- 10 Şubat 2022
- 457
- 273
- 33
- 27
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Cinsel birliktelik olmadı.Ama bedenlerimizi gördük.Utaniyorum.Pisman oldum.Ama bu sebep değil ben onu sevdim.Gercek yüzünü 1 1.5 sene sonra gordumBenim kafam bu kadar sacmaligi kaldirmazdi simdiye kadar 10 defa dava acmistim. Buradan bakinca gercekten tuhaf duruyor iliskiniz. Koca istiyorum, gel beni al diyen teyze var ya o geliyor aklima. Neden bu kadar israrcisiniz? Bu adamla cinsel bir beraberliginiz mi oldu o yuzden mi ayrilmak istemiyorsunuz?
Annesine de kaba aslinda.Fakat sözünden çıkmıyor.Mesele ne eşiniz anneciyse çok olmaz
Cinsel birliktelik olmadı.Ama bedenlerimizi gördük.Utaniyorum.Pisman oldum.Ama bu sebep değil ben onu sevdim.Gercek yüzünü 1 1.5 sene sonra gordum
Bizde imam nikahı önemli.Uste yazdığım gibi çevrem muhafazakar cinsel birliktelik yaşamadım.Bu yüzden iyiki de yasamamisim.Bisey olmaz beden gormekten
Zavallı dayı.Şimdi babamı aramışlar.Dayi sorun var gene heralde diyor.Tabi o ara eşim akrabalariyla gorusmemi.istemedi.Ailem sana düşman dedi.Birde gidiyor dayısına.Sorunlarimiz var diyor.Dayisi babamı ariyor.Ben teyzemlere gitmiştim.Evde değildim.Sorun varmış diyerek babamda anlatıyor dayı da diyorki evet bu böyle dev etme güzellikle bitecekse bitsin babamda gidelim hediyeleri verip dinleyip helallesip.gelelim asla ağlama zayıflık gösterme dedi.Dayi ve yengesine de aramız iyi diyor.Yalan söylüyor.Esim.Hem annesi hem ben arada kalınca tekrar dayısına gidiyor.
Ayni konuyu kac kere daha acacaksin? Iliskinizin tum evrelerini ezberledik. Duzgun bir iliskiniz yok kolay atlatirsin. Nafaka alacak misin? Oyle bi planin vardi?Eşimle 1 yıl sevgili 4 ay nisan 4 ay nikahli surecimiz var.Son 2 ayım zehir oldu.Ozellikle annesinin yaptıkları olmuş anneme laf etmesi.Erken ölümünden babamla beni suçlaması.Babama yüzsüz bana yüzsüz diyerek hakaret etmesi.Esimin pasifligi annesine güç yetiremeyip bana satasmasi.Sonra onada kıyamiyorum senden ayrilmadigim için baskı görüyorum kafamda kaşıntı cikti.Kilo verdim dedi.Bana baskı yapıyorlar dedi.Hem kiziyorum. Hem kıyamıyorum.Hem onsuz ne yapicam diye ağlıyorum.Hemde biran önce kurtulmam lazım diyorum.Annesi babama düşman etti eşimi.Simdi alınan bütün hediyeleri dayısının evine gidip son kez görüşüp teslim edicez.Esime ayrılma isteğimi söylemedim daha tahmin ediyordur.Dayisi ile yengesi daha öncede barıştırdı.Bu sefer hep bana bırakan babamda kesinlikle istemiyor sabah akşam ağlıyorum.Bosanan yada nisan atanlar severek ayrılanlar nasıl üstesinden geldiniz? İçimde kıyametler kopuyor.
Nafaka talep etmicem.Onu neden öyle istedim.Soyle izah ediyim.Bir anda bosanicam dedi anladım ne oldu bitti.Ofkedendi.Ayni konuyu kac kere daha acacaksin? Iliskinizin tum evrelerini ezberledik. Duzgun bir iliskiniz yok kolay atlatirsin. Nafaka alacak misin? Oyle bi planin vardi?
Eşimle 1 yıl sevgili 4 ay nisan 4 ay nikahli surecimiz var.Son 2 ayım zehir oldu.Ozellikle annesinin yaptıkları olmuş anneme laf etmesi.Erken ölümünden babamla beni suçlaması.Babama yüzsüz bana yüzsüz diyerek hakaret etmesi.Esimin pasifligi annesine güç yetiremeyip bana satasmasi.Sonra onada kıyamiyorum senden ayrilmadigim için baskı görüyorum kafamda kaşıntı cikti.Kilo verdim dedi.Bana baskı yapıyorlar dedi.Hem kiziyorum. Hem kıyamıyorum.Hem onsuz ne yapicam diye ağlıyorum.Hemde biran önce kurtulmam lazım diyorum.Annesi babama düşman etti eşimi.Simdi alınan bütün hediyeleri dayısının evine gidip son kez görüşüp teslim edicez.Esime ayrılma isteğimi söylemedim daha tahmin ediyordur.Dayisi ile yengesi daha öncede barıştırdı.Bu sefer hep bana bırakan babamda kesinlikle istemiyor sabah akşam ağlıyorum.Bosanan yada nisan atanlar severek ayrılanlar nasıl üstesinden geldiniz? İçimde kıyametler kopuyor.
Ama sizin eşiniz size destek olmuş da o yüzden tutunmussunuz sanki .. Bu kızın anlattıklarına göre ana kuzusu eşinin es olduğunu idrak edememiş bir tip .. herseyi geçtim ölüye saygilari yok meftaya saygı duymayan sağa hiç duymaz evet eninde sonunda eşi anlar kıymetini ama belki 10 yıl sonra kadın antidepresanlarla ayakta dururken anlar onun da hiç kıymeti olmuyor inaninBaşkası için eşini bırakma bence.Bizimde çok büyük sorunlarımız oldu.Ama ikimizde sabrettik.Birimiz pes etse diğeri engel oldu.Sen herkese herşeye inat tut eşinin elini.
Of 3975388. Konuda herkes ayni seyleri soylucek zaten. Sen bi netlestir dertlesme isini ondan sonra halledelimEşimle 1 yıl sevgili 4 ay nisan 4 ay nikahli surecimiz var.Son 2 ayım zehir oldu.Ozellikle annesinin yaptıkları olmuş anneme laf etmesi.Erken ölümünden babamla beni suçlaması.Babama yüzsüz bana yüzsüz diyerek hakaret etmesi.Esimin pasifligi annesine güç yetiremeyip bana satasmasi.Sonra onada kıyamiyorum senden ayrilmadigim için baskı görüyorum kafamda kaşıntı cikti.Kilo verdim dedi.Bana baskı yapıyorlar dedi.Hem kiziyorum. Hem kıyamıyorum.Hem onsuz ne yapicam diye ağlıyorum.Hemde biran önce kurtulmam lazım diyorum.Annesi babama düşman etti eşimi.Simdi alınan bütün hediyeleri dayısının evine gidip son kez görüşüp teslim edicez.Esime ayrılma isteğimi söylemedim daha tahmin ediyordur.Dayisi ile yengesi daha öncede barıştırdı.Bu sefer hep bana bırakan babamda kesinlikle istemiyor sabah akşam ağlıyorum.Bosanan yada nisan atanlar severek ayrılanlar nasıl üstesinden geldiniz? İçimde kıyametler kopuyor.
Söylenen sözler yapılan hakaretler zaten kıyamet aklınız bu davranışlara karşı sevgi degil mantıkla hareket etmesi gerekir.Eşimle 1 yıl sevgili 4 ay nisan 4 ay nikahli surecimiz var.Son 2 ayım zehir oldu.Ozellikle annesinin yaptıkları olmuş anneme laf etmesi.Erken ölümünden babamla beni suçlaması.Babama yüzsüz bana yüzsüz diyerek hakaret etmesi.Esimin pasifligi annesine güç yetiremeyip bana satasmasi.Sonra onada kıyamiyorum senden ayrilmadigim için baskı görüyorum kafamda kaşıntı cikti.Kilo verdim dedi.Bana baskı yapıyorlar dedi.Hem kiziyorum. Hem kıyamıyorum.Hem onsuz ne yapicam diye ağlıyorum.Hemde biran önce kurtulmam lazım diyorum.Annesi babama düşman etti eşimi.Simdi alınan bütün hediyeleri dayısının evine gidip son kez görüşüp teslim edicez.Esime ayrılma isteğimi söylemedim daha tahmin ediyordur.Dayisi ile yengesi daha öncede barıştırdı.Bu sefer hep bana bırakan babamda kesinlikle istemiyor sabah akşam ağlıyorum.Bosanan yada nisan atanlar severek ayrılanlar nasıl üstesinden geldiniz? İçimde kıyametler kopuyor.
Daha boşanma isteğini eşine bile söylememiş kiSiz daha boşanmadınız mı yahu,bu kaçıncı konularınızın klonu. Yoksa ben mi karıştırıyorum forumda başka kahve ismiyle başlayan biri daha mı var?
Aklımda kalan biri vardı daha aynı eve girmeden boşanacağım nafaka alacağım tazminat alacağım diyen,işten de ayrılmıştı tazminat almak için..
Eşinin kardeşinin yetim maaşıyla kendine ciciler alan. Kaynanası evini hazırlamıştı perde eşya,kirasını da o ödeyecekti. O siz miydiniz ?
ay ben sizi bu üyeyle karıştırıyorum bazen yaaDaha boşanma isteğini eşine bile söylememiş ki
Esine vahiy insin diye bekliyo niye acele ediyosunuz oyle hemen nasi olcakBize bin kere actiginiz konuyu daha esinize soylemediniz mi? Once ona soyleyin sonra buraya konu acin artik degisik birseyler olsun hep ayni hep ayni hic aksiyon yok begenmedim. Zaten bosanmicaksiniz da yinede bi degissin kavga felan ciksin bir olay olsun konunuz hep ayni siz nasil degisik yorum bekliyebiliyorsunuz.
BaşladıkOnce bosanma dilekcesini mahkemeye verin sonra nasil atlattigimizi aciklayacagiz.
Diğer konularını bilmiyordum.Zaten evlilik değil bu.Hayirlisi olsun artık ne diyeyimAma sizin eşiniz size destek olmuş da o yüzden tutunmussunuz sanki .. Bu kızın anlattıklarına göre ana kuzusu eşinin es olduğunu idrak edememiş bir tip .. herseyi geçtim ölüye saygilari yok meftaya saygı duymayan sağa hiç duymaz evet eninde sonunda eşi anlar kıymetini ama belki 10 yıl sonra kadın antidepresanlarla ayakta dururken anlar onun da hiç kıymeti olmuyor inanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?