- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.325
- 208
- 37
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
AlalalalaNe eşi yahu, kirayı faturaları kaynananın karşıladığı evde evcilik mi oynayacaklar herkese her şeye inat?
Kıyafet Çiçek Çikolata Tepsisi İccamasiri hariç aklınıza gelebilecek herşeyBizim de bi akrabamız vardı, sevgilisi ile her küstüğünde hediyeler karşılıklı kargolanırdı, barışınca geri kargolarlardı.
Eeee?Kıyafet Çiçek Çikolata Tepsisi İccamasiri hariç aklınıza gelebilecek herşey
WhatsApp kayıtları var elimde.Ekran görüntüsü alıp dava acicam.Esimin nikaha ikna etmesi mesela.Hakaret küfür şiddet tehditleri.Sizce tek celsede bisanirmiyiz?Daha ayni evde birgun bile kalmadan birsuru konu açtınız. Bu evliligin yurumeyecegi belli. 1 yılınız dolmadi ama ayni eve girmediniz bu konuyu bir avukata danisin
Ya he kesin öyledir. Bize değil kendine dürüst ol önce. O ev senin olmayacak hiçbir zaman, tek kaşık bile. Sen genç odasına gelin gideceksin resmen. Hala son umut kırıntısı bulup sünnetleme peşindesin , bu kadar uğraşma, evlenesin var evlen gitsin işte öfff.Eşimin maaşı arttı belki bir ay kira ödedi.Ama umrumda değil o eve daha hiç gitme fırsatım olmadı.Ev geçen ay tutuldu.Ankaradayim ben ev İzmir'de Aralık'ta gittim.En son İzmir e
Boşanırsın şekerim git aç davayı hadi.WhatsApp kayıtları var elimde.Ekran görüntüsü alıp dava acicam.Esimin nikaha ikna etmesi mesela.Hakaret küfür şiddet tehditleri.Sizce tek celsede bisanirmiyiz?
WhatsApp kayıtları var elimde.Ekran görüntüsü alıp dava acicam.Esimin nikaha ikna etmesi mesela.Hakaret küfür şiddet tehditleri.Sizce tek celsede bisanirmiyiz?
Ya he kesin öyledir. Bize değil kendine dürüst ol önce. O ev senin olmayacak hiçbir zaman, tek kaşık bile. Sen genç odasına gelin gideceksin resmen. Hala son umut kırıntısı bulup sünnetleme peşindesin , bu kadar uğraşma, evlenesin var evlen gitsin iş
Babama söz verdim.Esimin mesajlarını görünce ya hayal dünyasındasin.Yada aklın gitmiş dedi.Ayrilicam.Bilemem ki bunlari avukatla konusun. Zamanasimlari var, hakaretin ustune seni seviyorum dersen affetmis sayildigin yargitay karari var. Var da var yani.
Hakaret ve tehditler icin savcılığa gidip sikayetci olabilirsiniz.
Ha bana sorarsanız bosanacaginizi düşünmüyorum. Birileri sizi baristirsin diye umit ediyorsunuz. Kendinize yazik edeceksiniz
Babaniz mantikli bir adama benziyor. Onu dinleyinBabama söz verdim.Esimin mesajlarını görünce ya hayal dünyasındasin.Yada aklın gitmiş dedi.Ayrilicam.
Baban bile inanmıyor sen burda bizi ikna etmeye çalışarak zaman kaybetme.Babama söz verdim.Esimin mesajlarını görünce ya hayal dünyasındasin.Yada aklın gitmiş dedi.Ayrilicam.
Bi de her şeyi paketledim diyor sjdjfjfj. Aç kapa aç kapa artema olacak o bohçalar iyiceDayı ve eşi daha önce sizi barıştırmış,şimdi özellikle onların evine gidip çeyizi bırakıp son kez konuşacaksınız e mi
Babama daha önce bosanayim baba mantıklı karar veremiyorum dedim.Kizim sabret dedi mesajlarimizin içeriğinden haberi yoktu okuyunca ayrıldığında yat kalk dua et kurtuldugun için dedi.Babaniz mantikli bir adama benziyor. Onu dinleyin
Bohça yapmadılarBi de her şeyi paketledim diyor sjdjfjfj. Aç kapa aç kapa artema olacak o bohçalar iyice
Hatçe ikizleri doğuracak neredeyse,konu sahibi ne vuslata erdi nede ayrılabildiBi de her şeyi paketledim diyor sjdjfjfj. Aç kapa aç kapa artema olacak o bohçalar iyice
Hiç farketmez, bohça, çanta, sepet, bavul vs.. Açılıp kapanmayacak bi şey yok.Bohça yapmadılarkaynanam bir kolye küpe taktı.Onada 300 bin lira masraf da masraf.Dedi
Babama daha önce bosanayim baba mantıklı karar veremiyorum dedim.Kizim sabret dedi mesajlarimizin içeriğinden haberi yoktu okuyunca ayrıldığında yat kalk dua et kurtuldugun için dedi.
Şimdi babamı aramışlar.Dayi sorun var gene heralde diyor.Tabi o ara eşim akrabalariyla gorusmemi.istemedi.Ailem sana düşman dedi.Birde gidiyor dayısına.Sorunlarimiz var diyor.Dayisi babamı ariyor.Ben teyzemlere gitmiştim.Evde değildim.Sorun varmış diyerek babamda anlatıyor dayı da diyorki evet bu böyle dev etme güzellikle bitecekse bitsin babamda gidelim hediyeleri verip dinleyip helallesip.gelelim asla ağlama zayıflık gösterme dedi.Dayi ve yengesine de aramız iyi diyor.Yalan söylüyor.Esim.Hem annesi hem ben arada kalınca tekrar dayısına gidiyor.Dayı ve eşi daha önce sizi barıştırmış,şimdi özellikle onların evine gidip çeyizi bırakıp son kez konuşacaksınız e mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?