Boşananlar toplansın😐

iki ucu b.klu degnek.. ugrassan bosaninca pisman oluyorsun. ugrasmasan ugrassaydim yuvam kurtulur muydu hata mi ettim deme ihtimalin var. ugrasmak yine en iyisi. keske'n olmaz. elimden geleni yaptim nasip buymus dersin.
Tam olarak öyle aslında durum. Sorun şu ki benimkinin düzelmeyeceği çok belliydi ama ben görememişim

Kaos sever yapı😂 Allah da sizi güldürsün 😂 Maalesef Türk erkekleri ve ailelerine ne yapsa yaranılmıyor. Burdaki konuları okuyup üstüne televizyondaki olayları falan görünce evlilik resmen kendi kendimizin ipini çekmek gibi gelmeye başladı
Türk erkekleri genel olarak aileci, ataerkil. Böyle olmayan yok mu var ama çok az malesef.

Ben boşanma aşamasındayım.
En çok pişman olduğum şey; babam asla evlenmemi istememişti. Yaşın küçük, yöre-kültür farkı var, erken demişti. Dinlememiştim. Çok haklıymış. Babam haklı çıktı ve ben hayatımı mahvettim maalesef. Neyse ki şükürler olsun oğlum var.🤲❤️

Türk erkekleri genel olarak aileci, ataerkil. Böyle olmayan yok mu var ama çok az malesef.
Evet maalesef😒 Sanki kadının ailesi aile değil. Yok gelin hizmet etsin,yok yaşlaninca bize baksın,yok bayramlarda ilk bize gelsin uzayıp gidiyor. Erkekler de asla alttan almıyor. Yani görüp duyduklarım bu şekilde en azından

Ben boşanma aşamasındayım.
En çok pişman olduğum şey; babam asla evlenmemi istememişti. Yaşın küçük, yöre-kültür farkı var, erken demişti. Dinlememiştim. Çok haklıymış. Babam haklı çıktı ve ben hayatımı mahvettim maalesef. Neyse ki şükürler olsun oğlum var.🤲❤️
Ana oğul mutlu,sağlıklı ömürler diliyorum🙏

Ben beş ayboldu bosanali önceleri iyi gibiydim .Ama şimdi özlüyorum gibi yada evli olma hissini seviyorum diyelim . Aslında daha mutlu olacağımı sanmıştı m ama kızlarimi görünce üzülüyorum.

Ben beş ayboldu bosanali önceleri iyi gibiydim .Ama şimdi özlüyorum gibi yada evli olma hissini seviyorum diyelim . Aslında daha mutlu olacağımı sanmıştı m ama kızlarimi görünce üzülüyorum.
Arada bocalamalar oluyor evet ama eminim ki kolayca boşanma kararı almamışsınızdır

Back
X