• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosananlarr

suan iş yok bebgin var .ileriye at .ama bu surecte esinin sana olan öfkesini çekme gerekirse rol yaap.

bebeghin için

O nasıl bir aileymiş ki arkanda durmuyor.. Bu kötü günlerin elbet güzel günleri de gelecek...
Arkanda olmalılar..!! arkamda değilseniz kadın sığınma evine gideceğim... sizi de reddedeceğim de
Dayak yediğini bile bile ailen nasıl olur da çekip almaz seni...
çok mu delilikler yaptınız zamanında? yani nasıl desem kafanıza buyruk mu yaşadınız güvenmiyorlar mı size?

Allah yardimcin olsun bnde de benzer seyler var bn bildigin salagim bi de 2 ci cocugu yaptim aman deyim bu durumda dikkat et bi daha cocuk olmasin.tek cocugum varken gittim ailem destek olmadigi icin siginma evinde kaldim.okadar aptalimki geri döndüm ve hemen bi cocugum dha oldu.simdiki aklim olsa asgari ücretlede olsa calisrdim bi bakiciya veremesen bile devletin baktgni biliyorum kres gbi imkani var destek oluyorlar.bn cesaret edemedim bari sen kurtar kendini...

Allah yardimcin olsun bnde de benzer seyler var bn bildigin salagim bi de 2 ci cocugu yaptim aman deyim bu durumda dikkat et bi daha cocuk olmasin.tek cocugum varken gittim ailem destek olmadigi icin siginma evinde kaldim.okadar aptalimki geri döndüm ve hemen bi cocugum dha oldu.simdiki aklim olsa asgari ücretlede olsa calisrdim bi bakiciya veremesen bile devletin baktgni biliyorum kres gbi imkani var destek oluyorlar.bn cesaret edemedim bari sen kurtar kendini...
ailemin evindeyim az once annem benle dalga grciyor napican ki sen x gibi siginma evine mi gidiceksin diyor cok gururum kirildi cok uzgunum bana destek olmalari gerekirken cok daha fazla uzuyorlar beni dahada cikmaza sokuyorlar burda da cok mutduzum yapabilecegm hicbirsey yok yasamak bile istemiyorum cok kotuyum

O nasıl bir aileymiş ki arkanda durmuyor.. Bu kötü günlerin elbet güzel günleri de gelecek...
Arkanda olmalılar..!! arkamda değilseniz kadın sığınma evine gideceğim... sizi de reddedeceğim de
Dayak yediğini bile bile ailen nasıl olur da çekip almaz seni...
çok mu delilikler yaptınız zamanında? yani nasıl desem kafanıza buyruk mu yaşadınız güvenmiyorlar mı size?
hayir
geri gondericekler beni
birde ustune dalga geciyor x gibi siginma evine mi gideceksin napicaksin diye

şiddetse inanın daha huzurlu bır hayatınız olur.

ailenız neden arkanızda değil?

maddi olarak bir işe girip çalışabilirsiniz bir miktarda bebek için nafaka bağlarlar.

bebegimi birakabilecegim biri olsaydi ya da ailem arkamda olsaydi girerdim bir ise bir sekilde yaoabilirdim ama yok iste yokk

suan iş yok bebgin var .ileriye at .ama bu surecte esinin sana olan öfkesini çekme gerekirse rol yaap.

bebeghin için
yaotiklari aklima geldikce dayanamiyorum kendime yediremiyorum hicbirsey olmamis gibi nasil gidicen o eve sadece esim de degil kv kp var ayrica kv akrabalarimi arayip birsuru sey uydurmus hicc olmayan seyler esim ise gidecek onlarla ayni evde kalicam hicbisey olmams gbi nasil yapicam

Allah yardımcınız olsun. Ise girme imkanı olsa keşke Bebeğiniz de çok küçük. Darp raporu alıp devletin yardımlarından faydalanmak mümkün mü acaba soruşturdunuz mu. Hem nafaka da alırsınız?
suanda darp raporu alavilrcegim bir durumum yok bossnma davasini da acmadim kafam cok karisik bosanip kurtulmak istiyotum ama geldigim gunden beri aklimda cok uzuluyorum cok ne olurdu yani bende mutlu olabilseydim bi yandan esimi ozluyorum bi yandan nefrett ediyorum ne yapicam hic bilmiyorum hicbir destekcim yok

Allah yardımcın olsun demeye geldim.
seni darp ettiğinde git rapor al. şikayetçi ol evden uzaklaştırsınlar. sana geçici nafaka bağlasınlar. ve ailene durumu iyice anlat. can güvenliğim yok. bebeğim güvende değil. siz benim ölene kadar desteğim olmalısınız ben de sizin . biz bir aileyiz falan de.
desem de hicbirsey degismiyo yine gondericekler ve ailemin gonderecegini bildikleri icin ghic arayip sormhyorlar bile

bebegimi birakabilecegim biri olsaydi ya da ailem arkamda olsaydi girerdim bir ise bir sekilde yaoabilirdim ama yok iste yokk

şimdi şiddetin hiçbir sebebi veya gözardı edilir bir sebebi olamaz. allah o kocanın tez zamanda cezasını versin bu bir.
burda boşa atıp tutmak kolay hemen boşa felan orası bana çok mantıklı gelmiyor açıkçası. arkada duran bir aile de yok.
bebeğin çok küçük az bi kreşe gidebilecek gibi olsa ben de hemen boşa işe gir derdim ama bu halde desteğin de yok kadın sığınma evleri çok has değil bana müşterilerim geliyor oradan hesap açıyoruz devlet para yatırıyor ama süreli kalamıyorlar orada da. belirli bir süre sonra ayrılmak zorundalar.
şiddet uygulamasının sebepleri neler mesela? en azından bir süre dayanmaya çalış çocuğun büyüyene kadar ayıya dayı de. o sürede de kesinlikle korun bir kere daha hamile kalayım deme. biriktirebiliyorsan el harçlığından gizlice üç beş at kenara. en azından dayak yemeden, bir süre dayanmaya çalış. çocuğun büyüdükten senin de biraz birikimin olduktan sonra bakarsın boşanmaya.

şimdi şiddetin hiçbir sebebi veya gözardı edilir bir sebebi olamaz. allah o kocanın tez zamanda cezasını versin bu bir.
burda boşa atıp tutmak kolay hemen boşa felan orası bana çok mantıklı gelmiyor açıkçası. arkada duran bir aile de yok.
bebeğin çok küçük az bi kreşe gidebilecek gibi olsa ben de hemen boşa işe gir derdim ama bu halde desteğin de yok kadın sığınma evleri çok has değil bana müşterilerim geliyor oradan hesap açıyoruz devlet para yatırıyor ama süreli kalamıyorlar orada da. belirli bir süre sonra ayrılmak zorundalar.
şiddet uygulamasının sebepleri neler mesela? en azından bir süre dayanmaya çalış çocuğun büyüyene kadar ayıya dayı de. o sürede de kesinlikle korun bir kere daha hamile kalayım deme. biriktirebiliyorsan el harçlığından gizlice üç beş at kenara. en azından dayak yemeden, bir süre dayanmaya çalış. çocuğun büyüdükten senin de biraz birikimin olduktan sonra bakarsın boşanmaya.
bunlari yaparim ama nasil dayanacagim kv evi

suanda darp raporu alavilrcegim bir durumum yok bossnma davasini da acmadim kafam cok karisik bosanip kurtulmak istiyotum ama geldigim gunden beri aklimda cok uzuluyorum cok ne olurdu yani bende mutlu olabilseydim bi yandan esimi ozluyorum bi yandan nefrett ediyorum ne yapicam hic bilmiyorum hicbir destekcim yok
şiddetin hiçbi haline(psikolojik şiddet dahil) tahammülüm Yok. Anlattıklarınıza okuyunca size bol bol dua etmekten başka yapabileceğimiz bi şey de Yok. Yorumlarımız da bunun ötesine geçemez sanırım. :(

csnim keske ailen arkanda olsaydi .ama suan srnin yapacagin seyin sonucu simdiden iyi olmayabilir .
ayni evde yasam cok zor kv lerle.bende tecrube ettim.
bi kac kez kotu seylr oldu unuttuk ama unutuluyor.brbegin biraz buyusun o sirada kendini gelistir nelrr yapabilirsin maddi guc adina

Back
X