- 13 Ağustos 2022
- 8.824
- 4.471
- 123
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Pazartesi İnşallahOnce bosanma dilekcesini mahkemeye verin sonra nasil atlattigimizi aciklayacagiz.
Dayıyla yengeyi bi rahat bırakın ayol. Hala bi umut arayı bulurlar diye bakıyorsunuz.Eşimle 1 yıl sevgili 4 ay nisan 4 ay nikahli surecimiz var.Son 2 ayım zehir oldu.Ozellikle annesinin yaptıkları olmuş anneme laf etmesi.Erken ölümünden babamla beni suçlaması.Babama yüzsüz bana yüzsüz diyerek hakaret etmesi.Esimin pasifligi annesine güç yetiremeyip bana satasmasi.Sonra onada kıyamiyorum senden ayrilmadigim için baskı görüyorum kafamda kaşıntı cikti.Kilo verdim dedi.Bana baskı yapıyorlar dedi.Hem kiziyorum. Hem kıyamıyorum.Hem onsuz ne yapicam diye ağlıyorum.Hemde biran önce kurtulmam lazım diyorum.Annesi babama düşman etti eşimi.Simdi alınan bütün hediyeleri dayısının evine gidip son kez görüşüp teslim edicez.Esime ayrılma isteğimi söylemedim daha tahmin ediyordur.Dayisi ile yengesi daha öncede barıştırdı.Bu sefer hep bana bırakan babamda kesinlikle istemiyor sabah akşam ağlıyorum.Bosanan yada nisan atanlar severek ayrılanlar nasıl üstesinden geldiniz? İçimde kıyametler kopuyor.
Başkası için eşini bırakma bence.Bizimde çok büyük sorunlarımız oldu.Ama ikimizde sabrettik.Birimiz pes etse diğeri engel oldu.Sen herkese herşeye inat tut eşinin elini.Eşimle 1 yıl sevgili 4 ay nisan 4 ay nikahli surecimiz var.Son 2 ayım zehir oldu.Ozellikle annesinin yaptıkları olmuş anneme laf etmesi.Erken ölümünden babamla beni suçlaması.Babama yüzsüz bana yüzsüz diyerek hakaret etmesi.Esimin pasifligi annesine güç yetiremeyip bana satasmasi.Sonra onada kıyamiyorum senden ayrilmadigim için baskı görüyorum kafamda kaşıntı cikti.Kilo verdim dedi.Bana baskı yapıyorlar dedi.Hem kiziyorum. Hem kıyamıyorum.Hem onsuz ne yapicam diye ağlıyorum.Hemde biran önce kurtulmam lazım diyorum.Annesi babama düşman etti eşimi.Simdi alınan bütün hediyeleri dayısının evine gidip son kez görüşüp teslim edicez.Esime ayrılma isteğimi söylemedim daha tahmin ediyordur.Dayisi ile yengesi daha öncede barıştırdı.Bu sefer hep bana bırakan babamda kesinlikle istemiyor sabah akşam ağlıyorum.Bosanan yada nisan atanlar severek ayrılanlar nasıl üstesinden geldiniz? İçimde kıyametler kopuyor.
Valla oyle katip, insan hayret ediyorDayıyla yengeyi bi rahat bırakın ayol. Hala bi umut arayı bulurlar diye bakıyorsunuz.
Gönlüm ayrılmakta yana.Mantiken ayrılmak zorundayım.Ailem de yüz çevirdi.Dinlemeyiz.Diyorlar.Babam orada bırakır gelirim seni diyor.Anneme babama laf etti kadın nasıl anne derim ben ona.Dayıyla yengeyi bi rahat bırakın ayol. Hala bi umut arayı bulurlar diye bakıyorsunuz.
Onu denedim.Ama eşim babama düşman oldu.Ben ailemi sildim.Sende sil dedi bana.Bu adamla nasıl devam ederim.Başkası için eşini bırakma bence.Bizimde çok büyük sorunlarımız oldu.Ama ikimizde sabrettik.Birimiz pes etse diğeri engel oldu.Sen herkese herşeye inat tut eşinin elini.
Boşanmayı isteyecekmi bilmiyorum.Cunku bosanma isteğimi belirtmedim daha kendisineÖnceki konuyu hatırladım sanırım aynı evde yaşamıyor hatta boşanmak için delillerim vs var demiştiniz.
Aldığınız bir karar için tekrar tekrar sorgulamayın. Düğünden sonra daha büyük sorunlar yaşamamak adına anlaşmalı boşanmak iki taraf içinde hayırlı olacaktır.
Başkası için eşini bırakma bence.Bizimde çok büyük sorunlarımız oldu.Ama ikimizde sabrettik.Birimiz pes etse diğeri engel oldu.Sen herkese herşeye inat tut eşinin elini.
Ha yani son bir umut babamla gideyim de yumuşatsınlar diyorsun.Gönlüm ayrılmakta yana.Mantiken ayrılmak zorundayım.Ailem de yüz çevirdi.Dinlemeyiz.Diyorlar.Babam orada bırakır gelirim seni diyor.Anneme babama laf etti kadın nasıl anne derim ben ona.
Boşanmak ister emin ol sen bir kuruş talep etme senden önce gider. Yolun başındayken babana düşman olan kişi evlenince sana ne eziyetler eder.Boşanmayı isteyecekmi bilmiyorum.Cunku bosanma isteğimi belirtmedim daha kendisine
Alınan hediyeleri paketledim.Hicbirseyleri birakmadim evde.Ha yani son bir umut babamla gideyim de yumuşatsınlar diyorsun.
Ne eşi yahu, kirayı faturaları kaynananın karşıladığı evde evcilik mi oynayacaklar herkese her şeye inat?Başkası için eşini bırakma bence.Bizimde çok büyük sorunlarımız oldu.Ama ikimizde sabrettik.Birimiz pes etse diğeri engel oldu.Sen herkese herşeye inat tut eşinin elini.
Boşanmak ister emin ol sen bir kuruş talep etme senden önce gider. Yolun başındayken babana düşman olan kişi evlenince sana ne eziyetler eder.
Büyük sözü din
İnsallah bende babama söz verdim.
OkumadımÜyenin eski konularını okudunuz mu ?
Bizim de bi akrabamız vardı, sevgilisi ile her küstüğünde hediyeler karşılıklı kargolanırdı, barışınca geri kargolarlardı.Alınan hediyeleri paketledim.Hicbirseyleri birakmadim evde.
Eşimin maaşı arttı belki bir ay kira ödedi.Ama umrumda değil o eve daha hiç gitme fırsatım olmadı.Ev geçen ay tutuldu.Ankaradayim ben ev İzmir'de Aralık'ta gittim.En son İzmir eNe eşi yahu, kirayı faturaları kaynananın karşıladığı evde evcilik mi oynayacaklar herkese her şeye inat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?