Boşandığım eşimi seviyorum ama çaresizim

Amacım size muhalefet değil lakin sorun ya da bizlerin tepki gösterdiği nokta kimin hatalı olduğu değil, sonuçta boşanmışlar, insan boşandığı eşine birlikte olduğu kadınları anlatmaz bu çok çirkin bir şey, en azından ben bu kısıma takıldım, olmamış ayrılmışsınız daha kadını rencide edip incindiği yerden vurmanın manası nedir ?
Üstelik eski karısının onu hala sevdiğini bal gibi de biliyordur.

Aynı şeyi bir kadın eski eşine söyleyebilir mi? Sen iyi değildin, memnun da edemiyordun senden sonra başkalarıyla beraber oldum diyecek ve bu konuşma ardından burnu bile kanamadan adamın yanından ayrılacak bir kadın varsa önünde eğilip şapka çıkaracağım.

Hep kadınlar kıyaslanıyor, rencide ediliyor ama aynı şeyi erkeğe söylemeye gelince resmen cinayet sebebi, gerekçe erkeklik gururu, peki ya kadınlık gururu ne olacak?

Kadınlık görevini yapmıyorsun, sen ne biçim kadınsın demek normal karşılanırken erkekliğe laf etmek boşanma sebebi, adam öldürünce bile bu mazeretin ardına saklanıyorlar, erkekliğime laf söyledi, kadınlığımıza laf edilince kimseden ses soluk yok.

evet cok haklisiniz her kelimesinde mune abla.

ben genel olarak cogu esine sapik muamelsi yapinca kacirdigim bisey mi var dedim. gerci söylediginiz gibi yasadigi iliskiyi eski ese anlatmakda yeterince sapikca zaten.

Denenmişi denemek neden??
Eski eşiniz olmaz bizden demiş.. istese zaten boşanmazdiniz

Keske bu pişmanlığı bu duruma gelmeden çözecek bir sey yapsaydınız

Peki sizce neden içip içip beni arayip acmayinca kapima geldi. Gercekten anlam veremiyorum hem istemiyor hem neden bunu bana yapiyor
hem karnım doysun hem pastam dursun istiyor
sizde aşık olduğunuz için her geldiğinde onla sevişiyorsunuz
açıkçası o gün sevişmelik kadın da bulamıyorsa (kaba tabir ama)
hiç yoktan iyi diyerek geliyor
dost acı söyler.. üzgünüm

evlenince p.rno filmlerindeki gibi olacağını hayal etmiş sanırım . kusura bakmayında adamın tek derdi s.kiyse siz onu sevseniz ne olur ki o sizi sevmiyor... böyle iğrenç biri sevilir mi hiç... eşi vajinusmus olup yıllarca karısını bekleyen adamlarda var bunları feyz alın biraz. olmaz olsun öyle bir koca!

Psikolojin sağlam değil düzeldiğinde ne kadar gurursuz davranmışım diye kendini yiyeceksin hemen terapiye başlamalısın hemen.

Çünkü yatak odasinda mutlu olmadığını söyleyerek bana kendimi suçlu hissettiriyor

demek ki ten uyumu hissetmiyor, demek ki sizi çekici bulmuyor, demek ki yaşamak istediklerini sizinle yaşayamıyor.
bir ilişkinin en önemli kısımlarından biri cinsellik. ve sizi kendi beklentilerine uygun görmüyor.
bu ısrarla yada denemeyle olacak iş değil ki.
unutup yolunuza bakın.

Senin suclu hissetmeni saglamasina izin verme.
Gule gule de gec.olmadi destek al ama yani lutfen don gel falan yapma

Back
X