- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.228
- 348
Zor bir süreçten geçiyorsun ama etrafın sözlerini dikkate alırsan daha da yıpranırsın bu dönemde. Benim evlendikten 1 ay sonra boşanmaya karar veren senesi dolunca da boşanan arkadaşım oldu, aynı sizin gibi evlilik öncesinde de anlaşmazlıklar diz boyu idi neden evlendiklerini de çözememiştim. Her neyse o arkadaşım oh be dünya varmış diyordu en son. Boşanma aşamasında üzüntü ve stresten inanılmaz kilo verip çökmüştü boşandıktan bikaç ay sonra capcanlı gözlerinin içi gülen bir kadın oldu ve inan hiç de pişman olmadı. Elalem ne der diye düşünme elalem susmuyor çünkü elinden geldiğince kulak ardı et duyduklarını.çok şükür eğitimimi gecen yıl tamamladım Henüz bir işim yok ama oda olur inşallah.
Bide haklısınız memleketede bağlamamak gerek yanlış bir tanım oldu kusura bakmayın ama aslında şunu demek istedim ailemde sağımda solumda bişeyleri çok çeken kadınlar var ama boşanmayan. Hatta ailemde akrabalarımda hiç boşanmış biri yok.şimdi düşündümde ben ilkim yani. O yüzden bi kere evlendim bitmeyecek evlilik ömürlüktür falan gibi bir düşünce hep kendimi bildim bileli yerleşiyor kafaya. İşte ben bunları yaşarken ne biliyim ananem konuşmaya geliyor teyzem ordan konuşmaya geliyor annem ayrı konuşuyor kızım alttan al olur böyle belki blöf yapıyolardır falan diye. Sonuç olarak kabul ettim ama öyle ezik ezikte gitmedim evlerine konu açılınca çatır çatır konuşacaktım belki biz kovulmadan çıkıp gidecektik o evden fırsat olmadı. Ama kader yani ne bileyim.
Kendime güvenimide umarım tekrar kazanabilirim kısa zamanda çünki gitti gerçektende. Bide asla çeyizdi eşyaydıda asla değilim mümkün olabilir mi böyle birşey? Hayal kırıklığı yaşadım sadece birşeylere emek verdim elimde patladı gibi oldu. Ne bileyim hislerimi yazdım ben bu sayfaya hata mı etmişim?psikolojimin bozulmasıda kendime güvenimin gitmeside olağan değilmi sizce, bunu suclayıcı eleştirici bir tavırla yazmışsınız?
Konuyu tekrar evlenir miyim diye açman garip geldi sadece hani toparlar mıyım bu kötü günler geride kalır mı değil de yeniden evlenir miyim diye sorman...
Bir de ailen de araya girse kendinden bu kadar ödün verme bir daha. Sana yazık değil mi ya ?
En kısa sürede toparlaman dileği ile