şu an ne kadar kötü hissettiğini anlayabiliyorum. sen 3 yıl birlikte ol, evlen, sonra evliliğinin 1. ayında ottan bi sebepten ayrıl. hem de 3 sene boyunca sevdiğin adam tanınmaz hale gelsin, yaptıklarıyla yapmadıklarıyla şoka uğratsın, bambaşka biri olsun.
ne hayallerle o evi kur, ama içinde gönlünce yaşayama bile..
bi yandan da diyorum ki, gerçek yüzlerini erkenden görmen iyi olmadı mı? ya çoluğun çocuğun olunca yaşansaydı bu durum. o zaman çok daha kötü olacaktın.
seni bi kez olsun aramaması, annesiyle senin aranda bi denge kuramaması bana çok garip geldi. görücü usulü olsa anlarım bu durumu bi nevi , ama severek evlenipte nasıl böyle kolayca bırakabilir? bunları sakın affetme unutma.
sen bundan sonra napacaksın biliyor musun? ayaklarını yere öyle sağlam basacaksın ki, öyle mutlu bi hayat yaşayacaksın ki o herif seni kaybettiğiyle kalacak. sana acı çektiremeyecek.
bi işe gir mesleğini yap, kariyer sahibi ol, o lanet aileyle bağlarını bi an evvel kopar. bakımlı ol güzelliğinden ödün verme. ağlayarak uyuyup şiş gözlerle uyanma, o şekilde dışarı çıkma. soranlara açıklama yapmak zorunda değilsin ama illa cevap vermen gerekiyorsa ''annesi evime çok karıştı ben de izin vermedim, baktım kocam da ana kuzusu çıktı beni savunmuyor her gün kavga kıyamet, boşuyorum'' de. yok kapıya koymuşlar, kovmuşlar vs kimseye anlatmanıza lüzum yok, kimseyi de ilgilendirmez herkes hayatına baksın.
inşallah karşına öyle birisi çıkar ki, seni öyle mutlu eder ki, ''iyi ki boşanmışım'' dersin.. inşallah çoluk çocuğa karışacağın, evlendiğine asla pişman olmayacağın bi adamla tanışırsın en kısa zamanda.. acılarını dindirecek, senin kıymetini bilecek, mutlu edecek bi adam olur inşallah.. annesi seni gelini gibi değil, kızı gibi gören bi insan olur inşallah.. başta bu herif ve annesi olmak üzere düşman çatlatırsınız inşallah.. hergün mutlu hayatına şükretmekle geçer inşallah.. o herifte seni kaybettiği için her geçen dakika daha da pişman olur, annesinin gözleri önünde acı çeker inşallah..