• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşananlar ve 2.kez evlenenler

Şimdi daha iyi anladım sizi detaylı anlatmadiginiz için ön yargılı davrandim kbmayin anne olma isteğinizi anlıyorum en doğal hakkınız eğer esinizle sorunlarınız çok büyük değilse düzeltmeye bakın ama eğer hiçbir şekilde anlasamiyorsaniz ayrılın ve yine dediğim gibi ayrıldıktan sonra sırf anne olmak için hemen tanıdığınız ilk kişiyle evlilik dusunmeyin bu devirde bir insanın gerçek karakterini tanımak gerçekten zor ikinci evlilik ilk evliliginizden daha beter olabilir bunu unutmayın yaş ve anne olma konusuna gelince nasipte varsa yaşınız kaç olursa olsun anne olursunuz mesela benim annem 45 yaşında anne oldu ztn tıp çok ilerledi tüp bebek falan ilaki anne olursunuz kafaniza takmayin bu kadar herşey nasip meselesi neyse çok uzatim:) iyi günler herşey gönlünüzce olsun.
Olsun önemli değil..Hayırlısı olur inşallah..

İşte son yazıdğınızdaki gibi şuan benimde halim..pskojik şiddet var eşiniz ne yapıyorsa suan aynını bana yapıyor.Boşandınız mı? Yoksa böyle mi kabul ettiniz
Davayı açtım ama kabul etmediği için uzuyor. Hiçbir şey talep etmeden anlaşmalı boşanalım diyorum baştan beri kabul etmiyor, ayrıyız sonuç olarak ve dava sürüyor.
Ama tek sebep bunlar değildi başka şeyler de oldu. İyi düşün, kendi hayatını garantiye almadan boşanma derim ben. Benim öyle bir şansım yoktu ne yazık ki, debelenip duruyorum şu an.

Yani evliligin toparlanacak hicbir tarafi yok mu? Hic hissettiklerinizi ciddi bir sekilde anlattiniz mi? Daha 2 sene evlisiniz henüz. Üzüldüm gercekten

Davayı açtım ama kabul etmediği için uzuyor. Hiçbir şey talep etmeden anlaşmalı boşanalım diyorum baştan beri kabul etmiyor, ayrıyız sonuç olarak ve dava sürüyor.
Ama tek sebep bunlar değildi başka şeyler de oldu. İyi düşün, kendi hayatını garantiye almadan boşanma derim ben. Benim öyle bir şansım yoktu ne yazık ki, debelenip duruyorum şu an.
Boşanmayı mı kabul etmiyor.Bende bundan korkuyorum.Ömrümü heba etmek istemiyorum

Yani evliligin toparlanacak hicbir tarafi yok mu? Hic hissettiklerinizi ciddi bir sekilde anlattiniz mi? Daha 2 sene evlisiniz henüz. Üzüldüm gercekten
Malesef cok denedim ama hayattaki tel deger verdigi şey para.baska birşey yok beni çalıştırıp tüm maaşımıda kendisine vermemi istiyor ve dahasıda var.Artık olur yanı kalmadı

Boşanmadım ama kuzenim 3. Evliliğini yaptı 10 yıl önce şuanda çok mutlu
İlk eşi trafik kazası sonucu vefat etmişti
İkinci aldattı ayrıldılar
Şimdiki eşiyle çok mutlular
Sizde bilemezsiniz belki de boşanınca daha iyi sizi seven değer veren birini bulursunuz

Boşanmayı mı kabul etmiyor.Bende bundan korkuyorum.Ömrümü heba etmek istemiyorum
Evet boşanmak istemiyor, o kadar saçma ki... ortak hiçbir şeyimiz kalmadı ayrıyız tamamen ama boşanmayacakmış. Öyle yalvarmalı aşklı bir durum da yok yani dizilerdeki gibi şeyler canlanmasın gözünde:) Davayı ben açmasam o bir ömür böyle gidebilir. Çünkü erkekler aldatmayı sorun olarak görmüyor biliyosun. Evlilik onun için sigorta gibi bişey, dönüp dolaşıp yine gelmek zorunda kalır diye bakıyor heralde.

Herkese iyi akşamlar.2 yıllık evliyim cocıçugum yok.Eşimle maddi manevi bir çok tartışmamız oldu.Ve sonki tartışmadan sonra 15 gündür aynı evin içindeyiz ama birbirimizin yüzünü bile görmüyoruz..sabah 5 bucukta abimi almak zorundaydım merak bile etmiyor.nerdeyim napıyorum diye.öyle bekliyorum çaresizce..bugün 14 subatı belki bi bahaneyle çiçek alır gelir dedim kirli iş kıyafetlerini getirmiş.Artık sabrımın son demleri.Avukat arkadaslar varsada yardımcı olsun.Simdi bi ev tutsam eşyalarımı taşısam bu benm aleyhime olur mu.Davayı ben açsam ne kaybederim.Lütfen yardım edin..Bide son soru.Geçiyor mu? İkinci evliliklerde mutlu olunur mu? Kafam cok karısık.tek bildiğim alıp başımı gitmek...
İkinci evliliklerde mutlu olunurmu kesin net bişiy yok sonuçta bundada boşanmak için evlenmedik ama bunlara katlanmak zorunda değilsin bunu beden kendine yapıosun diceksinki bekara karı boşamak kolay ama bende boşandım ve 2 çocugum var boşamdıktan sonra çalışmaua başladım işimde yükseldim ve şuan hayatımda bana bi okadar değer veren bi insan var keşke daha önce boşansaymışım aman çocuklar diye diye yıpratmışız kendimizi ama şunu unutmayalım mutsuz ve sürekli kavgalı bi aile ortamında çocuklar çok daha fazla etkileniyor

Herkese iyi akşamlar.2 yıllık evliyim cocıçugum yok.Eşimle maddi manevi bir çok tartışmamız oldu.Ve sonki tartışmadan sonra 15 gündür aynı evin içindeyiz ama birbirimizin yüzünü bile görmüyoruz..sabah 5 bucukta abimi almak zorundaydım merak bile etmiyor.nerdeyim napıyorum diye.öyle bekliyorum çaresizce..bugün 14 subatı belki bi bahaneyle çiçek alır gelir dedim kirli iş kıyafetlerini getirmiş.Artık sabrımın son demleri.Avukat arkadaslar varsada yardımcı olsun.Simdi bi ev tutsam eşyalarımı taşısam bu benm aleyhime olur mu.Davayı ben açsam ne kaybederim.Lütfen yardım edin..Bide son soru.Geçiyor mu? İkinci evliliklerde mutlu olunur mu? Kafam cok karısık.tek bildiğim alıp başımı gitmek...
Merhaba. Sizin psikolojinizi çok iyi anlıyorum. Ben de yalnızlıktan hoşlanmayan biriyim. İlk evliliğimi 2018 de bitirdim. 12 yıllık evliydim ve 2 oğlum vardı. 2 sene sonra tekrar evlendim. Şimdi çok mutluyum. Çünkü eşim çok anlayışlı ve kibar biri. İlk eşime deliler gibi aşıktım, severek evlenmiştik. Fakat kaba ve zaman zaman şiddet uygulayan biriydi. İyiki boşadım. Yüzünü Şeytan görsün. 2. eşimi çok seviyorum. Bütün kötü anıları unutturdu ban.

Merhaba. Sizin psikolojinizi çok iyi anlıyorum. Ben de yalnızlıktan hoşlanmayan biriyim. İlk evliliğimi 2018 de bitirdim. 12 yıllık evliydim ve 2 oğlum vardı. 2 sene sonra tekrar evlendim. Şimdi çok mutluyum. Çünkü eşim çok anlayışlı ve kibar biri. İlk eşime deliler gibi aşıktım, severek evlenmiştik. Fakat kaba ve zaman zaman şiddet uygulayan biriydi. İyiki boşadım. Yüzünü Şeytan görsün. 2. eşimi çok seviyorum. Bütün kötü anıları unutturdu ban.
İkinci eşinizle nasıl tanıştınız

Bu aralar surekli eski konulari hortlatiyorlar ve hepsinde de konu sahibi uzun zamandir siteye giris yapmayan kisiler bosuna tekrar konuyu okuyoruz bakiyoruz aa eski yorum yapsak zaten okumicak birde yeni konu acanlara haksizlik oluyor cunku eski konular ustte kalinca onlarin konulari alta dusuyor.

Bu aralar surekli eski konulari hortlatiyorlar ve hepsinde de konu sahibi uzun zamandir siteye giris yapmayan kisiler bosuna tekrar konuyu okuyoruz bakiyoruz aa eski yorum yapsak zaten okumicak birde yeni konu acanlara haksizlik oluyor cunku eski konular ustte kalinca onlarin konulari alta dusuyor.
Soruyu başlık sahibine sormamış. Şu an aktif olan bir kullanıcıya sormuş.
Bende mutluluğu 2. Evliliğinde bulanlardanım ✋🏻 ilk eşim narsist, depresif, hırsının kölesi bir tipti. 2. Eşim tam bir aile babası 😍 Nasip, kısmet meselesi bu işler.

Bende mutluluğu 2. Evliliğinde bulanlardanım ✋🏻 ilk eşim narsist, depresif, hırsının kölesi bir tipti. 2. Eşim tam bir aile babası 😍 Nasip, kısmet meselesi bu işler.
Size mi sorulmus soru ozur dilerim? Yinede ozelden sorsa daha iyi olurdu sanki. Surekli karsima eski konular cikinca sinir olmaya basladim kusura bakmayin.

Neden begenmedime bastiniz anlamadim ne kotu birsey soyledim ne de kirici birsey.

Boşanan kadınlara Allah’ın bi hediyesi mi ne? Çektikleri sıkıntılara kefaret mi ne :) hep 2. Eşlerinden yüzleri gülüyor maşallah darısı tüm çile çeken boşanan kadınlara 🤲🏻

Size mi sorulmus soru ozur dilerim? Yinede ozelden sorsa daha iyi olurdu sanki. Surekli karsima eski konular cikinca sinir olmaya basladim kusura bakmayin.
Size özelden yazmak istedim anlatmak için ama mesajınız kapalı. Eğer mesaj atabilirseniz detaylı anlatırım

Size özelden yazmak istedim anlatmak için ama mesajınız kapalı. Eğer mesaj atabilirseniz detaylı anlatırım
Ya ben beceremedim sanirim
Ya ben beceremedim sanirim su uyelerle ozel mesaj kullanamazsinuz yaziyir sizin adinizi girdigimde.

Back
X