bosancaz ama bir elveda bile diyemedim çok seviyorum ileride sizce pişman olup döner mi☹️

Peşinden koşmak ne ya??Adam boşanalim diyor daha ötesi ne olabilir??Çok yanlış davranmissin ikiletmeyeceksin.Madem gitmek istiyor kapıyı gostermelisin ki o kadar lafın sözün kavganda haklı olduğun belli olsun.Adam demez mi madem her şeye varsın,katlanirsin neden bu kadar sorun yaptın?Hiç seviyorum elveda vs deme.Sen madem kendine göre haklısın şerefinle gururunla yolcu et.Abisinin araması nosunu değişmesi falan ne ya...Sen değerlisin kendini böyle yarı yolda bırakacak korkaklarla değersizlestirme.Demesi kolay diyeceksin biliyorum zor ama gurursuz aaa yazık die sözler bakışlar daha zor.
Ne bileyim düşünsenize bir anda hayatınızdan çıkıyor ve alıştığınız o kişi artık yok

Arkadaşlar çok severek evlendik ilk zamanlar çok iyi davranıyordu çok seviyordu fakat sonradan ailesi her şeye karıştı tabi ben de biraz taktım bu durumu .Ailene karşı beni savun dedim ilk zamanlar savundu açıp böyle davranmayın dedi fakat ailesi her şeye karismakta ısrar etti sanki istemediler de ben zorla aralarına girmisim gibi bir yerden sonra yapılan baskılara dayanamadım ve biraz yükseldim eşim bundan sonra bana karşı U dönüşü yaptı birdaha da hiç düzelmedi .Sanki o seven adam gitti illa bosanalim dedi ve malesef üç ay köpek gibi peşinden koştum .En sonunda abisi aradı biz seninle yürütmesini istemiyoruz kardeşimi arama numarasını değiştirecek dedi ve o günden sonra ben bir kere bile sesini duyamadım öyle üzgünüm ki bosancaz ama bir elveda bile diyemedim çok seviyorum ileride sizce pişman olup döner mi☹️
Ayrıca pişman olmasini istiyorsan veda etmesini bileceksin.Oyle bir ol ki adam benden vazgeçti bak hayatına bakabilecek hemde bensiz kafalarına girsin.Bosanmayi kabul et hakkın neyse al dimdik ol hee dönmedi mi bitti mi bitsin ama senin onur gururun sağlam dursun.

Anlattiginiza göre esiniz ailesine karismamalarini söylemis, ama onlar devam etmis. Niye beraber evinize odaklanmadiniz ki?

Anlatmadığınız şeyler olabilir mi? Çünkü bana oyle geldi. Mesela ailesi o kadar da çekilmez değildi. Sanki siz onlara karşı ön yargiliydiniz. Huzursuzluklar sizden kaynaklı gibiydi sanki. Fazla üstüne gittiniz.

Yani forumda okuduğum kadariyla herkes birbirini gazlayıp duruyor da arkadaşlar insanlar anne baba kardeşine ailesine posta koysun ötelesin bi kenara atsin sizi göklere çıkarsın hakli da olsanız haksız da olsanız savunsun herkesin lafını versin yok Öyle bir dünya. Herşey dengede olacak. Sonra adam nasılsa ben çok seviyor bu bana aşık diye annesini babasını herkesi yok sayacak sanıyor bazımız.

Bu hanımefendi de hatasını pek alâ biliyor. Yoksa peşinden felan koşmazdı adamın.

İpleri eline aldı bayağı da buna rağmen sanki acı cektirmekten zevk aldı sanki fazlasını istedi ama yine de ben yuvamı yıkmak asla istemedim☹️
Ne yuvası?Ortada bir yuva yok ve siz bu gereksiz herife çok fazla yüz vermişsiniz.Hayatta asilamayacak tek acı evlat acısı derler ki Allah kimsenin başına vermesin.Giyinip,süslenip gezin.Kendijize güzel bir tatil ayarlayın.Aşk meşk acıları gelip geçicidir.Karsilikli olsa yasını tutun derim ama karşılıklı değil.Adam gelişmemiş bir ana kuzusu,kendinizi bu ciğeri beş para etmez adamlara karşı küçük düşürmeyin.Allah'tan çocuk yok ortada,hemen boşanın.

Ayrıca pişman olmasini istiyorsan veda etmesini bileceksin.Oyle bir ol ki adam benden vazgeçti bak hayatına bakabilecek hemde bensiz kafalarına girsin.Bosanmayi kabul et hakkın neyse al dimdik ol hee dönmedi mi bitti mi bitsin ama senin onur gururun sağlam dursun.
Biterse anlaşmalı bosanirim tek imzayla

Ne yuvası?Ortada bir yuva yok ve siz bu gereksiz herife çok fazla yüz vermişsiniz.Hayatta asilamayacak tek acı evlat acısı derler ki Allah kimsenin başına vermesin.Giyinip,süslenip gezin.Kendijize güzel bir tatil ayarlayın.Aşk meşk acıları gelip geçicidir.Karsilikli olsa yasını tutun derim ama karşılıklı değil.Adam gelişmemiş bir ana kuzusu,kendinizi bu ciğeri beş para etmez adamlara karşı küçük düşürmeyin.Allah'tan çocuk yok ortada,hemen boşanın.
Aynini dusunuyorum

Bunu hep söyledim dediniz (alintilamiyorum nedense), ama bunun icin ailesini gercekten ikinizde görmemezlikten geldiniz mi evde?

Yani çok ılımlı davranmak istiyordum fakat bazen beni savunmasını istiyordum illa hata vardır ama evlilik çocuk oyuncağı gibi hissedilmis sanki o taraftan bakınca
Savunulmak ne demek? Siz kabahatli misiniz? Suçlu musunuz? O avukat mı? Aile olmak savunulmak yada sahiplenilmek değildir. Daha yeni evli iken ailesine karşı bu kadar çatışmaya girerseniz, savunulmak isterseniz el böyle arada kalır ve gider. Söylenilen sözden çok söyleniş tarzı önemlidir. Söylenilen söze anlam yükleyen söyleniş tarzıdır. Bitmiş artık, neden hala kendinizi ifade etmeye çalışıyorsunuz ki. O öyle yaptı ben böyle yaptım ailesi böyle dedi o cevap vermedi gibi sözler düşünceler hiçbişey değiştirmez. O olaylar o zaman yaşandı ve geçti artık. Başınızı dik tutun ve hayatınıza devam edin.

Anlatmadığınız şeyler olabilir mi? Çünkü bana oyle geldi. Mesela ailesi o kadar da çekilmez değildi. Sanki siz onlara karşı ön yargiliydiniz. Huzursuzluklar sizden kaynaklı gibiydi sanki. Fazla üstüne gittiniz.

Yani forumda okuduğum kadariyla herkes birbirini gazlayıp duruyor da arkadaşlar insanlar anne baba kardeşine ailesine posta koysun ötelesin bi kenara atsin sizi göklere çıkarsın hakli da olsanız haksız da olsanız savunsun herkesin lafını versin yok Öyle bir dünya. Herşey dengede olacak. Sonra adam nasılsa ben çok seviyor bu bana aşık diye annesini babasını herkesi yok sayacak sanıyor bazımız.

Bu hanımefendi de hatasını pek alâ biliyor. Yoksa peşinden felan koşmazdı adamın.
Hayır tam tersi ben çoğu şeyi kapattım ama sonra yükseldim bir kez

Lütfen yardım edin

Öyle üzgünüm ki ilk zamanlar ki o halı gerçek değil miydi acaba ben birçok şeyi görmezden mi gelseydim o zaman belki hiç bitmez hep iyi olurdu diyorum
Çok doğru bir karar olmuş.Ailesi için evliliğini bitiriyorsa hadi eyvallah.Siz yolunuza bakın.aramayın sormayın.aklı başına gelsin.

Eşiniz ailesiyle konuşmuş. Burdaki bazı öküz kocalar gibi gamsız da değilmiş. Onlarla birlik olup sizi de eziklememiş. Dengeyi kurmaya çalışıyormuş yine de. Siz de kimseye aldırmadan ağır akıllı bildiğinizi okuyup hayatınıza bakabilirdiniz. Adamın basının etini yiyip seviyor nasılsa diye sonsuz krediniz var sanıp durup durup yükselmeseydiniz. Adam sizden korkmuş resmen.

Sevmiyormus sevse bırakmaz düşünün onun için eşyaları ben dizdim evi ben tuttum maddi manevi hep ben yaptım ama o değişti ve abisinin lafıyla önce engelledi sonra telini defistirdi
Neden erkegin almasi gereken sorumluluklari da siz aldiniz? O da gidip ailesinin karariyla hareket etmis. Burda o kadin, siz erkek rolunu ustlenmissiniz. Tamamen yanlis.
Numarasini degistiren sahis, sizden rahatsiz oluyordur. Kendi ozsayginizi yitirmeyin bence sonra lazim oluyor.

Eşiniz ailesiyle konuşmuş. Burdaki bazı öküz kocalar gibi gamsız da değilmiş. Onlarla birlik olup sizi de eziklememiş. Dengeyi kurmaya çalışıyormuş yine de. Siz de kimseye aldırmadan ağır akıllı bildiğinizi okuyup hayatınıza bakabilirdiniz. Adamın basının etini yiyip seviyor nasılsa diye sonsuz krediniz var sanıp durup durup yükselmeseydiniz. Adam sizden korkmuş resmen.
Başının etini yiyecek kadar uzun evli olamadık ki malesef hatta bir müddet ffarkli sehirdeydik ama tabiki hatam var yok demiyorum

Neden erkegin almasi gereken sorumluluklari da siz aldiniz? O da gidip ailesinin karariyla hareket etmis. Burda o kadin, siz erkek rolunu ustlenmissiniz. Tamamen yanlis.
Numarasini degistiren sahis, sizden rahatsiz oluyordur. Kendi ozsayginizi yitirmeyin bence sonra lazim oluyor.
Haklısınız fazla fedakarlık degersizlestiriyor

Sevmiyormus sevse bırakmaz düşünün onun için eşyaları ben dizdim evi ben tuttum maddi manevi hep ben yaptım ama o değişti ve abisinin lafıyla önce engelledi sonra telini defistirdi
Sen hiç ona erkek olma fırsatı sunmamissin eger böyleyse ki zaten abisinin aklıyla yuva dağıtan bir çocuk gibi bir kişi bu, evliligi de yuvayı da anlamamış aşık olmuş sevmiş evcilik oyunu bitmiş.. Bir de asla eslere git beni savun dememek lazım güzel üslupla sen savunacaksin kendini yakıp yıkmadan benim es ailesi de rezil bir aile hiç eşime git beni savun demedim demem o görürse ben istemediğim halde kendi uyarır bazen.. ama sen de bana ders oldun es ailesi yüzünden es ile yüz göz olmaya gerek yok demek ki kapını örtcen sınırını bilcen bıldırcen ona dedi bu ne dediye takılmak boş yani gül gibi yuvama değer mi? Senin esin sana dönmez bacım kararını vermiş zaten hiç büyümemiş belli hakkında hayırlısı olsun. Ama ileride hatalarından sende ders al bence ileriye bak bence gelecekte iyisi bitmiş diyeceksin gibi.

Başının etini yiyecek kadar uzun evli olamadık ki malesef hatta bir müddet ffarkli sehirdeydik ama tabiki hatam var yok demiyorum
Yukarda bir arkadaş güzel özetlemiş bu saatten sonra ne yapman gerektiği konusunda güzel şeyler yazmış.
Olan olmuş artık dik durma zamanı önüne bakacaksın peki boşanalım diceksin kendinden emin olacaksın o şaşıracak senin hiç bisey yapmamana. Sonra zaten dönerse senindir🙃 dönmezse gururun kurtulur💪

Back
X