Boşanan genç kızlar

Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur inşallah hakkımda hayırlısı budur.yaşananlar çok zoruma gitti burda çeyize bidaha evlenmeye takılmışsın falan tarzı yorumlar geldi ama beni anlayan birini görmek beni çok mutlu etti. Olay zaten evdi eşyaydı düğündü gelinlikti değil kısa süre evli kalabilmiş her insanın içini yıkılan hayalleri, kursağında kalan hevesleri en başta acıtanlardandır bence. Ben ailemin evine geldiğimde hala düğün tebriği için arayanlar devam ediyordu düşün. Bi arkadaşımın olaylardan haberi yok bi sürede araşmadık ama düğüne gelmişti ben ayrıldım ailem beni şuan bulundugum şehre getirdi ben hala şoktaydım yemek uyku falan yok bende. Bi gün kızın mesajıyla uyandım ' yeni gelin napıyosun aramadım sizi rahatsız etmiyim yeni evlisiniz diye düğünde prensesler gibiydin hala fotograflara bakıyorum... Falan filan' diye. O an canımın ne kadar acıdıgını anlatamam.
O adama da annesine de yazıklar olsun demekten başka hiçbirşey gelmiyor elimden. Görsen kadın kapalı falan sacının teli görünecek diye ödü kopa kopa yürür yolda ama benden beklentilerini görsen bildiğin allahla kul ilişkisine benziyor aynı. Sanki kendisi allah, ben ona hiç karşılık vermeyeceğim ağlamayacağım isyan etmeyeceğim ondan gelen herşeye tamam diyeceğim. O genç bir kızın gururunu onurunu yerlebir ederek hayallerini yıkarak yuvasını yıkabilecek birde üstüne mahkemeye çıkıp yalan söyleyecek iftira atacak.
Artık hayal kuramıyorum şöyle işim olurmu şöyle eşim olurmu şöyle mutlu olurmuyum diye. Balçıkta gibiyim

amann saçı görünmesinmiş ! fesatlıktan kalbi kararmış, yuva yıkmış, kalp kırmış kadının saçı görünse ne olur görünmese ne olur? çakma müslümanlar. hayır hiç mi görgü görmemiş? kendisi de bi zamanlar gelin oldu sanki dünyaya kaynana olarak gelmiş gibi bu ne anlayışsızlık? evinin içine karışması çok saçma, ama hadi bişeyini beğenmedi diyelim, demesi lazımdı ki ''bak kızım şunu öyle değil böyle yap, ben sana zamanla öğretirim'' demesi gerekirdi.

benim nişanlımın abisi evlendi. kız evlendiğinde hiçbişey bilmiyordu, ne yemek ne temizlik hiçbişeyden haberi yoktu. nişanlımın annesi öğretti kıza her şeyi. ''aman sen de şunu bilmiyorsun anan öğretmedi mi'' demedi hiç. ''olur öyle olur biz de evlendikten sonra öğrendik çoğu şeyi'' dedi.

bu kadın acaba seni baştan istemedi de napayım ne edeyim derken böyle bi yola mı başvurdu acaba?

hadi onu da geçtim, kadın ne kadar çirkef olursa olsun, oğlunun kesinlikle böyle yapmaması gerekirdi. aranızdaki dengeyi sağlamalıydı. gerektiği yerde de seni savunup annesine haddini bildirmeliydi. ''ben bu kızı yeni tanımıyorum anne! biz kendi düzenimizi kurar kendi sistemimizi oturturuz sen karışma bu kadar, aramıza girme!'' diyebilmeliydi.

anası da oğlu da baya garipleşmişler çok tuhaf cidden.

bak lütfen boşanırken bile kendini ezdirme. maddi manevi tazminat davası da aç. ''benim psikolojimi bozdular'' de.

hatta bi psikoloğa git bu bahaneyle, hem rahatlarsın, hem de mahkemede ''onlar yüzünden psikologluk olduğunu'' ispatlarsın belgelerle. tazminat ödesinler! avukatına da danış çıkarabildiğiniz her zorluğu çıkarın bu insan müsveddelerine :sinirli:

ondan sonra da bir güzel ayaklarının üzerinde dur, bırak o eşin olacak adam ağlasın sen değil!

amann saçı görünmesinmiş ! fesatlıktan kalbi kararmış, yuva yıkmış, kalp kırmış kadının saçı görünse ne olur görünmese ne olur? çakma müslümanlar. hayır hiç mi görgü görmemiş? kendisi de bi zamanlar gelin oldu sanki dünyaya kaynana olarak gelmiş gibi bu ne anlayışsızlık? evinin içine karışması çok saçma, ama hadi bişeyini beğenmedi diyelim, demesi lazımdı ki ''bak kızım şunu öyle değil böyle yap, ben sana zamanla öğretirim'' demesi gerekirdi.

benim nişanlımın abisi evlendi. kız evlendiğinde hiçbişey bilmiyordu, ne yemek ne temizlik hiçbişeyden haberi yoktu. nişanlımın annesi öğretti kıza her şeyi. ''aman sen de şunu bilmiyorsun anan öğretmedi mi'' demedi hiç. ''olur öyle olur biz de evlendikten sonra öğrendik çoğu şeyi'' dedi.

bu kadın acaba seni baştan istemedi de napayım ne edeyim derken böyle bi yola mı başvurdu acaba?

hadi onu da geçtim, kadın ne kadar çirkef olursa olsun, oğlunun kesinlikle böyle yapmaması gerekirdi. aranızdaki dengeyi sağlamalıydı. gerektiği yerde de seni savunup annesine haddini bildirmeliydi. ''ben bu kızı yeni tanımıyorum anne! biz kendi düzenimizi kurar kendi sistemimizi oturturuz sen karışma bu kadar, aramıza girme!'' diyebilmeliydi.

anası da oğlu da baya garipleşmişler çok tuhaf cidden.

bak lütfen boşanırken bile kendini ezdirme. maddi manevi tazminat davası da aç. ''benim psikolojimi bozdular'' de.

hatta bi psikoloğa git bu bahaneyle, hem rahatlarsın, hem de mahkemede ''onlar yüzünden psikologluk olduğunu'' ispatlarsın belgelerle. tazminat ödesinler! avukatına da danış çıkarabildiğiniz her zorluğu çıkarın bu insan müsveddelerine :sinirli:

ondan sonra da bir güzel ayaklarının üzerinde dur, bırak o eşin olacak adam ağlasın sen değil!
Evet heralde baştan istemedi. Aslında kadın nişanlıyken ayy canım kızııımm benim gelinim barbie bebek falan diye öve öve konuşup davranışları sözleriyle hiç örtüşmeyen bir kadındı. Toplum içinde bunları diyip sonra mutfakta köşede sıkıştırıp beni şunu niye öyle aldınız bunu niye böyle yaptınız yok nevresimi niye karacadan almadınızda taçtan aldınız falan :/ bi gün çekmiş kenara sana kınaya elbise diktirmek için kumaş aldım diye. Töövvbee dedim ne. Bana sormak var ne istediğimi ne önemsemek var tamamen üslupsuz cahilin teki. Bunlarıda nişanlıyken eşime ayrıntıkı anlatarak ayrılmak istedim ama işte bırakmadı istemedi, ozamanki nişanlım olaninsanla konultuktan sonra kadın düğüne kadar sadece haftada bir tırıs tırıs arıyodu nasılsın diye o kadar doğru düzgün görüşmedik bile. Düğünden sonra onlara gittiğimizde kadın abarrtı ama. Mutfakta bana ' onu oraya koy! Çayı düzgün dök! Falan gibi emir cümleleri kurarak hizmetci gibi kullanmaya başladı beni çok ağlattı . Eşimle evimize geçtiğimizde ağladım diye bana bide o kızdı. Annesin yaptıklarına karşılık vermeyecek, eşime anlatmayacak, trip atmayacak vede AğLamaYaCaKmışım!! Nişanlıyken söyledikleriyle uzaktan yakından alakası yoktu. Onlar bana eziyet edecek ama bana değil karşılık vermek ağlamak bile yasak.
Bu konudan dolayı kavga ettik önce kendisi beni evden kovdu. sonra annesine anlatmış olanları kadında bunu söz konusu konularda doldurmuş. Devamını biliyosunuz işte.
Nasıl insanlar varmış hayatta. Daha öncesinde hiç karşılaşmamıştım. Başkasından bile dinlememiştim böylelerini.

Bide psikologa ilk günden beri gidiyorum zaten. Mahkemede bir artı olacagını yeni öğrendim:) iyi oldu

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinde:) iyi geldi bana. İnşallah sizin çooook mutlu bir evliliğiniz olur allah yüzünüzü güldürsün:KK200:

Evet heralde baştan istemedi. Aslında kadın nişanlıyken ayy canım kızııımm benim gelinim barbie bebek falan diye öve öve konuşup davranışları sözleriyle hiç örtüşmeyen bir kadındı. Toplum içinde bunları diyip sonra mutfakta köşede sıkıştırıp beni şunu niye öyle aldınız bunu niye böyle yaptınız yok nevresimi niye karacadan almadınızda taçtan aldınız falan :/ bi gün çekmiş kenara sana kınaya elbise diktirmek için kumaş aldım diye. Töövvbee dedim ne. Bana sormak var ne istediğimi ne önemsemek var tamamen üslupsuz cahilin teki. Bunlarıda nişanlıyken eşime ayrıntıkı anlatarak ayrılmak istedim ama işte bırakmadı istemedi, ozamanki nişanlım olaninsanla konultuktan sonra kadın düğüne kadar sadece haftada bir tırıs tırıs arıyodu nasılsın diye o kadar doğru düzgün görüşmedik bile. Düğünden sonra onlara gittiğimizde kadın abarrtı ama. Mutfakta bana ' onu oraya koy! Çayı düzgün dök! Falan gibi emir cümleleri kurarak hizmetci gibi kullanmaya başladı beni çok ağlattı . Eşimle evimize geçtiğimizde ağladım diye bana bide o kızdı. Annesin yaptıklarına karşılık vermeyecek, eşime anlatmayacak, trip atmayacak vede AğLamaYaCaKmışım!! Nişanlıyken söyledikleriyle uzaktan yakından alakası yoktu. Onlar bana eziyet edecek ama bana değil karşılık vermek ağlamak bile yasak.
Bu konudan dolayı kavga ettik önce kendisi beni evden kovdu. sonra annesine anlatmış olanları kadında bunu söz konusu konularda doldurmuş. Devamını biliyosunuz işte.
Nasıl insanlar varmış hayatta. Daha öncesinde hiç karşılaşmamıştım. Başkasından bile dinlememiştim böylelerini.

Bide psikologa ilk günden beri gidiyorum zaten. Mahkemede bir artı olacagını yeni öğrendim:) iyi oldu

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinde:) iyi geldi bana. İnşallah sizin çooook mutlu bir evliliğiniz olur allah yüzünüzü güldürsün:KK200:

güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah senin de karşına seni hakeden birisi çıkar ve çok mutlu bi evlilik hayatın olur.. :KK36: onlar galiba şöyle düşünmüşler, ''köprüyü geçene kadar suyuna gidelim, evlendikten sonra nasıl olsa kendi istediğimiz kalıba sokarız'' böyle düşünmüşler sanırım. evlendin ya bi kere, artık onlara mahkumsun bunun boşanması yok sanki.. ve bence kocan olacak adam, nasılsa peşimden koşar, evliliği bitirmemek için uğraşır, annem kovsa bile o gelir diye düşündü. bi kere evlendiniz karısı oldun ya her şey avucunun içinde sandı bence. çok cahil bi aileymiş ama erkenden o aileden kurtulman bence senin hayrına olmuş, allahtan ki öyle bi aileye bi de çocuk vermedin.
bence sen avukatınla herşeyi iyice bi konuş, ''bunlar beni maddi manevi çok zarara uğrattı, bildiğiniz herşeyi söyleyin onlara neler yapabiliriz bu boşanmadan çok zararlı çıkmaları için'' diye bi sor.
tazminat davası da aç, evlilik çocuk oyuncağı değil sonuçta, bedelini ödesinler.
artık kendini de üzme... allah hep iyilerle karşılaştırsın inşallah....

Dunyada gercekten bir denge var inanclisinizdir degilsinizdir ama fizik kanunlarinca bile ispatlanmis bir denge var. Ve emin olun ki mutlaka ama mutlaka karsiligini bulacaklar.size sorun esindeymis o cok kotuymus bu iyiyimis demek istemiyorum. Iyisiyle kotusuyle gecmis gitmis cunku. Onlara sizin hayallerinizle gururunuzla oynamanin bedelini odetin. Emin olun sizin 1 ay degil 10 yillik bitmis evliliginizle sunla bunla yargilayacak adam sizi zaten sevmeye niyeti yoktur bu yuzden dusunmeyin bunlari. Ve size verebilecegim tek bir net tavsiye var bundan sonra birinin askindan olsenizde bitsenizde asla boyle hatta orta yol disindaki ufak tefek tavizleri bile vermeyon. Net ve keskin bir durusunuz olsun .umarim carcabuk atlatirsiniz ve mutluktan bu gunleri hatirlamayacaginiz gunlere kavusursunuz.onlarin yaptiklarinin karsiliklarinin birer birer ciktigi kulaginiza geldiginde ne uzelecek ne de sevinecek kadar atlatmis olursunuz

Ne kocan adammış ne de anası anaymış be güzelim...sen bir sadaka ver bunlardan kurtulduğun için bir de şükür namazı kıl. 1 ayda neler yaşatmışlar devam etse kim bilir neler görecektin...

Güçlü olmaya calışın , ya cocugunuz olsaydı , sonradan gercek yüzleri ortaya cıksaydı . Cocuk olunda daha da zor . Zararın neresinden dönersen kardır . Yeni hayatınıza saglam adımlar atın . Hiç kimse , hiç birsey senden önemli değil . Keşke evliliğimin birinci ayında bende boşansaydım . Baxı seyler düzelir diye beklemeyip , sabretmeseydim şuan boşanöadığım için pişmanım diyebilirim . Nelerden oldum . Resmen hayatımla ilgili kumar oynamışım .... Offff ben de güçlü olmaya calışıyorum . Üstelik üç ablam boşandı , cevre baskısı akrabalar berbat buna ragmen göze alıcam . Çünkü kendime haksızlık yapıyorum . Kendimi daha cok seviyorum. Kimse benden değerli değil , sizden de
Umarım hakkınızda en hayırlısı olur. Allah kaldıramayacağınız yük vermesin size en önemliside. Kendi değerinizin farkında olmanız ne kadarda güzel çok şanslısınız. Birde akraba akbaba gibi bildiğiniz:/ o yüzden sizin aileniz yanınızdaysa en büyük şans daha iyi göğüs gerebiliyorsunuz. Umarım herşey çok güzel olur. Teşekkür ederim yorumunuz içinde

güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah senin de karşına seni hakeden birisi çıkar ve çok mutlu bi evlilik hayatın olur.. :KK36: onlar galiba şöyle düşünmüşler, ''köprüyü geçene kadar suyuna gidelim, evlendikten sonra nasıl olsa kendi istediğimiz kalıba sokarız'' böyle düşünmüşler sanırım. evlendin ya bi kere, artık onlara mahkumsun bunun boşanması yok sanki.. ve bence kocan olacak adam, nasılsa peşimden koşar, evliliği bitirmemek için uğraşır, annem kovsa bile o gelir diye düşündü. bi kere evlendiniz karısı oldun ya her şey avucunun içinde sandı bence. çok cahil bi aileymiş ama erkenden o aileden kurtulman bence senin hayrına olmuş, allahtan ki öyle bi aileye bi de çocuk vermedin.
bence sen avukatınla herşeyi iyice bi konuş, ''bunlar beni maddi manevi çok zarara uğrattı, bildiğiniz herşeyi söyleyin onlara neler yapabiliriz bu boşanmadan çok zararlı çıkmaları için'' diye bi sor.
tazminat davası da aç, evlilik çocuk oyuncağı değil sonuçta, bedelini ödesinler.
artık kendini de üzme... allah hep iyilerle karşılaştırsın inşallah....
Amin inşallah canım benim inşallah. Çokkk teşekkür ederim umarım çok mutlu huzurlu bir hayatın olur seninde :dua:

Dunyada gercekten bir denge var inanclisinizdir degilsinizdir ama fizik kanunlarinca bile ispatlanmis bir denge var. Ve emin olun ki mutlaka ama mutlaka karsiligini bulacaklar.size sorun esindeymis o cok kotuymus bu iyiyimis demek istemiyorum. Iyisiyle kotusuyle gecmis gitmis cunku. Onlara sizin hayallerinizle gururunuzla oynamanin bedelini odetin. Emin olun sizin 1 ay degil 10 yillik bitmis evliliginizle sunla bunla yargilayacak adam sizi zaten sevmeye niyeti yoktur bu yuzden dusunmeyin bunlari. Ve size verebilecegim tek bir net tavsiye var bundan sonra birinin askindan olsenizde bitsenizde asla boyle hatta orta yol disindaki ufak tefek tavizleri bile vermeyon. Net ve keskin bir durusunuz olsun .umarim carcabuk atlatirsiniz ve mutluktan bu gunleri hatirlamayacaginiz gunlere kavusursunuz.onlarin yaptiklarinin karsiliklarinin birer birer ciktigi kulaginiza geldiginde ne uzelecek ne de sevinecek kadar atlatmis olursunuz
Teşekkür ederim çok sağolun . Zaten insanları da ayakta tutan ilahi adalet inancı değil mi. Benide öyle. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Umarım hakkınızda en hayırlısı olur. Allah kaldıramayacağınız yük vermesin size en önemliside. Kendi değerinizin farkında olmanız ne kadarda güzel çok şanslısınız. Birde akraba akbaba gibi bildiğiniz:/ o yüzden sizin aileniz yanınızdaysa en büyük şans daha iyi göğüs gerebiliyorsunuz. Umarım herşey çok güzel olur. Teşekkür ederim yorumunuz içinde
Sağol canım ... Rabbim seninde yolunu acık etsin . Hersey gönlünce olsun . Biraz zaman ve sabır..

madem o kadar dine bagli Allah katinda en sevilmeyen seylerden biri de yuvanin yikilmasiymis bunu hic mi duymamis kayinvalideniz.arş sallanir demisti bir hoca yuva yikilinca.Allah onlari islah etsin.hic merak etmeyin cikar onlardan zaten.hic birsey de dusunmeyin benim cevremde bosanmis iki tane abla hatta birisinin cocugu da vardi bekar erkekle evlendiler.en guzeli cikacaktir karsiniza.gonlunuze sabir diliyorum.Allah sizi bu sikintidan insallah en yakin zaman da kurtarsin.

İki kere ayrılmak istedim annesinin abzürtlükleri yüzünden nişanlıyken. Ağladı zırladı ayrılmayalım annem yüzünden ben bişey yapmadım sana diye diye, e bende seviyorum ayrılmadım. Evlendim ama nasıl gel bide bana sor. Düğünde ağlayacaktım nerdeyse. Kınam zaten fiyasko. Nişanımda öyle burnumdan getirdi kv. Hepte kıyafet yüzünden. Benim kıyafetlerimi hep o secmek istedi. Seçtide. Yenemedim yenemedik. 24 yaşında beni 40 yaşında gibi giydirdi. En güzel görünmek istediğim en özenecegim en mutlu olmam gereken günler düşünsene. Ama kadın yenilecek gibi değil. Tabi aralarda çeyizimde ona buna düğünde sectiğimiz şarkılara aldığım herşeye laf etti. Hepte oğlu yokken yaptı bunu. Hic mutlu olamadım. Evlendik. Evlendikten sonra oğlunu çekmiş kenara bu kız sigara içiyomuş( 4 yıldır içiyorum ve yanında hiç içmedim nerden duyduysa) yırtık pantalon giyiyo bize yakışmaz oğlum, bizim aldığımız paltoları giymiyo(eylül ayındayız) , eve de geldim ev cok pisti, çamaşır yıkarken yumoş koyuyo ağır ağır kokuyo hastalanırsın sen, bunlar böyle olmaz sen çok çekersin sonra evli kadın böyle olmaz , gitsin annesiğilde bir ay kalsın eğitsinler sonrada 1 hafta benim evimde kalsın ben bakayım olacak mı olmayacak mı karar vereyim olursa gelip alırsın karını diyor. Eşim kabul ediyoe. Benim aileme ve bana bunları söylüyorlar. Tabi bunları söylerken ki tavırları iğrenç ötesi. Bunu yapmazsam 1 aylık gelinken boşamakla tehdit ettiler. Kortugum için kabul ettim. Ama amaç belli değilmi zaten. Sonuç da değişmedi. Boşanıyorum. Kapı önüne kondum. Sebep yukarıdaki sebepler.

Sebebin özeti yukarıdaki gibi.

7 ay oldu ayrılalı. Boşanma gercekleşmedi ama hala. Hiç özlemiyorum aklıma hiç güzel günler gelmiyor. Sadece ne olduda oldu idrak edemiyorum benim için bir travma oldu. Hala inanamıyorum bunu bana nasıl yaparlar. Ve hala bu mahkeme sürecinde iftiralarla yalanlarla yapmaya devam ederler bilmiyorum.

Heveslerim kursagımda kaldı. 7 ay gecti ama hala bir şok var geçmedi. Nasıl anlatayım bilmemki hissettiğimi.

gecmis olsun arkadasim, ucuz kurtulmussun.
ama bu yazdikalrin sorunlu nisanlisi olanlara ders olsun, evliyken ayrilmak nisan atmaktan daha zor gorulsun duyulsun ebnce.
boyle insan musvettesi erkek ve kv lerinde Allah cezasini verir elbet.
ins ailen arkandadir ve atlatirsin bu gunleri,
gencecik kizsin hayat yeni basliyor de yasamana bak.

gecmis olsun arkadasim, ucuz kurtulmussun.
ama bu yazdikalrin sorunlu nisanlisi olanlara ders olsun, evliyken ayrilmak nisan atmaktan daha zor gorulsun duyulsun ebnce.
boyle insan musvettesi erkek ve kv lerinde Allah cezasini verir elbet.
ins ailen arkandadir ve atlatirsin bu gunleri,
gencecik kizsin hayat yeni basliyor de yasamana bak.
Çok teşekkür ederim. Çok şükür ailem arkamda çok şükür onlar beni koruyor şehir dışına bile yerleştirdiler daha fazla orada kalıp üzülmeyeyim ve işerde kendi ayaklarımın üzerinde durabileceğim bir hayat kurabileyim diye.
Aynen dediğiniz gibi nişanlılara örnek olsun, evleneceği kişiden annesinden kardeşinden falan en ufak bir huzursuzluk hissederse acaba evlenincede böyle mi yapacak düşüncesi oluşuyorsa o işin üstüne gidip karalarını ona göre versinler. Evlenip boşanmak çok zor. Helede böyle bi sebepten ve böyle kısa bir sürede... Kimsenin canı yanmasın

madem o kadar dine bagli Allah katinda en sevilmeyen seylerden biri de yuvanin yikilmasiymis bunu hic mi duymamis kayinvalideniz.arş sallanir demisti bir hoca yuva yikilinca.Allah onlari islah etsin.hic merak etmeyin cikar onlardan zaten.hic birsey de dusunmeyin benim cevremde bosanmis iki tane abla hatta birisinin cocugu da vardi bekar erkekle evlendiler.en guzeli cikacaktir karsiniza.gonlunuze sabir diliyorum.Allah sizi bu sikintidan insallah en yakin zaman da kurtarsin.
Amin inşallah. Dediğim gibi kadın sohbetlere gider başı kapalıdır yolda ödü kopa kopa yürür saçı görünecek diye. Bide derki ben şehir dışına falan çıkınca en kötü kıyafetlerimi giyerim kimse bana bakmasın diye der. Ama o kadarda iki yüzlü ki. Yakın arkadaşlarının, kocasının akrabalarının hatta kendi akrabalarının kendi kız kardeşinin arkasından bile deli gibi gıybet yapan bi insan. Misafir içerde oturur bu mutfaga gelip onları kötüler. Biz ayrıldıktan sknra benim hakkımdada neler neler demiş. Yok çok pismişim, çok saygısızmışım, hiç yemek yapmamışım dana gibi yatıyomuşum, evlenecek akla sahip değilmişim. Allah yukarda , yemin ederimki 1 ay evlilikte 2 hafta zaten balayındaydık. Diger iki hafta hergün kocama sabah öğle akşam yemek yaptım. Evimi hep temiz tutmaya calıştım. İki güne bir çamaşırları yıkadım. Zaten evi batıramadıkki iki haftada ne kirlenecek. Yinede temizledim hergün. Yatagımız bir gün dagınık değildi. Bir bulaşığım ortada değildi. Bu kadın bir kere geldi zaten o 2 haftada bize. Çok pis görmüş ne gördüyse...
Beni ailemi kendi evinden yaka paça saldırarak kovdu ortada hiçbir sebep yokken. Bu kadın neredeyse 60 yaşında. Kalkmış bide dilekçelerde yalanlar iftiralar atmışlar. Kendini şahit yazdırmış kadın. Mahkemedede iftiraları atacak. Bu nasıl allah inancı nasıl allah korkusu? Hayatta nasıl pis insanlar var ya... Teşekkür ederim canım bu arada yorumun için

Zamanla saracaksiniz yaralarinizi ve yeniden yolunuza devam edeceksinoz tabi daha guclu bir sekilde. Bu surecte dostu dusmani ayirt edeceksiniz. En buyuk hayat tecrubesini yasadiniz belkide ama feraha cikacaksiniz buna inanin. Bu rada calisiyormusunuz okul durumu vs nedir?

Zamanla saracaksiniz yaralarinizi ve yeniden yolunuza devam edeceksinoz tabi daha guclu bir sekilde. Bu surecte dostu dusmani ayirt edeceksiniz. En buyuk hayat tecrubesini yasadiniz belkide ama feraha cikacaksiniz buna inanin. Bu rada calisiyormusunuz okul durumu vs nedir?
İnşallah öyle olur inşallah çok istiyorum hızla yaralarımın sarılmasını mutlu olmayı.
Üniversite mezunuyum gecen haziranda mezun oldum. Eşimden ayrılalı 7 ay oluyor. İki ay sonra bir işe girdim. Güzel bir işti aslında ama 2 ay çalışabildim. Konsantre olmam imkansızdı. Cok zorlandım. Şimdi ama hazırım. Şuan baya iş arıyorum ama bulamadım. Hayırlısı olsun inşallah.

Merhaba.Ne yazık ki bende hemen hemen seninle aynı şeyleri yaşadım.1 ay süren bir evliliğim oldu ve boşandım.Nerdeyse 4 sene önce. Önceleri senin gibi hissettim , sanki dünyanın sonu gelmiş gibi sanki içinde alev alev yanan bir ateş varmış gibi..Seni öyle iyi anlıyorum ki.Ama zaman geçtikçe dünyanın sonu gelmediğini hatta her şeye yeniden sıfırdan başlaman gerektiğini anlıyorsun bir süre sonra içinde yanan o ateşte küle dönüyor.Zamanla geçiyor kapanıyor bütün yaralar...Sadece sabret , dua et ve güçlü ol.

Merhaba.Ne yazık ki bende hemen hemen seninle aynı şeyleri yaşadım.1 ay süren bir evliliğim oldu ve boşandım.Nerdeyse 4 sene önce. Önceleri senin gibi hissettim , sanki dünyanın sonu gelmiş gibi sanki içinde alev alev yanan bir ateş varmış gibi..Seni öyle iyi anlıyorum ki.Ama zaman geçtikçe dünyanın sonu gelmediğini hatta her şeye yeniden sıfırdan başlaman gerektiğini anlıyorsun bir süre sonra içinde yanan o ateşte küle dönüyor.Zamanla geçiyor kapanıyor bütün yaralar...Sadece sabret , dua et ve güçlü ol.
Merhaba . Teşekkür ederim yorumun için çok geçmiş olsun sizede. Cok sevindim iyileşmenize. Darısı en kısa zamanda bana. Nasıl gecti boşanma süreciniz? Ne kadar sürede boşandınız peki? Çekişmeli boşanmamı oldu? Şimdi rahatsınız artık tamamen dimi?

sen sevdin vs de o adam neden bunları yaptırdı

yani yeri gelir annem böyle işte idare et

giyme yırtık kot der ama bunun üslubu vardır

düğüne kadar sigara içiyorsan şimdi birden bırakacak halin yok onun için vs vs

boş ver bu adam ile olacağına hiç olmasın bak yoluna

Back
X