama sartlarim bambaskaydi o sebeple fikir veremem.ins hersey kolay.olur adiniza

Tek cocukla nerdeyse 40 bin borc ile bosandim 15 bin lira kocam olacak ahlaksizin benim kartimla oynadigi kumarim borcuydu 25 i de araba almistik ona taksit taksit oduyordum onun borcu bosanali bir yil olmadi benim 3500 maasim var evim kira evladim krese gidiyor. Babasi cocugina nafakasi ni odemiyor uc dort ay odedi o kadar. Anlayacagin kendi tuzumda kavruluyorum. Kimseden bes lira destek almiuorim fakat aileme yakin oturuyirum onlarla yeyip iciyorum evde yemek yapmiyorum sadece oglum icin apaatif seyler aliyorum cok bi masrafim yok faturakarda az geliyor. Bir yil olmadan 20 sini odedim borcun 20 si. Kaldi onu da bu yil bitiririm diyorum. Cocugunuz icin vakici parasi verecek misiniz biomiyorim eger sadece kira odeyecekseneniz 2500 3000 ile guzrl guzrl gecinilir diye dusunuyorum

Hic de bile oyle degil bosanmak mutsuz olmak icin degil dir bosanmak sortinda ki yukten kurtulmak icindir. Insan elbette yuvasi yikildi diye uzuluyor xocugu nu dusunuyor ama sabir da bir yere kadar. Zateb evladi olan bor anne sanmam ki herseyi goze alip aramizda ki ask bitti diye bosanmaz. O kadin bu karari alana kadat cok gormus cok gecirmis enine boyuna tartmistir. Uzuleceksin ama daha guclu olacaksin. Emin ol. Dik dur pes etme

Siz bana şu an şifa geldiniz biliyor musunuz nasıl bir güç maşallah bende de kaldı 7 bin borç onu eritmeye öabalıyorum ailem istemiyor bende 500 kira 140 aidat vereceğim oğlumu de bakıcıya para kalmayacak belli muhtemelen okul sonrası kreş yada etüt merkezine vereceğim oluyır yani değil mi

Bbasi da coxugun egitimi icin katki sagalrsa hic de sikinti cekmezsin rabbim zaten gucunu verir. Keske ailenden birinin cocuguna bakma ihtimali olsa etute para vermezdin en azinda

Şimdi aşk bitti vs den ziyade her ufak şeye gördüğüm muamele , hakaret aşağılama şiddet aileme kadar hemde , babası hala evde oluşu o sessiz kalışı, çalışmaması hazır gelen kiralarla geçinmesi ama hep de cebinde para olmayışo bir tatil bir özel zamanımızın olmayışı ona göre benim haketmemem, bitirdi artık beni, 28 yaşımdayım ben daha ömür bıyu ümitsiz mi yaşayayım ben belki ileride mutlu olacağım oğlumla belli mi neden çekeyim sonum ya kafayı yemek ya intihar bu evde

Bbasi da coxugun egitimi icin katki sagalrsa hic de sikinti cekmezsin rabbim zaten gucunu verir. Keske ailenden birinin cocuguna bakma ihtimali olsa etute para vermezdin en azinda

Annem kardeşime ev aldı çalışmadan ödeme ihtimali yok malesef başka da kimse yok Zatrn

Hatirladim seni ve hikayeni sanki kayin pederinde sizde evleri var uc bes tane kira gelirleri var degil mi buna ragmen hala seni magdur edecek insanlarsa zaten bir dakika yanlarinda durmaya degmez bosver bosa zaman kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…