Zaten bizde bir tek orası iyi olduğu için öfkemizi orası bastırabiliyor birazcık dizginliyor ama korkarım bunca şeyden sonra orası da kalmayacak bu gidişleAfedersin ama cinsel hayatiniz nasil?
Burnunu sürtmez miyim dediğim gibi gezen tozan biriyim yapım gereği içe kapanmam hemen kendimi eğlendirmek için bencil davranırım dışarı ayarım kendimi ama eşim çok kıskanç kinci olmasına rağmen bu durumu kabullendi mi yoksa bana mı belli etmiyor gururuna yediremeyip bilmiyorım ama bu tutumu da hoşuma gitmiyorKocan olacak şahsın burnunu bi güzel sürtmeli de...nasıl?
Afra tafra kadına yakışırda erkekte sevmem hiç.
Zor adammış vesselam.benim eşimde duygularını belli etmez.seni çok iyi anlıyorum da...kelin ilacı olsa başına sürer,misali cevapsizimBurnunu sürtmez miyim dediğim gibi gezen tozan biriyim yapım gereği içe kapanmam hemen kendimi eğlendirmek için bencil davranırım dışarı ayarım kendimi ama eşim çok kıskanç kinci olmasına rağmen bu durumu kabullendi mi yoksa bana mı belli etmiyor gururuna yediremeyip bilmiyorım ama bu tutumu da hoşuma gitmiyor
Bir arkadas yazmis bence de terapiste gidilmeli ya da ikiniz aranizda anlasma yapsaniz.Mesela ben de esimle çok zittim ama ayni anda parladigimiz durumlar azdir,agir bir tartisma degilse birkac saatten fazla kus kalamayiz. Biriniz alttan alsa ya da baktiniz kavgaya donusecek ortamdan uzaklassaniz. Yani daha iyi cozumler gelir mutlaka ama madem yatak odasinda sorun yok,hala seviyosunuz demekki birbirinizi.Onda da sikinti olsaydi kesinlikle bitir derdim.Bosanmayi en son dusun derimZaten bizde bir tek orası iyi olduğu için öfkemizi orası bastırabiliyor birazcık dizginliyor ama korkarım bunca şeyden sonra orası da kalmayacak bu gidişle
Öylentapılata sahip değiliz dediğim gib baskın ve inatçıyız ama o dediğini ben çok yaptım akşam akşam sırf tartşma daha da büyümwsin diye evden 1-2 saat uzaklaştığım çok oldu ama nafile yine günlerce süren küslüklerBir arkadas yazmis bence de terapiste gidilmeli ya da ikiniz aranizda anlasma yapsaniz.Mesela ben de esimle çok zittim ama ayni anda parladigimiz durumlar azdir,agir bir tartisma degilse birkac saatten fazla kus kalamayiz. Biriniz alttan alsa ya da baktiniz kavgaya donusecek ortamdan uzaklassaniz. Yani daha iyi cozumler gelir mutlaka ama madem yatak odasinda sorun yok,hala seviyosunuz demekki birbirinizi.Onda da sikinti olsaydi kesinlikle bitir derdim.Bosanmayi en son dusun derim
En cok neden tartisiyosunuz peki, bir de 8 yil az zaman degil nasil yuruttunuz?Öylentapılata sahip değiliz dediğim gib baskın ve inatçıyız ama o dediğini ben çok yaptım akşam akşam sırf tartşma daha da büyümwsin diye evden 1-2 saat uzaklaştığım çok oldu ama nafile yine günlerce süren küslükler
Ya haklısınız ama biz denedik olmadı artık konuşmak içimizden gelmiyor vazgeçtik resmen,ama böyle de sürmez ben artık vazifelerimden de vazgeçtim zaten içimden gelmiyor hiçbişey yapmak evde ona,işim ailem ve arkadaşlarım var hayatımda sadece ve bunlarla gayet iyiyim ama onu da aynı evin içinde görmek istemiyorum gözümün önünde olması rahatsızlık veriyor adetaBana kizmayin ama insan bazen derdi kendi kendine yaratiyor hani nasil derler bela aryor bi evlilik kolaymi neler katlaniyorm ama genede şükrediyorm eşinzle konusun aranzi duzeltin bana sacma geldi
Zor bir süreçten geçtiğiniz belli şu bir gerçek gibi erkeklerin bir egosu var. En hanımköylü en kılıbık adam bile egosunun kabartılmasından hoşlanır. Öncelikle iletişim kurmanız lazım doğru şekilde bu adamı seviyorsan biraz kendini törpüleyip bir de durumu öyle değerlendirmeni tavsiye ederim ki sonunda yine bitse bile ben elimden geleni yaptım dersin keşke demek yerine. Baktın olmuyor terapiye yanaşmıyor evliliği kurtarmak için bir hareket yok ozaman sakince avukatan hazırlattığın boşanma presedürünü koy önüne çekil bi odaya. Gerçekle başbaşa kalınca seni kaybeteyi göze alıp imzalayacak mı yoksa kazanmaya mı çalışacak.[/QUOTEÇ
Önceleri çok yaptım bu dediğini, çok ağlardım o da üzülürdü halimize ama şimdi o Bile gelmiyor içimden, o da öyle.en son dilekçe koydum önüne yırtıp attı ciddiye almayıp, ne gelip konuşuyor ne boşanıyor ama ayrı dünyalar kurduk resmen, artık karı-kocalıktan öte zorunlu ev arkadaşı gibiyiz hatta daha beter evi saldım aldı başını gidiyor dağınıklıktan, tepki anlamında yapıyorum bunu belki.ben de o da evden çıktığımızda artık nereye gittiğimizi bile söylemiyoruz birbirimize o kadar koptuk sizce bitmek üzere mi evlilik.inceldiği yerden kopsun diyorum artık ben
QUOTE]
Sizi cekemeyenler bşeyler yaptrmis olabilir (yasak oldugu icin açamiyorum) evinize kimler gelip gtti bi aklinizdan gecirin evi arayin didik didik sirkeli suyla temizlik yapin size bastan beri karsi ckanlar varmiydiYa haklısınız ama biz denedik olmadı artık konuşmak içimizden gelmiyor vazgeçtik resmen,ama böyle de sürmez ben artık vazifelerimden de vazgeçtim zaten içimden gelmiyor hiçbişey yapmak evde ona,işim ailem ve arkadaşlarım var hayatımda sadece ve bunlarla gayet iyiyim ama onu da aynı evin içinde görmek istemiyorum gözümün önünde olması rahatsızlık veriyor adeta
bitmiş zaten sadece formalitesi kalmışDayanamıyorum artık zaten ,ah düzelir ha düzelir dedim ama yok olmuyor beceremiyoruz ortak bişey yapmıyoruz gülmüyoruz sohbet etmiyoruz ne yaptığımızı sormuyoruz artık Yanyana da durmayıp ayrı odalarda takılıyoruz ne anlamı kaldı evliliğin
Hiç bu açıdan düşünmemiştim ama kayınvalidem gözü söylerdi yAni konu komşuların sürekli eşimle aramızı sorduğunu yine annenlerin komşusu da aynı şekilde çok sorarlarmış eve gidip gelenimiz de olur tabiSizi cekemeyenler bşeyler yaptrmis olabilir (yasak oldugu icin açamiyorum) evinize kimler gelip gtti bi aklinizdan gecirin evi arayin didik didik sirkeli suyla temizlik yapin size bastan beri karsi ckanlar varmiydi
bir taraftan bir tarafın alttan alması gerekli o zamankızlar daha önce bir iki başlıkta da sorunlarımızdan bahsetmiştim ama dayanamıyorum boşancam akıl verin bana.eşimle 8 yıllık birlikteliğimiz 2 yıllık evliliğimiz var biz aşırı baskın karakterleriz ilişkimizde hep vardı tartışma iletişimsizlik ilgisizlik yanlış anlama büyütme hatta hakaret falan ama şiddeti her geçen gün arttı aynı evin içine girince nerdeyse hemen her gün kavga ve bu durum bizi çok yıprattı bugün geldiğimiz noktada artık tamamen koptuk ayrı dünyalar kurduk resmen kendimize ben ayrı o ayrı takılıyor çünkü en ufak bişeyde kavga edeceğimizi birbirimizi yiceğimizi bildiğimiz için hiç bulaşmıyoruz birbirimize ve bu durumu kabullendik sanırım ne o benim umrumda ne o benim.madem birbirimizden hayatında yokuz yabancıyız adeta ozman boşanalım diyorım okadar ki en hassa olduğum konu olmasına rağmen artık insanların yanında Bile onla aramın iyi olmadığını göstermekten çekinmiyorum bu da bana artık son noktaya gelmişiz hissi veriyor yanlış mı düşünüyorum akıl verim kızlar bana ya
Cocuk yoksa bırak dweim sana bnmde evliliğimde aynı sorunlar var ama bnm cocugum var ona dayabamam ayrılsam bmada vermez sen daha fazla hayatı kendinede onada zehir etmekızlar daha önce bir iki başlıkta da sorunlarımızdan bahsetmiştim ama dayanamıyorum boşancam akıl verin bana.eşimle 8 yıllık birlikteliğimiz 2 yıllık evliliğimiz var biz aşırı baskın karakterleriz ilişkimizde hep vardı tartışma iletişimsizlik ilgisizlik yanlış anlama büyütme hatta hakaret falan ama şiddeti her geçen gün arttı aynı evin içine girince nerdeyse hemen her gün kavga ve bu durum bizi çok yıprattı bugün geldiğimiz noktada artık tamamen koptuk ayrı dünyalar kurduk resmen kendimize ben ayrı o ayrı takılıyor çünkü en ufak bişeyde kavga edeceğimizi birbirimizi yiceğimizi bildiğimiz için hiç bulaşmıyoruz birbirimize ve bu durumu kabullendik sanırım ne o benim umrumda ne o benim.madem birbirimizden hayatında yokuz yabancıyız adeta ozman boşanalım diyorım okadar ki en hassa olduğum konu olmasına rağmen artık insanların yanında Bile onla aramın iyi olmadığını göstermekten çekinmiyorum bu da bana artık son noktaya gelmişiz hissi veriyor yanlış mı düşünüyorum akıl verim kızlar bana ya
Ben Aslan eşim boğaBurçlarınız ney öğrenebilirmiyim
Hep aldım ama artık ben de dayanamıyorum içimden de bişey yapmak gelmiyor çok baskın kendisi ben de öyleyim beni hizaya getirmek ister gibi davranıyor ben de öyle olmayınca daha çok çıldırıyor hatta öfkeden bana bugün içini kustu seni adam yerine koymadığı için böyle yapıyorsun falan dedi meğerse evin içinde benle konuşmaması hayatına bakması beni adam yerine koymadığı mesajını vermek için iş ben de sağ gibi üzülüyordur diyordum artık bu laftan sonra son noktaya geldim bitirmek istiyorum daha sa düzelme hiçbişey.nefretle doluymuşuz birbirimize anladım ki bugün.bir taraftan bir tarafın alttan alması gerekli o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?