duygu ve fikirlerinizi açık yüreklilikle paylaştığınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar..boşanma sebebimi belirtmemiştim;ihanet,alkol,kumar,fiziksel şiddet türü şeyler yoktu evliliğimizde çok şükür..eşimle fıtrat çatışmamız çoktu ve bunun sonucu duygusal şiddete çokça maruz kaldım,fazlasıyla kırıldım bu açıdan..eşim,çok sıkıntılı bir cocukluk dönemi geçirmiş,önündeki baba modeli gerçekten korkunç..o bunun izlerini fazlaca taşıyordu üzerinde..anlayışsız,bencil,kaba,öfkeli bir insandı ve ben de hem fazlaca duygusal,hem de ailemden uzakta gurbette yaşamak durumunda kalınca sabır gücüm daha da azaldı..birbirimizi severek evlendik,yine de seviyoruz ama bir arada olamadık,birbirimizin dilini,dünyasını anlayamadık..en kötüsü hiç iletişim kuramadık..sonuçta ikimizde kendimizi mutsuz ve tükenmiş hissediyorduk ki,eşim ayrılmayı önerdi..''böyle olmayacak,seni üzüyorum,mutlu edemiyorum,ben de mutsuzum,cocukları da,seni de daha fazla kavga gürültüye maruz bırakmak istemiyorum'' dedi..ben de kabulettim ve anlaşmalı olarak sessiz sedasız ayrıldık..şu an bir psikiyatristten teknik destek alıyoruz..2 kere gittim doktora..ilkinde yalnız,ikincisinde eşimle gittik..doktorun yönlendirmesiyle sağlıklı bir karar vereceğiz inşallah..bu arada boşandıkları eşleriyle yeniden evlenip çok mutlu olduklarını paylaşan arkadaşlar olmuş aramızda..okurken böyle örneklerin olması beni çok mutlu etti..inşallah benim de hayatım yoluna girer ve ben de onlar gibi mutlu haberlerimi paylaşırım..hepinize sevgi ve mutluluklara.s.