Bosandigim eşimin beklentileri

Anladığım kadarıyla çocuğunuz yok. Yani onunla aranızda hiçbir bağ yokken size bu kadar kolay ulaşamamalı. Ailece hem onu hem de ailesini her yerden engelleyin. Ucuz kurtulmuşsunuz böyle bir adamdan. Otursun şimdi annesinin dizinin dibinde
Evet ulasabilince haddini aştı her yerden engelledim

Aklında en ufak bir şüphe kalmasın hala anasının telefonlarını açmadın diye sana tavır koyuyor şaka gibi 😁üstelik 2 yıl beklemişsin kimse yapmaz çocuğun da yok bekar sayılırsın önüne bak seni gerçekten sevecek istediğin gibi ek üstünde tutacak hak ettiğin değeri verecek seni 1. Siraya oturtacak insanlar var disarida

Aklında en ufak bir şüphe kalmasın hala anasının telefonlarını açmadın diye sana tavır koyuyor şaka gibi 😁üstelik 2 yıl beklemişsin kimse yapmaz çocuğun da yok bekar sayılırsın önüne bak seni gerçekten sevecek istediğin gibi ek üstünde tutacak hak ettiğin değeri verecek seni 1. Siraya oturtacak insanlar var disarida
İns canım Allah kıymet veren hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza isteyen herkes icin

duygularınız yüzünden suçlu hissetmeyin, çok normal hisleriniz. önemli olan sonrasında mantığınızı devreye sokabilmeniz. bu adamla barışsanız eminim kendiniz bir süre sonra soğuyacaksınız, şu an ayrı olduğunuz için özlem duygunuz ağır basabilir bazen, ama affetseniz ona her baktığınızda size yaptıklarını görürsünüz.

siz çok daha iyisini hak ediyorsunuz.

Zor başarmış atmışsınız hayatınızdan.
Tebrikler.
Duygu gel gitleri yaşanabilir.
Kendinizi suçlamayın.
Gerçekten değişmiş olsa lafla değil icraatle gelirdi.
Dediginiz gibi çok kıymetli ailesi ile otursun kimsenin başını yakmasın bir daha.

Arkadaşlar 1 yıl aynı ev 2 yıl ayrı evlerde kalarak devam ettiğim evliliğim eşimin tüm şartlarına evet dememe rağmen bir türlü aynı eve taşınmamasından dolayı sona ermisti.Kendisi tam bir aile bagimlisiydi.Bittikten sonra gelip yalvarmis tekrar evlenmek için ısrar etmişti.Kesinlikle reddettim olmayacağını söyledim.is yerime evimin önüne gelip konuşmaya çalıştı ben de birkaç kez dinledim onu ama asla evliliğin olmayacağını ailemin de istemediğini söyledim.bosanmadan sonra 3 ay geçti ailesi bugün telde aradı ve bizimkiler kesinlikle istemediği için acmadilar.Gunlerdir ben sucluydum tüm suçumu anladım çok değiştim psikologa da psikiyatriste de gidiyorum seni hep bekleyeceğim diyen insan ailem teli açmadığı için bana ümit verdin benimle oynadın diyerek bitirdiğini ve tüm sosyal medyayı kapatacağını söyledi.Galiba benim bosanmami blöf yapıyorum sanmış ve ailesi aradığında hemen cevap verip k osa kosa kabul edecegimi sanmış. Benimle evliyken ailesine ev alacagini,yakin oturacağını,yazın 40 gün köye gideceğini sunmus,çalışmama rağmen kız tarafı diye asagilamis ben de yatağını bile ayıran böyle biriyle olmayagini düşünmüştüm köpekler gibi pişmanım demişti ama gerçek yüzünü bugün gösterdi.Ailesi kutsal varlıklar bosansak da onlara tel açmamak ne haddimize...İçimi dökmek istedim.Hatami biliyorum geldiğinde onu asla dinlememeliydim ama çok özlemiştim o yüzden konustum
Adam ruh hastasiyim diye bagiriyor siz bence duymayin artık onu birakinn ailesiyle 40 gün degil 40 yıl beraber kalsın 😆

Zor başarmış atmışsınız hayatınızdan.
Tebrikler.
Duygu gel gitleri yaşanabilir.
Kendinizi suçlamayın.
Gerçekten değişmiş olsa lafla değil icraatle gelirdi.
Dediginiz gibi çok kıymetli ailesi ile otursun kimsenin başını yakmasın bir daha.
Evet hala verilen sözler var ama icraat yok ve yine ağızlarının içine baktığı bir ailesi maalesef

Sizin konunuzu hatırlıyorum, eski eşinizin pişkinliği karşısında hayrete düşmüştük.

Zaten bir kere her zaman ailesiyle aylarca vakit geçirip sizinle hiç tatile gitmemeyi normal olarak görüyordu zaten.

Başından beri sizinle bir yuva kurmayı hiç düşünmemiş, bu net. Evlenmeyi “yapılması gereken bir görev” ve eşi de “sadece torun verecek kişi” olarak kafasında oturtmuş.
Bu evliliğin hiç şansı yoktu ki.

Kurtulmuşsunuz, bırakın “torun verecek” başka birini bulsun siz keyfinize bakın 🥰

Back
X