Bosananlar ya da bosanmayi dusunenler..

Olan olmuş zaten. Bundan sonra çocuklarınızın iyiliği için adımlarınızı dikkatli atın lütfen. Bir an önce, hemen kurtulun. Gerçekten çok zor durumdasınız

Önce oturup düşünün...
Boşanınca neyin pişmanlığını yaşayacaksınız?
Uyuşturucu bağımlısı bir eşi mi?

Neden bencilce hareket ediyorsunuz? Çocuklarına hiç mi acımıyorsunuz da böyle bir babayı layık görüyorsunuz başlarında hani yalnızlığınız dolsun diye? Tabii kendisi şu anda yalnızlığınızı ne kadar dolduruyor,bilemedim..

tabiki ilk basta cocuklarimi dusunuyorum..onlar benim herseyim yasama sebebim.ben 7 yildir yanlizim zaten oyle hissediyorum yani.stresten ben ne yazdigimi biliyomuyum..o kadar agir zor geliyoki bu karar sizlerin fikirleri yazdiklari beni biraz da olsa rahatlatiyo.dogru yolda oldugumu anliyorum en azindan.yazdiklarinda sorunu kadar haklisin boyle yorumlara ihtiyacim var galiba...

Bana katıldığınıza çok sevindim..
En azından hatanızın farkındasınız..
Aileniz,eğitiminiz ne durumda bunları değerlendirip lütfen çok geç olmadan ayrılın bu adamdan!!!

Son düzenleme:
bende diger arkadaslarin yorumlarina katiliyrm. bosanmak sizin ve cocuklariniz icin en dogrusu. ben sizi cok iyi anliyrm. bende bir piskopatla evliyim (bosaniyorum ama), bana karsi hamileyken siddet uygulamasina ragmen, ondan ayrilmaya hemen cesaret edemedim. kötüde olsa alismistim ona. sizde de herhalde öyle. o yanimda olmasa uyuyamam diye sacma sapan düsüncelerim olmustu. ilk günler cok zor geldi, geceleri uyuyamiyordum...ama zamanla alistim.artik kus gibi hafifledim.. sizde de öyle olur..yalnizlikdan korkmaniza gerek yok... sizin kaybedecek hicbirseyiniz yok

anladigim kadariyla yurtdisinda fransa'da yasiyorsunuz herhalde. bende yurtdisinda yasadigim icin devletin size yardim edecegini biliyrm, yani fazla ekonomik sIkIntInizda olmaz diye düsünüyrm

aliskanlikmidir bilmiyorum ama gozumu onda actim ben.evlenirken cok mutluyduk hersey bambaskaydi sanki ruyada gibi.o cok farkliydi.simdi bu durumda olmayi kabullenmek zor geliyo insana.benim sevdigim adam bu mu diye dusunuyosun.evlenirken hayal kuruyosun boyle olucaz soyle olucaz cok mutlu olucaz falan diye.sonuc buyuk bir hayal kirikligi...evleneceginiz insani cok iyi taniyin ilk zamanlardaki o goz boyamalarina kanmayin(lafim bekarlara)...

evt arkdaslarim malesef hayatin gercegi bu
evlenmeden önce o "cicim" aylara ne yazik ki evlendikden sonra "sicim" (cok afedersiniz) aylarina dönebiliyor. hersey hayal ettigimiz gibi toz pembe degil iste..

ama bosanmak dünyanin sonu degil. bosanipda kendi ayaklarinin üstünde durabilen o kadar kadin var ki, senin onlardan ne farkin var ki? güclü ol cnm. yalnizliktan korkuyor olabilirsin ama ztn suan kocan yaninda degilki, degil mi?

sen fransa'da mi yasiyorsun??

sonunda kesin kararimi verdim ve bugun bosanmak icin ilgili yerlerden randevu aldim.nedendir bilmiyorum bi tel acip randevu almak bile beni az da olsa rahatlatti.evt fr de yasiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…