Bosananlar ya da bosanmayi dusunenler..

rinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
127
0
46
Fransa
arkadaslar bosanma karari aldim ve bosandiktan sonraki psikolojik bilinmezlik beni korkutuyo.bosanan kisilerden tecrube edinmek istiyorum..

öncelikle hakkınızda hayırlısı neyse o olsun....

sormak istiyorum, çocuğunuz var mı ve çalışıyormusunuz.....burdan yola çıkarak yorum yapmak daha doğru olur diye düşündüm de....

öncelikle hakkınızda hayırlısı neyse o olsun....

sormak istiyorum, çocuğunuz var mı ve çalışıyormusunuz.....burdan yola çıkarak yorum yapmak daha doğru olur diye düşündüm de....

evt iki cocugum var onlar icinde boylesinin daha iyi olucagini dusunuyorum ama onlara haksizlik etmektende korkuyorum acikcasi.suan calismiyorum ama basvuru yaptim..

çocuk olunca anne baba ayrılığı hem çocuklar için hem de taraflar için zor bir durum....karıkocalık bitse bile anne babalık devam edeceğine göre çok büyük bir mücadele sizi bekliyor olacak...bu durumda ayrılığı göze alırken iki çocuğunuzla beraber sizi kabul edecek ve gönül huzuruyla yanlarına dönebileceğiniz bir aileye sahipseniz işiniz biraz daha kolay olur....katlanılması zor bir durumdamısınız ki ....nelerdir sizi bu karara iten....

hyr ailemden cok uzaktayim kaldigim yerde bir iki arkadastan baska kimse yok.evt katlanilmasi zor bir durum.esimin madde bagimlisi olmasi,evine cocuklarina karsi ilgisiz olmasi,hakaretleri cekilecek gibi degil.son iki haftadir odasini bile ayirdi salona girmiyor bile odasina cekilip kapiyi kapatiyor.sonuc olarak bana bosanmaktan baska care birakmadi...

canım ya kıyamam ben sana ailede uzak olunca hepten yalnız hissediyosun dimi canım benim yaaaa

allah bütün genç kadınların, annelerin yardımcısı olsun.....sizin için ve iki çocuğunuz için allah selamet versin...

allah bütün genç kadınların, annelerin yardımcısı olsun.....sizin için ve iki çocuğunuz için allah selamet versin...

tsk ederim.ins pismanlik duymadan bu isin icinden cikarim.cocuklarim ben ve mutlu bir hayat dilegim bu...

Boşanmanın etkisi herkeste aynı türde kendini gösterir mi? Zannetmiyorum

Psikolojik olarak çöküşünüz ya da yeniden dünyaya gelişiniz yaşadıklarınız ve tramvalarınızla aynı doğrultuda olur diye düşünüyorum...

Eğer böyle bir karar aldıysanız ve boşanma sonrası yaşayacağınız boşluktan korkuyorsanız profesyonel destek alın.

Sizin durumunuzdaki biri için en doğru olanı boşanmak. Neden düşünüyorsunuz ki. Çocuklarınızı öyle bir babayla nasıl büyütebiliyorsunuz. Madde kullandığının farkındadır herhalde çocuklarınız. Ben çocukluğumda dünyadaki bütün erkeklerin babam gibi olduğunu düşünürdüm. Sanki başka bir model yok. Sanırım çocuklar hep böyle düşünüyorlar. Örnek alacakları baba o baba olmamalı. Allah yardımcınız olsun

madde bağımlısı bir erkekle yaşanmaz canım.en doğru kararı vermişsin
boşanmak özellikle de çocuklu biri için çok zor ama böyle bir evlilikten de hayır gelmeyeceğini sende biliyorsun canım
güçlü ol dik dur allah yardımcın olsun mutluluklar diliyorum sana

benim de yarın boşanma davam var. dua edin , bi aksilik çıkmasın. ilk duruşmada bitsin.
ben 2 aylık nişanlımdan boşanıyorum da bu kadar stres çekiyorum.
Allah kolaylık versin sanada. inşallah her şey gönlünce ve hayırlı olan olur.

henuz cok kucukler neyin ne oldugunu bilmiyolar biri iki digeri dort yasinda.ama zaman gectikce farkina varacaklar tabiki,ozenip aynisini yapmak isteyecekler belkide.zaten bunu kullanan o kadar cok kisi varki etrafta onlarla basetmek mumkun degil.ama seninde dedigin gibi baba ilk ornektir.yarin obur gun babamda kullaniyor demekki o kadarda kotu bisey degilmis dediklerinde ne cevap vericem.e esime sorarsaniz o simdiden;nasil olsa onlarda kullanacak buyuduklerinde diyor.nasil bir mantikla dusunuyosa artik...

Ben böyle bir babanın olabileceğine inanamıyorum. Nasıl bir insanla evlisiniz siz. Ve nasıl bu adamdan iki tane çocuk doğurabildiniz bunu da anlayamadım. Hukuken mümkün müdür bilmiyorum ama boşandıktan sonra böyle bir adamla çocuklarınızı görüştürmeniz bile çok sakıncalı bence

aslinda zor olan bosanmak icin o ilk adimi atmak.hep sonradan ya pisman olursam ya dayanamazsam yanlizliga diyorum kendime.bi taraftanda belki daha mutlu daha huzurlu olurum,neden daha once bu karari almamisim diye kendime kizarim diyorum.duygularim karmakarisik.hep bi ikilem icerisindeyim.kafamda bir cok soru var.sorular hep tek ve net ama cevaplari cift gidiyo.hata yapmaktan korkuyorum acikcasi.ama boylede yasanmazki..ya yemin ederim kafayi yiycem artikk

ben evlendigimde 16 yasindaydim.sonradan ogrendim boyle biseyi kullandigini.ben tr de o yurtdisindaydi cunku.ben o kullandigi seyin(hashas)ne oldugunu bile bilmiyodum.ondan ogrendim onda gordum.bana soz vermisti birakicam demisti.cocuk olunca kesinlikle kullanmam,zaten benim icin bunu birakmasi zor degil falan dedi.e bende karacahilim ya inandin iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…