Oğlunuz kaç yaşında? Zorlanmıyor musunuz? ne kadar sürede bir görüyor?
Benimde canım babacım istememişti. Evliykende hep bu çocuk seni kaldıramıyor derdi. Kendisini tam 1 ay önce kaybettik.

Benim yıllardır boşanmk istediğim! kocam ise bu berbat günlerimi daha da berbat edip lohusalığımın 4.gününde yıllardır küs olduğum ve bana bir başsağlığı bile dilemeyen (ben küs olduğu halde kendi annesinin cenazesine gidip küs değilmişiz gibi davrandığım halde!) Hastaneye gelen kayınvalideme çocuğu göstermedim! Diye benden boşanmak istedi ve süt kokulu çocuğunu bırakıp annesigilin evine gitti.

Sevyorum seni diye diye gitti. Annesi 5 dk görmedi diye kendi çocuğunu görmemeyi tercih edecek kadar akılsız!
Kesinlikle haklısınız.
Bende aslınsa aşırı nefret ediyorum aşırı kırgınım .teladisi olmayan şeyler yaşattı bana. Ama içimde bi yerlerde onu hala seven bir kadın var. Dayanamıyorum. Sarıldık öpüştül ayrıldık resmen. Defalarca evden kovdum boşanalık dedim boşanmadı. Şimdi hayayımın en berbat döneminde saçma sapan bir nedenle beni bırakıp gittiö nasıl affedebilirimmki! Yeni roğmuş bebeğini bir erkek nasıl düşünmez kıxlar? Babalık cidden sonradan mı yükleniyor?
Oğlum 16 günlük ve böyle bir evliliğe çocuk yaptığım için pişman oluyor sonra kendimden utanıyorum. Allahım olmayanlara versin oğlumu da bana bağışlasın. Bu ikili duygu beni yıpratıyor sizin 2. Çocuk mesajınız bana iyi geldi.