- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
+1Psikolojik destek alin. Acayip gurursuz davraniyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Psikolojik destek alin. Acayip gurursuz davraniyorsunuz.
Amacım size muhalefet değil lakin sorun ya da bizlerin tepki gösterdiği nokta kimin hatalı olduğu değil, sonuçta boşanmışlar, insan boşandığı eşine birlikte olduğu kadınları anlatmaz bu çok çirkin bir şey, en azından ben bu kısıma takıldım, olmamış ayrılmışsınız daha kadını rencide edip incindiği yerden vurmanın manası nedir ?
Üstelik eski karısının onu hala sevdiğini bal gibi de biliyordur.
Aynı şeyi bir kadın eski eşine söyleyebilir mi? Sen iyi değildin, memnun da edemiyordun senden sonra başkalarıyla beraber oldum diyecek ve bu konuşma ardından burnu bile kanamadan adamın yanından ayrılacak bir kadın varsa önünde eğilip şapka çıkaracağım.
Hep kadınlar kıyaslanıyor, rencide ediliyor ama aynı şeyi erkeğe söylemeye gelince resmen cinayet sebebi, gerekçe erkeklik gururu, peki ya kadınlık gururu ne olacak?
Kadınlık görevini yapmıyorsun, sen ne biçim kadınsın demek normal karşılanırken erkekliğe laf etmek boşanma sebebi, adam öldürünce bile bu mazeretin ardına saklanıyorlar, erkekliğime laf söyledi, kadınlığımıza laf edilince kimseden ses soluk yok.
![]()
Erkekliğe Laf Gelirse Yargıtay Boşar
Yargıtay O erkek değil, yedi aylık evliyken benimle oldu diyen kadının sözünü boşanma sebebi saydı. Avukat İnci İşbulur Sen ne biçim kadınsın demenin normal kabul edildiği tespitini yaparken, yasa uygulayıcıların da erkek olmasına dikkat çekti.m.bianet.org
Rezil bir senaryoMidem kaldırmıyor sefirin kızını bu diziyi izleyenlerin psikolojisinden şüphe ederim heleki destekleyenler ruh hastasıdır şükürki hiç izlemedim sadece fragmanlardan biliyorum diğer dizileride öyle
hem karnım doysun hem pastam dursun istiyorPeki sizce neden içip içip beni arayip acmayinca kapima geldi. Gercekten anlam veremiyorum hem istemiyor hem neden bunu bana yapiyor
Çünkü yatak odasinda mutlu olmadığını söyleyerek bana kendimi suçlu hissettiriyor
Ay eşi kilerde uyuyan üye vardı, aklıma o geldiYatak odasında mutlu degılse kiler de takılsın ozaman. Sende psikolojik destek al lutfen.
Yo, hatırlamıyorum oyle bırını.Ay eşi kilerde uyuyan üye vardı, aklıma o geldiOnu düşünerek mi yazdın?