Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğun var mıydı?Artik sevmedigim saygi duymadigim istemedigim bir iliskiyi bitirmisim.bosanmak bundan fazlasi degildi benim icin.hayatimda toparlanma sureci adi altinda bir kayip yasayamayacagim icin yedim ictim gezdim eğlendim özüme döndüm![]()
EvetÇocuğun var mıydı?
ben hala toparlanamadım , birbirimizi sevdiğimizi sanarken bu evlilik bir ömür sürecek sanarken bir anda bitti herşey .Selam hanımlar... Boşanan hanımlar nasıl toparlandiniz gerçekten çok zormuş hele çocukda varsa daha zor oluyor...
Neden ayrıldınız çok üzüldüm Allah çöm yüzünü güldürsün hıc ummadığın yerden bı kaşı açılır merak eymeben hala toparlanamadım , birbirimizi sevdiğimizi sanarken bu evlilik bir ömür sürecek sanarken bir anda bitti herşey .
Bugün gidip eşyaları paylaştırdık, başbaşa verip kurduğumuz evi elimizle yıktık , içim paramparça oldu .
Bu evliliğin kesin bittiğini bugun Anladim .
Aklım almıyor nasıl binbir zahmetle kurduğun yuvanı dağıtabiliyorsun , nasıl ayrı durabilirsin bir ömür sevdiğinden .
Baska şehirlerdeyiz ve artik bu hayatta birbirimizi görmeyeceğiz , ben bunu düşündükçe üzülüyorum , birlikte olabilirdik engelimiz olmamasına rağmen neden bu ceza , neden bunu tercih ettik .
Onunla bu hayatta yolumuz kesişmeyecek artik , artik anlamı da yok ki bittik biz , bir ömrü bitirdik biz , bir hayati ....
Cok zor bi durum bende aynı sizin gibi düşünüyorum ve sanki hiç toparlanamiyacam gibime geliyor Allahtan sabır dilemekten başka bişey yapamıyorum... yanlış alamazsanız neden boşandinizben hala toparlanamadım , birbirimizi sevdiğimizi sanarken bu evlilik bir ömür sürecek sanarken bir anda bitti herşey .
Bugün gidip eşyaları paylaştırdık, başbaşa verip kurduğumuz evi elimizle yıktık , içim paramparça oldu .
Aklım almıyor nasıl binbir zahmetle kurduğun yuvanı dağıtabiliyorsun , nasıl ayrı durabilirsin bir ömür sevdiğinden .
Baska şehirlerdeyiz ve artik bu hayatta birbirimizi görmeyeceğiz , ben bunu düşündükçe üzülüyorum , birlikte olabilirdik engelimiz olmamasına rağmen neden bu ceza , neden bunu tercih ettik .
Onunla bu hayatta yolumuz kesişmeyecek artik , artik anlamı da yok ki bittik biz , bir ömrü bitirdik biz , bir hayati ....
en kotusu o esyalari toplamak ölum gibi birseyben hala toparlanamadım , birbirimizi sevdiğimizi sanarken bu evlilik bir ömür sürecek sanarken bir anda bitti herşey .
Çok sağol inanki bi yuvanin yıkılması kadar acı bişey yokMutlaka zordur stresli yorucu bir dönemdir ama mutlu olacağınıza inanıp sağlam adımlar adımlar atarak kendi adınıza üstesinden gelirsiniz umarım.sonuç olarak mutlu ve huzurlu olsaydınız bu kararı almazdınız.hakkınızda hayırlısı olsun umarım çok mutlu olursunuz
Ben okadar üzülüyorum ki anlatamam size içim buruk biran önce toparlanmak istiyorumBenim de 3 çocuğum var ve boşanma aşamasındayım. Ama sevgi saygı tükendiği için kendimi birşey kaybedekmiş gibi hissetmiyorum açıkçası. Sadece çocuklara dair bazı endişelerim var. Acaba burda bir başlık açıp birbirinize destek mi olsak
Yasin kac?Ben okadar üzülüyorum ki anlatamam size içim buruk biran önce toparlanmak istiyorum
Kadınlar böyle detayda yaşadıkları için hep çok üzülen taraf oluyor .Zor.Allah yardımcın olsun.ben hala toparlanamadım , birbirimizi sevdiğimizi sanarken bu evlilik bir ömür sürecek sanarken bir anda bitti herşey .
25 yasindayim. İnşallah dediğiniz gibi çabuk toparlanirimYasin kac?
Cabuk toparlanirsin dilerim.
Ooo çok gencsın hıc evlılık yapmamış gıbı bekar olarak düşün sevglınden ayrışmışsın gıbı bılıyorum çok zordur ama bı kac zaman sonra bukadar acıtmıcak keske daha önce ayrılsaymışım bıle dıyebılırsın senı gerçekten mutlu edecek ınsan emın ol vardır başka ınsan kalmamış gıbı düşünüyoruz ama çıkıyor oluyor güçlü ol bol dua et ayrılınca mutlu olacağını düşün25 yasindayim. İnşallah dediğiniz gibi çabuk toparlanirim
Gencmissin.Hic evlenmemisle bile evlenme sansin olur, yasitin.Cocuk var mi?25 yasindayim. İnşallah dediğiniz gibi çabuk toparlanirim
4 yaşında bi kızım varGencmissin.Hic evlenmemisle bile evlenme sansin olur, yasitin.Cocuk var mi?