boşanan ve çocuklu bayanlar şimdi nasılsınız

Annem 30 yıl babamın sözlü ve fiziksel şiddetine maruz kaldı maddi manevi sömürüldü. Çocukluğumdan beri anneme boşan diye yalvarıyordum. Babamdan nefret ettim her zaman. Ben 20 yaşına geldiğimde ancak boşandılar. Ve şu an dünyanın en huzurlu insanlarıyız.

Ama ben çocukluğumu ergenliğimi nefret ettiğim sayko bi babayla geçirdiğim için psikolojik sorunlar yaşıyorum. Hani diyorsun ya çocuğum için katlanıyorum diye, çocuğuna aslında ne kadar büyük bi kötülük yaptığının farkında bile değilsin. Hem kendi iyiliğin hem çocuğunun iyiliği için o adamdan ayrılmalısın. Her şey çok güzel olacak emin ol.

Merhaba arkadaşlar

Eşimle severek evlendik ama sanki severek değil gibi. Zamanla bazı şeyler değişti kıyamayan adam gitti yerine başkası geldi. Şiddetin sözlüsünüde fiziksel olanınıda gördüm ama sevdiğimden ve oğlum için ses çıkarmadım. Artık ona aşkla bakamıyorum mutlu değilim çünkü beni usandırdı yoruldum. Boşanmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Bebeğim 10 aylık hayatı nasıl olacak onu bana verirlermi bilemem. Çok korkuyorum öğrenciyim boşanırsam ailemin yanına gideceğim. Bana bir akıl verin bu hayatı yaşamak istemiyorum. Her gün bir ızdırap :cry::KK42:
şimdiki halinden daha kötü olmazsın

Annem 30 yıl babamın sözlü ve fiziksel şiddetine maruz kaldı maddi manevi sömürüldü. Çocukluğumdan beri anneme boşan diye yalvarıyordum. Babamdan nefret ettim her zaman. Ben 20 yaşına geldiğimde ancak boşandılar. Ve şu an dünyanın en huzurlu insanlarıyız.

Ama ben çocukluğumu ergenliğimi nefret ettiğim sayko bi babayla geçirdiğim için psikolojik sorunlar yaşıyorum. Hani diyorsun ya çocuğum için katlanıyorum diye, çocuğuna aslında ne kadar büyük bi kötülük yaptığının farkında bile değilsin. Hem kendi iyiliğin hem çocuğunun iyiliği için o adamdan ayrılmalısın. Her şey çok güzel olacak emin ol.

Çocuğum için katlanıyorum aslında kadınların kendini kandırması.
Benim ayrılmaya cesaretim yok diyemediği için bunu diyor.

çok daha iyiyim .. ama bazen bende ah keşke benimde güzel bir evliliğim olsaydı dediğim oluyor ama bu eski eşi istediğim anlamına gelmiyor.. insan evladı olsun istiyorum çünkü kendisi değişik bir yaratıktı..

7 aylık bir oğlum var 4 senedir evliyim çocuğum büyüsün şu yaz geçsin diye bende kendimi kandırıyorum heralde ama istemiyorum bu adamı çok eminim yalanlar söyleyip aldatıp aldatıp ben yapmadım diyor.herhalde karıyla üst üste görsem ben değilim sen yanlış goruyosun dicek

Ayrıca anan baban sagsa arkandaysa git bosan hata ediyoruz vakit kaydediyoruz birde kabul ediyormu esin acaba bosanmayi

Sen sorunca düşündüm konu sahibi "ben nasılım " diye. İyiyim çok şükür :)
Dipnot: boşanmak çözüm değil sonra milletin gazına gelip bir daha denemeye kalkmayın. O daha fenası. Diri diri ameliyat olmak kadar korkunç. Nerden biliyorsun derseniz ben yaptım da ordan:)
Onun için ailen ondan daha kötü olmaz. Çocuğun en azından ezik bir anne ile büyütmemiş olur.
Sevgiyle kal
Aa ben sizi hatırlıyorum, yıllar sonra yeniden birleşmiştiniz ve sanıyorum hayatınızdan memnundunuz, pişman mısınız yani o_O

alttan alıyordur evet ama yumrukları...alttan alttan yumrukları yiyordur...gerçek misiniz siz ? ne alttan alması ??!!!!!!!!!!!! demekki dyak yeseni susup itaat ediceksiniz. masallah.
Dayak yememek icin adam sinirliyken inatlasmamak uzerine gitmemek gerek alttan almak bu.kendi iyiligi icin diyorum.bana kalsa adam bi ton sopayi hakediyor konu sahibi bosanmali bence zaten.

8 aylık bebekle boşandım daha 1 ay olmadı onsuz hayat güzel daha mutlu huzurluyum... Yen'i Yen'i alışmakta çalışıyorum bende
Peki şuan nerdesiniz yani kimible kalıyorsunuz bebeğinizi kime bırakıyorsunuz çalışıyormusunuz nasıl oluyor? Anlatırsanız sevinirim

Back
X