Boşandığım eşimden kopamıyoruz

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var eşimle 8 ay önce boşandım evliliğimiz 9 sene +2 yıl tanışma nişan derken 11 sene oldu sorunumuz eşimdeydi kendiside bunu kabul ediyor bana ilgisiz sevgisiz alakasız bir insandı asla kıskanmıyordu merak etmiyordu üstüne tanımadığı erkeklerin içinde bile çok rahattı asla kıskanmazdı ben şaşırıyordum çünkü ben aynı şekilde onu düşünemezdim bile ne evinin ihtiyaçlarını nede beni düşünürdü evliliği taşıyamıyordu sürekli onun sorumsuzluğunu toparlıyordum olgunlaşamadı ve ben çok yoruldum günlerce aylarca konuştum ama olmadı tek başıma çabalıyordum kendisine sorduğumda ise beni çok sevdiğini söylüyor bunu hissediyorum ama emin olamıyorum çünkü çok neden var yukarda saydıklarımda dolayı ona inanmıyorum ben sevgiyi aşkı çok yoğun yaşayan bir insanım onda bu yok biz boşandık ve hala gel git yapıyor yazıyor bana ulaşıyor engelliyorum ama onu çok sevdiğimi bildiği için beni denediğini düşünüyorum hala elimdemi diye çünkü kaybetmekten korkuyor tekrar evlenmek istediğini pişman olduğunu söylüyor ama bunun için bir adım atmıyor bana gönlümü alacak bile hiç birşey yapmıyor çünkü bu sürede ben çok ağır depresyon yaşadım ölü gibiydim toparlanamadı hiç bir destekçimde olmadığı için ayağa kalkamadım 8 9 ayım böyle geçti o sürede ne kapıma geldi ne merak etti hiç bir şekilde maddi manevi beni düşünmedi aynı mahallede oturuyoruz 5 dakika evler ben birlikte yaşadığımız evimde kirada kaldım köpeğimle yaşıyorum oda annesine gitti kızlar ben bu durumda ne yapabilirim yardım edin kurtulamıyorum sevgime kalbime söz geçiremiyorum acı çekiyorum yaptıklarını artık kaldıramıyırum çok yoruldum :KK43:
denenmişi deneme kimse değişmiyor bunu acı şekilde tecrübe ettiğimizle kalıyoruz sadece

Adam zaten sevgisiz ilgisiz,evin tüm yükünü size kitlemiş birisiymiş neyini sevdiniz hayret!
Elin adamlarına olmadık anlamlar yükleyen kadar azıcık kendinizi sevseniz keşke,tekrar bir araya gelince sihirli değnek deyecek sanki....
Adam sizin gibi birini bulamamış adamı çözen kadınlar kıçına tekmeyi basmış adam mecbur size dönmüş ......

Tanışamıyormuş işte sorun orada zaten.zaten bizim ülke o konularda sıkıntı yaşatmasa ilişkilerin yüzde 70, 80 i devam etmezdi.herkes yokluktan bulduğuna yapışıyor işte.😂😂 bizim hastane de de var.boşanıp, tekrar aynı kişilerle evlenen tipler.bana kalırsa ülkede kadın erkek ilişkisi konusunda tam bir insanlık dramı yaşanıyor.bizim ülke cinsel açlığın afrikasından çok ilişki yapabilmenin afrikası.ondan sonra sağlık mağlık, huzur muzur falan filan kendini avut dur 😂😂
valla milyar tane insan var ya biri biter biri baslar ama yapı meselesi kınamakta yanlıs benim de hayatımda öyle yıllarca süren ilişkim hic olmadı max 2 3 sene sonra bitti

valla milyar tane insan var ya biri biter biri baslar ama yapı meselesi kınamakta yanlıs benim de hayatımda öyle yıllarca süren ilişkim hic olmadı max 2 3 sene sonra bitti
Bence.hepimiz bir şekilde kendimizi avuta avuta hayata tutunmaya çalışıyoruz.konuları açanlar bilmiyor mu sanki gerçekleri.beyin her zaman doğruyu söyler normal zekada biriysen, kişisel zaafların, korkuların bu gerçekleri susturmak için çabalar durur.kimsenin de gerçekten kendini kandırabildiğini de sanmıyorum yaa neyse.

Koskoca herifin neyi değişecek acaba. Siz unutmak için kendinize fırsatta vermiyorsunuz ki.

dost acı söyler misali lütfen kırılmayın. eski eşle konuşulmaz.adam sadece birini buluncaya kadar etrafınızda. birini bulur bulmaz sizi engeller. kullanmak için arada gelir gider. onun hayatına biri girince hesap soramazsınız çünkü boşandık biz cevabını alırsınız. sizi evliyken mutlu etmemiş şimdi de vaktinizi çalıyor. engelleyin geçin.

Auv şey gibi olmuş istanbulku gelin dizisinde fikoyla ipek bosanıyorlar adam cok ilgidizdi bosandıktan sonra karısına baska erkekler yürümeye basladı(patronu okan) eski esi kıskanmaya basladı bu kızı sonra ilk kez tanısıyotlarmıs gibi işk bulustukları yerde yeniden basladılar flort ettiler gecekeri mesajlasmalar falan uzun uzun konusmalar sonra tekrar evlendiler ayy cok güzeldi yaa keske evlilikler o işk günkü heyecanı kaybetmese valla gece sabahlara kadr konustugum kocamla smdi 45 saniye ekmek al yogurt al kapat. Mesajlar bile 2 saatte bir tek tuk. La hıyarlar anca bosanınca mı ilgi alaka aklınıza geliyor ne var evlilikte de devam ettirsenizde kadını bosanma noktasına getirmeseniz. Hakkında hayırlısı olsun ben sevdim bu durumu ya bi süre flortlesin yani 2.kez evlenerek degilde flort ederek denemiş olacaksın baktın olmuyor duzelme garantisi vermiyor en azından son kez sans vermiş olursun bişy kaybetmezsin.

Yukarıda çogu bosanmıs arkadas tavsiye vermiş tabi ben onu tatmadıgım için belki de dedikleri gibi eski esten iletişim kurmak sacma olabilir. Onlara göre. Ama bana göre tatlı bir flortle son sans verilebilir dğzelecekse

Numarani degistir , sosyal medyalarini ve maillerini kapat, bambaska sehire git ve kendine sadece iki yil ver unutmak icin cunku kolay degil 11 yil gecirdik beraber diyorsun, unuttum hayatimda artik baska biri var dediginde istersen sehrine geri donersin ama bence seni dibe ceken iyi niyetini suistimal eden bu adamdan kac git kurtar kendini yoksa harcanirsin.

Bakın bazi erkeklerde hala harem mantığı var. İlişki yasadigi kadın onun hayatından ancak başka biri ile evlendiğinde çıkıyor.
Benim bir eski erkek arkadaşım bunu yapmıştı. Musallat değildi, barismak icin cabasi vs de yoktu ama 7-8 ayda bir arayıp hal hatır soruyordu. Eşimle tanıştıktan sonra da 2 kez aradı. Gayet ciddi lütfen arama erkek arkadaşım var dedim. Ha oyle mi dedi kapatti. Evlendikten sonra 1 kez daha aradı. Evlendim lütfen arama dedim. Hemen ciddilesti, tabi ki aramam dedi. Ve bir daha hiç aramadı. Çünkü kendi kafasındaki eril dünyada artık başka birinin karisiydim ve kendi zihnindeki hareminden çıkmıştım.
Benzer birseyi üniversitede yaşamıştım. Takıntılı, aşık bir çocuk vardı. 3-4 kez reddettim. Arkadaşları soruyor neden diye diyorum hoşlanmadım. Anlamıyorlar. Bu ısrar benim fake yüzük takıp sozlendim yalanına kadar sürdü. O zaman peşimi bıraktı daha doğrusu bıraktılar.
Şimdi siz yedek klubesindesiniz, onun zihninde hala onun haremindesiniz. Sizin ya da onun ciddi bir ilişkisi olana kadar bunu sürdürecek. Boşanma sebeplerine dair bir düzelme var mı yok, adım var mı yok. Diyor ki aman başka adamla olma elimin altında dur. En kötü dönemi atlatmissiniz , ortak çocuk yok. Engelleyin geçin. Hayatiniza bakın. Duygusal boşluk bu, siz de tekrar bu adamla olamayacağını biliyorsunuz.

Back
X