Boşanan veya Nisan Atanlar ?

Cinsel birliktelik olmadı.Ama bedenlerimizi gördük.Utaniyorum.Pisman oldum.Ama bu sebep değil ben onu sevdim.Gercek yüzünü 1 1.5 sene sonra gordum

Zavallı dayı.

Ayni konuyu kac kere daha acacaksin? Iliskinizin tum evrelerini ezberledik. Duzgun bir iliskiniz yok kolay atlatirsin. Nafaka alacak misin? Oyle bi planin vardi?

Evliliğinizin nasıl olacağını yaşadıklarınızdan anlayabilirsiniz. Hiç bir şey değişmeyecek aksine daha kötü olacak. Ayrılmanız sizin için iyi olan

Başkası için eşini bırakma bence.Bizimde çok büyük sorunlarımız oldu.Ama ikimizde sabrettik.Birimiz pes etse diğeri engel oldu.Sen herkese herşeye inat tut eşinin elini.
Ama sizin eşiniz size destek olmuş da o yüzden tutunmussunuz sanki .. Bu kızın anlattıklarına göre ana kuzusu eşinin es olduğunu idrak edememiş bir tip .. herseyi geçtim ölüye saygilari yok meftaya saygı duymayan sağa hiç duymaz evet eninde sonunda eşi anlar kıymetini ama belki 10 yıl sonra kadın antidepresanlarla ayakta dururken anlar onun da hiç kıymeti olmuyor inanin

Of 3975388. Konuda herkes ayni seyleri soylucek zaten. Sen bi netlestir dertlesme isini ondan sonra halledelim

Söylenen sözler yapılan hakaretler zaten kıyamet aklınız bu davranışlara karşı sevgi degil mantıkla hareket etmesi gerekir.
Ve daha önemlisi kimse başkasının aklı ile hareket etmez annesi bu davranışları oğlunu ile ortak dolduruşa gelmiyor

Daha boşanma isteğini eşine bile söylememiş ki

Aşırı über kezban konular açıyorsunuz, kusura bakmayın. Belliki atlatamadığınız şeyler var . Kafanızda netleştirin ve bence yardım alın. Hayatınız bir fırtınaya tutulmuş hala cinsellik olmadı yok bedenlerimizi gördük ıvır zıvır.

Bize bin kere actiginiz konuyu daha esinize soylemediniz mi? Once ona soyleyin sonra buraya konu acin artik degisik birseyler olsun hep ayni hep ayni hic aksiyon yok begenmedim. Zaten bosanmicaksiniz da yinede bi degissin kavga felan ciksin bir olay olsun konunuz hep ayni siz nasil degisik yorum bekliyebiliyorsunuz.

Esine vahiy insin diye bekliyo niye acele ediyosunuz oyle hemen nasi olcak

Diğer konularını bilmiyordum.Zaten evlilik değil bu.Hayirlisi olsun artık ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…