- 7 Ağustos 2019
- 415
- 301
- 33
- 39
- Konu Sahibi Onceadalet
Evet asla değişmeyecek bugün bir kez daha kanitladiPsikologa gittim düzeldim demeleri de külliyen yalan, bir kez daha o imzayı atınca her şey eskisi gibi oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet asla değişmeyecek bugün bir kez daha kanitladiPsikologa gittim düzeldim demeleri de külliyen yalan, bir kez daha o imzayı atınca her şey eskisi gibi oluyor
Evet ulasabilince haddini aştı her yerden engelledimAnladığım kadarıyla çocuğunuz yok. Yani onunla aranızda hiçbir bağ yokken size bu kadar kolay ulaşamamalı. Ailece hem onu hem de ailesini her yerden engelleyin. Ucuz kurtulmuşsunuz böyle bir adamdan. Otursun şimdi annesinin dizinin dibinde
Arkanıza bile bakmayın verilmiş sadakanız varmış sütten kesilmemiş adamdan kurtulmuşsunuzÇocuğum yok Allah'tan yoksa onunla tehdit ederdi
Engelledim otursun anasının dizinin dibinde az uğraşması boşanmak için...tam bir aile kuzusu imiş
Heryerden engelleyin ve ailesi ile mutluluklar dileyin
Evet karşıma çıkıp kendini hatırlatıp duruyor sonra da umut verdin diyor.40 yaşında ben yuvamı kurtaramadım diye uzulucegine...Arkanıza bile bakmayın verilmiş sadakanız varmış sütten kesilmemiş adamdan kurtulmuşsunuz![]()
Amin çok sagolunSadaka verin. Şükür namazı kılın. Allah kurtarmış. Denenmişi denemeyin lütfen bir daha. Bundan sonrası güzel olsun inşallah![]()
İns canım Allah kıymet veren hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza isteyen herkes icinAklında en ufak bir şüphe kalmasın hala anasının telefonlarını açmadın diye sana tavır koyuyor şaka gibiüstelik 2 yıl beklemişsin kimse yapmaz çocuğun da yok bekar sayılırsın önüne bak seni gerçekten sevecek istediğin gibi ek üstünde tutacak hak ettiğin değeri verecek seni 1. Siraya oturtacak insanlar var disarida
Adam ruh hastasiyim diye bagiriyor siz bence duymayin artık onu birakinn ailesiyle 40 gün degil 40 yıl beraber kalsınArkadaşlar 1 yıl aynı ev 2 yıl ayrı evlerde kalarak devam ettiğim evliliğim eşimin tüm şartlarına evet dememe rağmen bir türlü aynı eve taşınmamasından dolayı sona ermisti.Kendisi tam bir aile bagimlisiydi.Bittikten sonra gelip yalvarmis tekrar evlenmek için ısrar etmişti.Kesinlikle reddettim olmayacağını söyledim.is yerime evimin önüne gelip konuşmaya çalıştı ben de birkaç kez dinledim onu ama asla evliliğin olmayacağını ailemin de istemediğini söyledim.bosanmadan sonra 3 ay geçti ailesi bugün telde aradı ve bizimkiler kesinlikle istemediği için acmadilar.Gunlerdir ben sucluydum tüm suçumu anladım çok değiştim psikologa da psikiyatriste de gidiyorum seni hep bekleyeceğim diyen insan ailem teli açmadığı için bana ümit verdin benimle oynadın diyerek bitirdiğini ve tüm sosyal medyayı kapatacağını söyledi.Galiba benim bosanmami blöf yapıyorum sanmış ve ailesi aradığında hemen cevap verip k osa kosa kabul edecegimi sanmış. Benimle evliyken ailesine ev alacagini,yakin oturacağını,yazın 40 gün köye gideceğini sunmus,çalışmama rağmen kız tarafı diye asagilamis ben de yatağını bile ayıran böyle biriyle olmayagini düşünmüştüm köpekler gibi pişmanım demişti ama gerçek yüzünü bugün gösterdi.Ailesi kutsal varlıklar bosansak da onlara tel açmamak ne haddimize...İçimi dökmek istedim.Hatami biliyorum geldiğinde onu asla dinlememeliydim ama çok özlemiştim o yüzden konustum
Evet bağımlı da boşandıktan sonra bile telefon etmelerinde ailesini kutsal görmesi çok iyi özetlediAdam ruh hastasiyim diye bagiriyor siz bence duymayin artık onu birakinn ailesiyle 40 gün degil 40 yıl beraber kalsın![]()
Aynen evlilik içinde de yonettiler bitince de yönetiyorlar.Ne de olsa dokunulmazlıkları var40 yaşında adamı minik bebek gibi kendine bağlayan ana ve babalar..nefret ediyorum hepsinden
Evet hala verilen sözler var ama icraat yok ve yine ağızlarının içine baktığı bir ailesi maalesefZor başarmış atmışsınız hayatınızdan.
Tebrikler.
Duygu gel gitleri yaşanabilir.
Kendinizi suçlamayın.
Gerçekten değişmiş olsa lafla değil icraatle gelirdi.
Dediginiz gibi çok kıymetli ailesi ile otursun kimsenin başını yakmasın bir daha.