Boşancam dayanamıyorum

Mares1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
377
196
103
39
kızlar daha önce bir iki başlıkta da sorunlarımızdan bahsetmiştim ama dayanamıyorum boşancam akıl verin bana.eşimle 8 yıllık birlikteliğimiz 2 yıllık evliliğimiz var biz aşırı baskın karakterleriz ilişkimizde hep vardı tartışma iletişimsizlik ilgisizlik yanlış anlama büyütme hatta hakaret falan ama şiddeti her geçen gün arttı aynı evin içine girince nerdeyse hemen her gün kavga ve bu durum bizi çok yıprattı bugün geldiğimiz noktada artık tamamen koptuk ayrı dünyalar kurduk resmen kendimize ben ayrı o ayrı takılıyor çünkü en ufak bişeyde kavga edeceğimizi birbirimizi yiceğimizi bildiğimiz için hiç bulaşmıyoruz birbirimize ve bu durumu kabullendik sanırım ne o benim umrumda ne o benim.madem birbirimizden hayatında yokuz yabancıyız adeta ozman boşanalım diyorım okadar ki en hassa olduğum konu olmasına rağmen artık insanların yanında Bile onla aramın iyi olmadığını göstermekten çekinmiyorum bu da bana artık son noktaya gelmişiz hissi veriyor yanlış mı düşünüyorum akıl verim kızlar bana ya

Evet bence son noktaya gelmissiniz ama bu duruma gelmeseydiniz keske hiç ,biraz daha uzlasmaci olmak bu kadar mi zor.bosanmak kolay birşey değil bence.acaba son kez düzeltmek için çaba harcasaniz olmazsa sonra mı karar verseniz.mesela öncelikle bir evlilik terapistine gidin o da çare olmazsa yapacak birşey yok bosanin

Söyledim ama umursamıyor gerek görmüyor ben zaten sana söylüyorum nasıl olması gerektiğini nasıl kendine çekidüzen vermen gerektiğini diyip sorunlu olan benmişim gibi davranıyor bir arkadaşımız gitmişti çok da iyi gelmişti ama terapistin söylediği şeyler zaten benim yaptığım şeyler kocam merkezli düşünmeyip ikimiz de ayrı uzak takılıyoruz ama ben bunun iyi bişey olduğunu düşünmüyorum tam tersi sorunlardan uzaklaşayım ayrı takılayım derken aslında birbirimizden uzaklaştık en ufak bir paylaşımımız iletişimimiz Yok ben normalde özgüveni olan sosyal bir insanım arkadaslarıma gidiyorum spora gidiyorum kısacası aldırış etmiyorum sorunlardan uzaklaşmak adına ama sanki doğru yol değil gibi.çünkü böyle tek kişilik yaşama alışıyorum hayatımdaki yeri kayboluyor kocamın bu iyi bişey mi sizce?

Neden konuşup anlaşmaya calismiyorsunuz? Bir yuva kolay kurulmuyor. Boşanin diyemeyecegim. Baskın karakter oldugunuzu söylüyorsunuz, başka biriyle de mutlu bir iliski olmayabilir esinizden sonra.
Ama ne yapilirsa yapilsin anlasamiyorsaniz, sevmiyorsaniz, cocuk olmamasi konusuna cok dikkat edin sonu geldigi kesinse..

Bence biraz sabır. Kimsenin evliliği 4×4luk değil. Zamanla oturur herşey. Aynı evi paylaşmaya alışmak kimi insanlarda belkide uzun sürüyordu.
Tabi bunları aranızdaki sevginin bitmediğini hissettiğim için yazdım. Kırgınlıklar var sizde bide kizginliklar:))

Yok durumun ciddiyetinin farkında değil sanırım böyle gideriz devam ederiz eşim bırakmaz diye düşünüyor olsa gerek ama öyle değil benim için,konuşmayı çok ama çok denedik yapabildiğimiz kadarıyla ..ama sonuç hep hüsran sinir krizleri oldu anlicağın ..onu da beceremiyoruz..evden bile gittim geldi özürler diledi konuşuldu halloldu şandım ama yine aynı hatta daha beter olduk öfke ye dönüştü bende artık

Böyle evlilik olmaz tek başına! ne anlayacaksın aile olamadıktan sonra....

Zaten çocuk konusu açılınca uzatıp duruyor zamanını, ben de çocukları çok sevmeme hatta istememe rağmen artık tereddütlerim var böyle bir sağlıksız evlilik varken

Dayanamıyorum artık zaten ,ah düzelir ha düzelir dedim ama yok olmuyor beceremiyoruz ortak bişey yapmıyoruz gülmüyoruz sohbet etmiyoruz ne yaptığımızı sormuyoruz artık Yanyana da durmayıp ayrı odalarda takılıyoruz ne anlamı kaldı evliliğin

Evet fazlasıyla var kırgınlıklar ben bu ilikşye başladığımda 8 yıl önce idi çocuktum resmen birlikte büyüdüm hep vardı sıkıntılar ama evlenirsek düzeleceğini umdum hatta eşim evlilik teklif ederken ağladım korkuyorum dedim yA düzelmezsek diye ama nikahta keramet vardır dedi ve umut olduğu için bana bu cümle evlendim ama olmadı işte daha kötü olduk

Hatta bırakın çözümü daha kötü noktalara geldik can yakmak için hakaretlere ağır laflara vardı evlilik, sevgi vardır elbet ama görünmeyecek hissedilmeyecek kadar derinlerde artık bende , onda da öyledir bunca yaşanan şeyden sonra

Afedersin ama cinsel hayatiniz nasil?

Kocan olacak şahsın burnunu bi güzel sürtmeli de...nasıl?
Afra tafra kadına yakışırda erkekte sevmem hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…