- 15 Şubat 2019
- 91
- 14
- 38
- 31
- Konu Sahibi Garipcalikusy
-
Öyle üzgünüm ki ilk zamanlar ki o halı gerçek değil miydi acaba ben birçok şeyi görmezden mi gelseydim o zaman belki hiç bitmez hep iyi olurdu diyorumAilesinin sözüyle hareket eden kendini geliştirmekte aciz olan bu kişiden kurtulacağın için Şükretmelisin
Arkadaşlar çok severek evlendik ilk zamanlar çok iyi davranıyordu çok seviyordu fakat sonradan ailesi her şeye karıştı tabi ben de biraz taktım bu durumu .Ailene karşı beni savun dedim ilk zamanlar savundu açıp böyle davranmayın dedi fakat ailesi her şeye karismakta ısrar etti sanki istemediler de ben zorla aralarına girmisim gibi bir yerden sonra yapılan baskılara dayanamadım ve biraz yükseldim eşim bundan sonra bana karşı U dönüşü yaptı birdaha da hiç düzelmedi .Sanki o seven adam gitti illa bosanalim dedi ve malesef üç ay köpek gibi peşinden koştum .En sonunda abisi aradı biz seninle yürütmesini istemiyoruz kardeşimi arama numarasını değiştirecek dedi ve o günden sonra ben bir kere bile sesini duyamadım öyle üzgünüm ki bosancaz ama bir elveda bile diyemedim çok seviyorum ileride sizce pişman olup döner mi
Al benden de o kadar. Kaç kurtar kendini.Ailesinin sözüyle hareket eden kendini geliştirmekte aciz olan bu kişiden kurtulacağın için Şükretmelisin
Görmezden geldikleriniz birikip birikip patlayacaktı yine. Önünüze bakın artıkLütfen yardım edin
Öyle üzgünüm ki ilk zamanlar ki o halı gerçek değil miydi acaba ben birçok şeyi görmezden mi gelseydim o zaman belki hiç bitmez hep iyi olurdu diyorum
Gerçekten olay böyle mi gerçekleşti? Öyleyse sevinin bile böyle bir adamdan çocuk yapmadan kurtulacağınız için. Elbet üzücü kırıcı olur ama ileride emin olun daha çok üzerdi sizi ailesinin komutuna göre yaşardınız.Arkadaşlar çok severek evlendik ilk zamanlar çok iyi davranıyordu çok seviyordu fakat sonradan ailesi her şeye karıştı tabi ben de biraz taktım bu durumu .Ailene karşı beni savun dedim ilk zamanlar savundu açıp böyle davranmayın dedi fakat ailesi her şeye karismakta ısrar etti sanki istemediler de ben zorla aralarına girmisim gibi bir yerden sonra yapılan baskılara dayanamadım ve biraz yükseldim eşim bundan sonra bana karşı U dönüşü yaptı birdaha da hiç düzelmedi .Sanki o seven adam gitti illa bosanalim dedi ve malesef üç ay köpek gibi peşinden koştum .En sonunda abisi aradı biz seninle yürütmesini istemiyoruz kardeşimi arama numarasını değiştirecek dedi ve o günden sonra ben bir kere bile sesini duyamadım öyle üzgünüm ki bosancaz ama bir elveda bile diyemedim çok seviyorum ileride sizce pişman olup döner mi
Yaşın küçük galiba.. Çık dolaş, arkadaşlarınla vakit geçir. Ama onlara durumundan bahsedip iyice canını sıkma, kendine bir hobi edin, oyalan.. Geleceğin güzel olacağına inan, Allah'a dua et bol bol.. Yolun hayır, yolun aydınlık, yolun gül bahçesi olsun. Geçmişi geçmişte bırakmaya çalış.Peki nasıl unutacağım bu iç yangimi nasıl bitireceğim keşke ilk zamanlar severken ailesini görmezden mi gelsem diyorum çok sevmişim ama o hoşça kal bile demeden gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?