bosancaz ama bir elveda bile diyemedim çok seviyorum ileride sizce pişman olup döner mi☹️

Garipcalikusy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
91
14
38
31
Arkadaşlar çok severek evlendik ilk zamanlar çok iyi davranıyordu çok seviyordu fakat sonradan ailesi her şeye karıştı tabi ben de biraz taktım bu durumu .Ailene karşı beni savun dedim ilk zamanlar savundu açıp böyle davranmayın dedi fakat ailesi her şeye karismakta ısrar etti sanki istemediler de ben zorla aralarına girmisim gibi bir yerden sonra yapılan baskılara dayanamadım ve biraz yükseldim eşim bundan sonra bana karşı U dönüşü yaptı birdaha da hiç düzelmedi .Sanki o seven adam gitti illa bosanalim dedi ve malesef üç ay köpek gibi peşinden koştum .En sonunda abisi aradı biz seninle yürütmesini istemiyoruz kardeşimi arama numarasını değiştirecek dedi ve o günden sonra ben bir kere bile sesini duyamadım öyle üzgünüm ki bosancaz ama bir elveda bile diyemedim çok seviyorum ileride sizce pişman olup döner mi

Lütfen yardım edin
Ailesinin sözüyle hareket eden kendini geliştirmekte aciz olan bu kişiden kurtulacağın için Şükretmelisin
Öyle üzgünüm ki ilk zamanlar ki o halı gerçek değil miydi acaba ben birçok şeyi görmezden mi gelseydim o zaman belki hiç bitmez hep iyi olurdu diyorum

Ailesinin sözüyle hareket eden kendini geliştirmekte aciz olan bu kişiden kurtulacağın için Şükretmelisin
Al benden de o kadar. Kaç kurtar kendini.

Sorunlarınızı çözmek için karşı taraf çabalamamış. Sizin karşınıza çıkıp sıkıntısını dahi anlatmamış, kararını dahi paylaşmayıp velisini getiren öğrenci gibi ailesini , abisini devreye sokmuş yani kararlarının arkasında duramayan bir adam söz konusu . Eğer aile ondan bağımsız böyle bir işe giriştiyse o zaman da kendi kararlarını bile alamayan bir insan demektir. Devam etseniz bile sonu olur muydu sizce? Yaşlarınız kaç ayrıca ?

Lütfen yardım edin

Öyle üzgünüm ki ilk zamanlar ki o halı gerçek değil miydi acaba ben birçok şeyi görmezden mi gelseydim o zaman belki hiç bitmez hep iyi olurdu diyorum
Görmezden geldikleriniz birikip birikip patlayacaktı yine. Önünüze bakın artık

Gerçekten olay böyle mi gerçekleşti? Öyleyse sevinin bile böyle bir adamdan çocuk yapmadan kurtulacağınız için. Elbet üzücü kırıcı olur ama ileride emin olun daha çok üzerdi sizi ailesinin komutuna göre yaşardınız.

Arkadaşım kaç kurtar kendini.Evet üzüleceksin,için yanacak,ağlayacaksın,kabullenmekte zorluk çekeceksin ama elbette atlatacaksın.Bende boşanma aşamasındayım ve zamanla Alışıyorum ve acılarım hafifliyor.Ömür boyu bu pislik insanları çekmektende 1 yıl acı Çek daha iyi.Güçlü ol ve yoluna bak.

Peki nasıl unutacağım bu iç yangimi nasıl bitireceğim keşke ilk zamanlar severken ailesini görmezden mi gelsem diyorum çok sevmişim ama o hoşça kal bile demeden gitti
Yaşın küçük galiba.. Çık dolaş, arkadaşlarınla vakit geçir. Ama onlara durumundan bahsedip iyice canını sıkma, kendine bir hobi edin, oyalan.. Geleceğin güzel olacağına inan, Allah'a dua et bol bol.. Yolun hayır, yolun aydınlık, yolun gül bahçesi olsun. Geçmişi geçmişte bırakmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…