boşanan ve çocuklu bayanlar şimdi nasılsınız

İnşallah teşekkür ederim iyiyim zaten ama ailemde bende kalıyor ben yalnız kalıp düzenimi kırmak istiyorum bırakmıyorlar sizce erken mi daha ?
Yalniz degilmisim ben bosanma davasi actim esime ve resmiyette henuz bosanmadik ailemin evine geldim ve biraydir burdayim evi terkettigimde kizim 8 aylikti simdi 9 oldu insallah mutlu oluruz hepimizde

Hemen hemen aynı zamanlarda yaşamışız siz neler yapıyorsunuz alışmaya çalıştınız mı daha nı mutlusunuz
Hic sormayin ben istanbula gelin gitmistim ailem kayseride suan kayserideyim az olsun gormeyince kafam rahatti iki gundur icim aciyor cunku esim uc gun izin almis kayseriye akrabasina geldi kayinvalidemle resmen affedicekmisim kayinvalidem ve akrabalari geldi esim 45 uzaklastirmis oldugundan gelemiyor bizden izin istiyor bende gelmesin gormek istemedigimi belirttim tamamiyla bosanma davasi bitene kadar kafam rahat degil anliycaginiz ozur diliyorlar onun adina kopekler kadar pismanmis bebegimiz icin geri donucemisim .o bebek 9 aydir vardi ve doverkende vardi ben bir daha guvenip gidemem dedim off off ne zor alisana kadar zaman gecicek yeni oldugundan sanirim icim daraliyor

Hic sormayin ben istanbula gelin gitmistim ailem kayseride suan kayserideyim az olsun gormeyince kafam rahatti iki gundur icim aciyor cunku esim uc gun izin almis kayseriye akrabasina geldi kayinvalidemle resmen affedicekmisim kayinvalidem ve akrabalari geldi esim 45 uzaklastirmis oldugundan gelemiyor bizden izin istiyor bende gelmesin gormek istemedigimi belirttim tamamiyla bosanma davasi bitene kadar kafam rahat degil anliycaginiz ozur diliyorlar onun adina kopekler kadar pismanmis bebegimiz icin geri donucemisim .o bebek 9 aydir vardi ve doverkende vardi ben bir daha guvenip gidemem dedim off off ne zor alisana kadar zaman gecicek yeni oldugundan sanirim icim daraliyor
Malesef bende şiddet gördüm bende güvenemiyorum artık alışma süreci 6 ay 1 yıl sürüyormuş sabredeceğiz bir şekilde bakalım allah bize sabır versin

Merhaba arkadaşlar

Eşimle severek evlendik ama sanki severek değil gibi. Zamanla bazı şeyler değişti kıyamayan adam gitti yerine başkası geldi. Şiddetin sözlüsünüde fiziksel olanınıda gördüm ama sevdiğimden ve oğlum için ses çıkarmadım. Artık ona aşkla bakamıyorum mutlu değilim çünkü beni usandırdı yoruldum. Boşanmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Bebeğim 10 aylık hayatı nasıl olacak onu bana verirlermi bilemem. Çok korkuyorum öğrenciyim boşanırsam ailemin yanına gideceğim. Bana bir akıl verin bu hayatı yaşamak istemiyorum. Her gün bir ızdırap :cry::KK42:
Canım 10 yıllık evliliğimi bitirdim.
2 yaşında oğlum var özel sektörde çalışıyorum.kıt kanaat geçiniyorum belki ama huzurluyum ..
şiddet görmüyorum azarlanmıyorum aldatılmıyorum.
Sürekli anaç halde birine yetişmek için çabalamıyorum beni mutsuz eden biri için kendimi yıprattığıma üzdüğüme yanıyorum.
bURDA BANA ÇOK AKIL VERDİLER dinlemedim senelerim gitti ..

Benim hayatimda biri vardi (anne baba doğurmamiş s.çmiş tarzinda biri) annesi babasi sevmeden evlendirilmiş,babada şiddet var hakaret var ,küfür var... Yine de kadin peşpeşe çocuklar dogurmuş. Küçükken her dayaktan sonra da cocuklarina sarilip 'sizin icin katlaniyorum,sizin icin bu adami cekiyorum' diye ağlarmiş. Cocuklarin omzunda kocaman bir yük 'bizim yüzümüzden annem eziyet çekiyor' ,mutsuz bir aile hayati,üstüne bu yük olma hissi...
Kadin hala kendisini cefakar azize zannediyor. Herneyse aradan yillar gecip cocuklar buyuyup is güc kurunca kadina yalvariyorlar 'birak su adami ayri eve cikalim' peki yillardir cocuklarim icin diyen kadin birakiyor mu?
Hayir :) bu sefer de elli yasimdan sonra millete kendimi mi güldürecem deyip devam ediyor...
Sizin de sonunuz böyle olmaz insallah
Kendi korkakliğinizi lütfen çocuğunuzun omzuna yüklemeyin,onun da psikolojisini bozmayin

Malesef bende şiddet gördüm bende güvenemiyorum artık alışma süreci 6 ay 1 yıl sürüyormuş sabredeceğiz bir şekilde bakalım allah bize sabır versin
Amin cumlemize sabir versin .insallah bizde mutlu olucaz onlardan kurtuldugumuz icin sevinmemiz lazim ama sonucta yiprandik arkamizda duran ailelerimiz var buna dua edelim cogu kisinin ailesi kabul etmiyor ve omur boyu cekmek zorunda kaliyorlar bu daha uzucu bir durum

Üç aylıktı kızım boşandığımda çok zor bir süreç ama ayrılmasaydım ya katil, ya ruh hastası olacaktım ya da o beni öldürecekti. çok şükür boşandım ve kızımın mutlu bir annesi var

allah hepinize güç kuvvet versin yolunuzu acık etsin
benim babamda anneme bize siddet hep uyguladı
keske bıraksaydı ayrılsaydı ruh hastasydı babam bizi çokkkkk üzdüü
gençliğimizi çocuklugumuzu anamızdan emdiğimizi burnumuzdn getirdi küçücük beyniyle
annemimn gidecek ailesi yoktu hiçkimsesi yoktu ev kadınıydı
gidemedi cekti babam kişisini tabi bizde cektik stres sinir mutlu birgün yasatmadı hakkımı ona helal etmiyorm hiçbir kardseim etmiyor
bizler büyüdük evlendik ev bark sahbi olduk bizlerden korkuyor sesi cıkmıyor emekli oldu pustu evde yalnız kalınca
annem simdi daha rahat hiçbişeye karısmıyor ama ben ve kardeslerim onu affetmiş gibi annemin hatrı için davranıyorz yoksa hiçbirimz unutmadk bizleri aglattıgı yapma dediğimz günleri
yaram deşelendi yazdım da yazdım kusura bakmayın

egerki eminsenz bosandıgınz kişilerden benim babam gbii
hasta ruhluysa arkanıza bile bakmayın
babam denen kişi dısardan herkez sever ama bir şeytandı evde bizlere
kapıyı niye geç actın diye acılınca saldırır dövemeye calısırdı
su isterdi geç getirince bardakları yere fırlatır bagrır cagrırdı
daha neler neler
yemek sıcak agzım yandı diye sofraları vurur devirirdi
hepsini bu su an insanım diye gezzen kişi yaptı ortalarda
kimseye sezdirmedik cektik simdi sessiz akıllı adam gibi yasıyor insan kılıgına girmiş ruh hastası

cocugunuzuda kendinizide ezdirmeyin üzdürmeyin
ben küçüktüm hatırlıyorm okula giderdik hep aklımız annemizde kalırdı babam anneme bişey yaptımı diye
giderdik kavga etmişler ortalık darmadagın
etrafı toplardık annem bir yandan aglar herkez gergin yemek saati gelir
ayrı onun yemegi verilir biz cocuguz önüne götürürüz
hemen korkar kacarız odadan
öbür odada biz yeriz bu böyle 3 gün falan sürer
sonra gönlü olur gelir barısır hep böyle git gellerle yasadık canlarım sizlerde evlatlarınız böyle yasatmayın derslerde kafayı veremezdik
cünkü aksam evimizde harp edilmş bir aileden cıkıp sabah okula hiçbişey yokgibi gidemezdk böyle böyle büyüdk
yüce rabbim bize yasattıklarını o adamdan getirsin evlerimzden uzak annemden uzak
hepimz evlendik ayrı evlerimz ve eyvallahımz yok
o insanı bildiği gibi bizden uzak yapsın anında ölüp giderde daha dün yasıyordu ne zaman öldü desinler annem hep böyle derdi zavallım

allah hepinize güç kuvvet versin yolunuzu acık etsin
benim babamda anneme bize siddet hep uyguladı
keske bıraksaydı ayrılsaydı ruh hastasydı babam bizi çokkkkk üzdüü
gençliğimizi çocuklugumuzu anamızdan emdiğimizi burnumuzdn getirdi küçücük beyniyle
annemimn gidecek ailesi yoktu hiçkimsesi yoktu ev kadınıydı
gidemedi cekti babam kişisini tabi bizde cektik stres sinir mutlu birgün yasatmadı hakkımı ona helal etmiyorm hiçbir kardseim etmiyor
bizler büyüdük evlendik ev bark sahbi olduk bizlerden korkuyor sesi cıkmıyor emekli oldu pustu evde yalnız kalınca
annem simdi daha rahat hiçbişeye karısmıyor ama ben ve kardeslerim onu affetmiş gibi annemin hatrı için davranıyorz yoksa hiçbirimz unutmadk bizleri aglattıgı yapma dediğimz günleri
yaram deşelendi yazdım da yazdım kusura bakmayın
İyiki de yazmisiniz birkez daha bosanicagim icin mutluyum bunlari okuyunca .cunku kizim cok kucuk oda ilerde sizlerin cektiklerini cektircektim kendim yasadigim yetmiyor gibi

Merhaba arkadaşlar

Eşimle severek evlendik ama sanki severek değil gibi. Zamanla bazı şeyler değişti kıyamayan adam gitti yerine başkası geldi. Şiddetin sözlüsünüde fiziksel olanınıda gördüm ama sevdiğimden ve oğlum için ses çıkarmadım. Artık ona aşkla bakamıyorum mutlu değilim çünkü beni usandırdı yoruldum. Boşanmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Bebeğim 10 aylık hayatı nasıl olacak onu bana verirlermi bilemem. Çok korkuyorum öğrenciyim boşanırsam ailemin yanına gideceğim. Bana bir akıl verin bu hayatı yaşamak istemiyorum. Her gün bir ızdırap :cry::KK42:

boşanmak en son çözüm olsun..
sabır et..bekle..iyileştirmeye çalış.. düzeltecegin şeyler varsa düzelt... şiddet kabul edilemez şeyler tabiki. bir evlilik bu örneğin şiddet dediğiniz bir anlık öfke ile bir defa tokat mı ? yoksa sürekli mi ? şartlar çok önemli. en iyi siz bilirsiniz. sadece çok iyi düşünün zamana bırakın biraz.
baktınız olmuyor mutsuzsunuz o zaman arkanıza bakmadan yolunuza devam edin..çünkü hayat tek başına çocuklarınlada yasanabiliyor... hemde gayet güzel... yeterki iste...

Üç aylıktı kızım boşandığımda çok zor bir süreç ama ayrılmasaydım ya katil, ya ruh hastası olacaktım ya da o beni öldürecekti. çok şükür boşandım ve kızımın mutlu bir annesi var
Sebep neyDi acaba çok zorlandnzmi nasıl devam.ettiniz ailenizn yanınami gittiniz yoksa tek basinizami yasadiniz

Sebep neyDi acaba çok zorlandnzmi nasıl devam.ettiniz ailenizn yanınami gittiniz yoksa tek basinizami yasadiniz
Sebebini anlatsam rahat 5 sezonluk dizi çıkar :confused: Ayrılınca annemlerin yanına geldim ilk başlarda çok zordu ama sonra alıştım kimseyi umursamadım milletin söylediklerini kafama takmadım çünkü kimse benim o evde ne yaşadığımı bilmiyordu. Ben çalışıyorum maddi olarak ailemden bir isteğim yoktu, yakında da ev alacağım inşallah oh mis :KK73:

11 aylik bebegimle ailemin yanina gectim.bebegim suan 13 aylik mahkemeyi bekliyorum.Ayni seyler...psikolojik siddet,fiziksel olduğu da oldu.ölümle tehdit,küfür,hakaret,takintilari...Simdi disaridan bir gozle gorebiliyirum.icindeyken bu kdr net gorulmuyor hicbirsey.resmen bir psikopatla yasamisim.Onu idare etmeye calismak disariya bisey belli etmemeye calismak her an diken ustunde neye kizar acaba diye yasamak cok kotuydu hatta berbatti...cok sukur suan annem babam ablamlar herkes yanimda.bebegimle cok huzurluyuz.mutluyuz.sevgi dolu bir yuvada buyuyecek.cok sansliyiz ailelerimiz var.Allah onlari basimizdan eksik etmesin...isim var sonra.bebegime bakabilirim.daha ne olsun simdilik.bir kurtulayim yeter su adamdan...

Ne yaptiniz durumunuz nasil merak ediyorum..hakkinizda hayirlis olsun..

Ne yaptiniz durumunuz nasil merak ediyorum..hakkinizda hayirlis olsun..
Seneler gectı ama yınede cok olmadı buraya donelı cok sukur temmuz 2017de bosandım kızım buyudu 2 bucuk yasında elhamdulillah mutsuz degıl eskısınden mutluyum aılemleyım lıseyı tam bıtırmemıstım acıktan lıse okuyordum bu yıl mezun oldum ve bır ıse gırme asamasındayım Rabbım herkesı mutlu etsın musmutlu

Back
X