Eski kocam geri döndü.
Bosanmayı ben istemiştim. Aldatma yoktu. Bizi de herkes dısardan harika bir cift sanıyordu.
Bosandiktan sonra yıllarca eski esim benimle küstü, hic iletisim olmadi.
Sonra birden bi mesaj atıp birlikteyken evin tadilatina bu kadar para harcamıstım bana odeme ne zaman yaparsın yazdı.
Ben de param olmadıginı olunca bu konuyu düşünecegimi yazdim.
Aradan yine zaman gecti yine hic iletisim yok.
Sonra bi bayramdı hatta küsler barışır ya:) beni aradı, tekrar evlenmek istediğini, bensiz olamadığını, baskalarıyla yapamadiğını zamanin da bana cok cektirdigini ama cok deger verdigini felan falan söyledi.
Yahu dedim madem bu kadar asıktın bugüne kadar nasıl dayandın, ne oldu da değerimi anladın.
Arada eski sevgilisiyle nisanlanmış, ve -sanirim benden para isteme donemine denk geliyor haliyle cok masraf olduysa:) - sonra nisanlısı terk etmiş, ee bizimki de boşta kalinca bakti ki kimse ona katlanmiyor beni bi denedi.
Diyeceğim şu ki ayrilık bazen iyi gelir, çiftleri yakınlaştırır, o süreçte özlerler, hatalarını anlarlar ancak bir erkeğin geri donmesi her zaman hatasini anladı bi daha yapmayacak anlamına gelmiyor.
Sevdigi icin dönmeyen erkek ilk firsatta yine gider ya da artik gidecek yeri kalmamistir kendine baktirmak icin gelmistir.
Ben de eski esim geri gelmek istediginde yalnizdim, issizdim, parasızdım ama hic bi an bile olabilir mi diye dusunmedim ki zaten telefondaki konusmalarimizda bile onun hic degismedigini anladim.
Lafın özü siz mutlu olduğunuzu sanirken baskasina gonlunu kaptiran ve bosayacak kadar gozü kararan, herseyi gecmise atacak kadar yasadiklarinizi yok sayan bir erkegi beklemeye sizce değer mi?